Avfräd.

Nu sitter jag hemma hos Tessan, nu ska jag snart hoppa in i duschen. Om någon timme avgår mitt tåg mot Uppsala och jag längtar SÅ! Ah.

Skulle bara kika in och säga hej liksom, vi hörs sen! Hoppas ni har det bra dessa dagar för det ska jag ha! :) PUSS

Söndag kväll

Nu sitter jag har här, nyduschad och fin. Skämde bort mig själv med lite hemmaspa, blev ansiktsmaks (hemma gjord med havregryn, honung och yoghurt), massa peeling och hårinpackning. TIPS; Har ni slitet och torrt hår, slitna toppar och så? Använd Barnängen Aloe Vera Yoghurt Hårinpackning! Finns på Ica för 30 :- . SÅÅ värt det, den är grymt bra! Så nu sitter jag här med underbart lent hår, lent ansikte och lin och gottluktande kropp. Lika bra att vara vårfräsch innan Uppsala liksom!

Jag var in på Dollar Stor som är nyöppnade här i Söderhamn idag; och jag fyndade två saker! Eller egentligen tre. Först ett par skitsöta (nickelfria!) hjärtörhängen för 10 :-, en sjal med döskallar för 10 :- och LB body lotion Olive, för torr och känslig hud (som jag letet länge efter men inte hittat) för 20 :- . Dock kommer det bli lite pinsamt när folk frågar vart man köpt sjalen/örhängena - Njae, på Dollar Store. Aja, egentligen inget att skämmas för.

På eftermiddagen slängde jag ihop en milkshake, mums! Gammaldags gräddvanlijglass, massa hallon och lite mjölk. Oh så god den blev! Resten utav dagen har jag spenderat framför tv'n med en kopp te och många söta sms och telefonsamtal (min inkorg svämmar över av sö-ö-ö-ö-öta sms, MIHI! Jag saknar dig också sweetie!)

Nu ska jag slänga ner de sista sakerna i resväskan, sen ska jag fortsätta slöa framför tv'n. Imorgon är det Engelska Nationella som gäller, den skriftliga delen. Jag tror det kommer gå bra, jag tycker om att skriva på engelska och jag har lätt för engelska. Sen ska vi iväg ett gäng och fira Tessan med fika och doningar, sen ska jag sova där. Vi ska sysselsätta oss med nån film säkert och jag ska klippa henne också. Sen på TISDAG åker jag äntligen till UPPSALA och min sötnos! ÅH-H vad jag längtar, vill krypa upp i din famn och bara myyyyyysa.

God natt på er, får se när vi hörs igen. Kanske kan sno Tessans dator en sväng imorgon kväll och sen kanske jag snor Tuomas dator i veckan, men föga troligt. Jag ska spendera varje liten minut med honom! Men ni kan trösta er med att jag finns tillgänglig på sms (ring inte hörrni, vi kan vara uppe i viktiga saker ;] ) och ni får en update på lördag när jag ramlar in innanför dörren. Ni får ha det så u-u-u-underbart i veckan, för det ska jag ha. PUSS

Tråksöndag

Bah, det händer typ, INGET på söndagar. Det ända jag gjort är att packa, packa och ännu mer packning. Gå igenom tusen ggr och igen, så att allt är med. Det är grymt svårt att bestämma outfit för 5 dagar i förväg, speciellt när man inte ens vet vad man ska göra liksom? Ah. Okej då, lite vet jag. Tisdag ska vi på bio, men först ska vi mysa på stan när jag kommer, fika och så. Sen blire som sagt bio. På onsdagen ska vi först på stan, jag ska vara smakråd åt sötnosen och sen ska vi på hemmafest. Sen torsdag + fredag har vi inget bestämt, bara ligga hemma liksom. Jag vet iaf vad jag ska på mig på onsdagkvällen. miin nya fina viiita sommarklänning, den är gudomlig och till det blire skinnjacka. Sen har jag bara slängt ner lite trasor, jeans, kjolar och sånt. Så ja, man tager vad man haver.

Jo, jag var ju på fest igår också. Tess födelsedagsfest till o med! UNDERBART kul hade jag iaf, tjejfest till tusen. Alla gamla bekantskaper var där och det var skratt kvällen igenom! Jag begav mig hemmåt vid 12tiden i sällskap med Anna, Marie och Sabina som skulle åt samma håll och inte heller fyllt 18, medans resten av gänget drog till Muskan för att gå på 25an! Vänta till i höst brudar, då jävlar! Jag vill tacka Tess för den underbara festen och för att jag fick komma och jag vill tacka tjejerna som var där som gjorde det till en underbar kväll! PUSS på er.

Nu ska jag slänga mig in i duschen, sen blire åka iväg till stallet och lämna pengar sen blire hm, slänga mig framför tv'n och slöa, eller nåt. We'll see. Hoppas ni haft det lika trevligt som jag i helgen! Puss

Fest!

Nu är jag fixad och klar, dock är den 1,5 timme kvar till jag ska bege mig ner på cykeln men, anyhow.

Outfit;

image76

Vit blus - hemmasydd (yes, jag talat sanning. snygg va?)
Jeans - Miss Sixty
Heals - Inte en aning, köpta på Skokanonen för 200 :- (klacken är 11 cm!)

Förresten så är det bara 2 (3 med idag) dagar kvar till jag åkre till Uppsala. Åh, vad jag längtar! Och jag saknar sötnosen som tusan. Nu ska jag, slänga i mig nåt att äta. PUSS på er.

Lördag.

Förlåt för mitt grymt dåliga uppdaterande, men som sagt, min laddare till datorn är stulen (och polisanmäld så jag får en ny om ca 2 veckor) och mamma har ockuperat datorn torsdag + fredag. Jag snodde den en snabbis nu, dom är på väg ut och skjuta (jag vill också, men hinner fan inte!) och jag ska snart pumpa cykeln och bege mig ner mot solariet och sola i 20 min. Jag har även lyckats blivit grymt brun dessa dagar, bara av att vandra runt på stan. MYS!

Jag kan ju dra en liten update liksom;

Torsdag - Vi hade sovmorgon och sen fick vi sluta tidigare på webdesignen så vi for hem till Tessan och jag lekte frisör och hon blev rödhårig, jag är riktigt stolt.

Fredag - Slapp engelska på morgonen, jag gjorde även nationella muntliga på engelska och sen fick vi sluta efter lunch så då blev det stan. Inhandlade en massa roligt, eller ja. Trosor, strumpor, leggins, rouge, TYGSKOR och ny piercing till tungan - det blev en blackline (?) med en zebramönstrad kula. MUMS tycker vi om den. Sen när jag kom hem så fick jag för mig att jag skulle rensa ut mina garderober (dom var verkligen överfulla) så nu har jag en pappkasse med slängkläder och en pappkasse med kläder som ska skänkas bort till nån loppis eller nåt. Kläder som jag kanske köpt förra sommarn som aldrig blivit använda ligger där.

Ikväll är det middag + fest som vankas hos Therese D. Det ska bli riktigt kul, träffa tjejorna igen. Nu ska jag kila ner på solariet en sväng, sen ska jag hem och duscha och fixa. Bestämma outfit kanske? Jag har packat ner en massa till Uppsala, blir borta i många dagar liksom. Plus att jag sover i Gävle natten mot tisdag och natten mot lördag. Vi hörs, kanske hinner med en bloggis imorn. PUSS på er, hoppas ni kommer ha en bra helg, det ska jag ha.

Onsdag

Ursäkta min grymt dåliga update, men jag glömde laddarn i skolan, IGEN! Men men, jag snor mammas så fort jag kan. Nationella prov idag då, gick hyffsat. Skrivit en krönika på 4 sidor på ca 30 min, en ganska bra enligt mig. Så vid 11 kilade jag och Tessan ner till stan, satt oss i solen, drack kaffe och pratade bort en hel eftermiddagen igen. Dock tog vi oss en prommis i Bolongenparken på ca 1 timme och snackade för att komma bort från solen, båda hade bränt sig grymt mycket tidigare, vi satt bara i linnen liksom.

Nu vankas det snart mat härhemma, sen så ska jag typ, ringa Jenny och fråga om hon vill ta en prommis med mig i solen. MYS på det liksom. Dock blir det solskyddsfaktor på, direkt!

Sovmorgon vankas imorn, sen webdesign i 3 fuckin' timmar. Men sen är det FREDAG och helg, underbart. Fredagen blir lung, blir en liten shoppingrunda på stan, måste inhandla tygskor, trosor och leggings. Sen så ska jag hämta ut mina paket på posten! Och eftersom mamma betalar hästen den här månan så har jag en 500ing över, PUSS på det liksom. Sen på lördag ska jag först ner på stan med Marie, ska införskaffa en solros åt Tess (som har fest på kvällen) sen bär det av till stallet, om det är finingväder, och på kvällen är det som sagt fest. Söndagen innebär träning, fick hem ett nytt kikarsikte idag, äntligen.

Måndag vankas det nationella prov igen, blä. Dock så blir det fika med Ems och Tessan efter skolan, lilla Tessan fyller stor! Sover hos henne, ingen skola på tisdag så vi ska plugga och jag ska lära henne att gå i klackar, mihi. Sen åker jag ÄNTLIGEN till Uppsala och Tuomas. Åh vad jag längtar!

Nu ska jag kila och äta, det luktar köttfärssås och spaghetti! PUSS på er gullungar.

Tråk!

En till lista ;

Visste du att jag:
Är kär i någon ( )
Sagt nej till sex (x)
Cyklat utan händer (x)
Tycker att sommaren borde komma nu (x)
Hatat kärlek (x)
Har/haft converse (x)
Känt mig som ett as (x)
Älskar att gunga (x)
Gillar någon så att det gör ont ( )
Är höjdrädd (x)
Gjort dig själv illa(x)
Är homosexuell ( )
Kysst dig själv i en spegel ( )
Hoppat från ett fönster (x)
Viskat i någons öra (x)
Hamnat på sjukhus (x)
Förlorat någon du älskade ( )
Dödat någon ( )
Bakat sockerkaka (x)
Velat dö (x)
Lyssnat på samma låt en hel natt (x)
Ätit godis istället för att gråta (x)
Skrikit hora/bög till någon  ( ) 
Varit ordlös (x)
Hatar värme ( )
Har skrivit på någons arm (x)
Varit otrogen ( )
Har hatat någon som du egentligen älskar (x)
Har ångrat dig (x)
Varit svartsjuk (x)
Har hostat blod (x)
Hoppat omkring på stan (x)
Tycker om kladdkaka (x)
Har ätit middag med någon du tycker om  (x)
Tror på det övernaturliga (x)
Har hatat dina föräldrar (x)
Ätit jättemycket och sedan spytt ( )
Har hatat din kropp och ditt utseende (x)
Har spelat gitarr  ( )
Skrattat åt dig själv (x)
Sjunger i duschen (x)
Skrikit dig hes av panik  (x)
Blivit strypt ( )
Har sett någon dö (x)
Har vibrerat av nervositet  (x)
Blivit slagen seriöst (x)
Har skrattat så du gråtit (x)
Sprungit och gråtit samtidigt (x)
Fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det ( )
Haft solen i ögonen med ett leende (x)
Slängt porslin i väggen (x)
Hatat hela världen (x)
Sjungit till håkan hellström med någon du tycker om ( )
Tyckt att pengar är viktigare än nåt annat ( )
Gillar inte då folk tjatar på dig (x)
Drömmer ofta mardrömmar (x)
Skulle kunna dö för någon  (x)
Har ett smeknamn (x)
Somnat på golvet (x)
Blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig (x)
Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen (x)
Åkt buss genom halva sverige (x)
Kastat dig framför ett fordon (x) (en cykel)
Älskar någon som inte vet om det ( )
Skrapat upp knäna (x)
Tycker att krig är idiotiskt (x)
Tuggat på ett grässtrå (x)
Varit nära döden (x)
Hållit i en orm (x)
Varit så full att du inte kunnat gå (x)
Trott att du varit odödlig ( )
Kastat din telefon i vattnet (x)
Vaknat av att du gråter (x)
Haft läppstift ( x)
Har gråtit i någons närvaro (x)
Älskar regn (x)
Önskar mig ett liv med en speciell person (x)
Har slagit till någon så att personen tappade andan (x)
Har sprungit en kilometer utan uppehåll (x)
Har en studsmatta hemma ( x)
Har sett en film mer än tjugo gånger (x)
Kysst någon med öppna ögon (x)
Har varit lunarnörd (x)
Har gråtit av lycka (x)
Kan över tre språk ( )
Har bra självförtroende (x)
Tror att jorden går under snart (x)
Tror på gud ( )
Är en negativ jävel ibland (x)
Drömt att du varit död  (x)
Har aldrig druckit öl ( )
Har en fobi ( )
Trivs med din kropp (x)
Har ätit kattmat en gång (x)
Är dålig på att säga nej (x)
Har någon gång känt dödslängtan (x)
Avskyr matte (x)
Tycker om att spela piano ( )
Är en dagdrömmare (x)
Har varit på Peace&Lovefestivalen ( )
Är vegetarian ( )
Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet (x)
Hade gosedjur som liten (x)
Har förlorat en nära vän (x) (dog inte, bröt kontakten) 
Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar (x) (jajo, inte för brutalt bara) 
Ska flytta så snabbt som möjligt ( )
Knaprar ofta alvedon (ipren) ( )
Skriver dikter eller andra texter  (x)
Är emot abort ( )
Borstar aldrig håret  ( )
Har/haft tandställning ( )
Faller nästan alltid för fel personer (x)
Tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det ( )
Äter godis på skoltoaletterna (x)
Har strippat i cam någon gång (x)
Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu (x)
Gillar muskler (x)
Är mest sugen på sex på morgonen (x) (ALLTID sugen, hallå) 
Hatar mjölk ( )
Har haft tungan i någons öra  (x)

Tisdag.

Jag H A T A R pollen, morr.

Idag har jag inte vart i skolan, idrott och min förkylning är fortfarande kvar. Så jag tog mig en behövlig sovmorgon till 9 tiden sen begav jag mig ut på en promenad i det fina våtvädret. Men jag vände lika snabbt igen, POLLENALLERGIN slog till som ett baseballträ och jag fick rota igenom hela jävla medicinskåpet för att hitta fjolårets piller. Suck.

Igår kväll umgicks jag med Jenny, Ulle och massa andra människor. Vi drack lite nere på Muskan och sen var det meningen att vi skulle hem till Ulle och sjunga singstar men Jenny var hungrig så jag hängde med henne till Faxenova, men dom hade stängt. Dock så känner Jenny ägaren och vi fick komma in iaf och vi fick lyxen att dom lagade till en varsin kebabtallrik och så korkade dom upp en flaska vin. Så där satt vi från tio till kvart i 12 då det var dags för mig att cykla hemmåt, i strumpbyxor och tjocktröja, yes.

Förövrigt så raggar jag på v-ä-ärldens sötaste karl, åh. Han är en mig i manlig version, riktigt nice! PUSS på dig sweetie.

Nu ska jag kila iväg och äta lite, och jag glömde min laddare till datorn i skolan igår så jag snor mammas just nu, så bloggen blir lung. Och imorgon så är det Nationella Prov i Svenska som gäller, 5 timmar uppsatsskirvande för hand, inget jag längtar till men. Vi hörs, PUSS, sköt om er.

GRATTIS JOHANNA ÄLSKLING TILL KÖRKORTET!
<3 <3

Måndag

Nyss hemkommen från kanske goaste dan på lä-ä-änge. Vi fick sluta vid 11 tiden efter ett ganska hårt pass med bokföring och årsredovisning och då vart det första bästan bussen in till stan. Vid halv 12 satt jag och Tessan bänkade på Georges med en varsin sallad och njöt! Sedan bar det av ut till solen där vi spenderade ca 1,5 timme sittandes på kanten till fontänen med kaffe och cigg i handen. Sen kilade vi iväg till Vasa och till vår stora förtjusning hade NF burit ut soffor i solen så vi bänkade oss där i ca 1 timme, snackandes en massa skit. Sen drog vi oss in till stan igen, och våran kära fontän där vi tillbringade resten av tiden till mitt tåg gick. Jag hann även in på HM och införskffade mig ett par solbrillor som jag är kä-ä-ä-är i. Så nu ligger jag med laptopen i sängen, iklädd mina kära blå "baggy" shorts och känner hur kinderna hettar, jag har bränt mig.

Imorgon är jag ledig, vilket innebär jobb. Dock med UF, men ändå. Sen bär det av till Hudik med mami en sväng sen ska jag ner på stan vid 3 tiden för att möta upp Jenny och vi ska bänka oss på Furans uteservering och avnjuta nån kopp kaffe, några cigg och massa skitsnack. MYS på det.

Jag har massa inplanerat nu känns det som, härligt!
Lördag; Therese D har födelsedagsmiddag. NICE!
Måndag; Fika med det andra födelsedagsbarnet Therese S.
Tisdag; LEDIG, vilket innebär stall om jag inte sover hos Tessan på måndagen, sen beger jag mig till UPPSALA!
Onsdag; Valborgsfest med Tuomas och hans polare (storfest med typ 300 inbjudna!)
Torsdag; Vara hemma och ta det lungt och mysa med Tuomas.
Fredag; Sista dagen i Uppsala, hemma i Gävle vid 21 och då bär det av till Therese för att pimla vin och sen vidare mot utgång!

Sen händer det en del i maj/juni också;
6 maj - Luncha med Joel som fyller 18 (supa med andra ord)
Nångång maj - Tessans 18års fest.
25 maj - Bror fyller 25.
5 juni - LILLASYSTER spelar i Söderhamn (söderhamns skolavslutning). Tessan kommer hit, vi ska supa järnet.
13 juni - min skolavslutning, supa ännu mer!

Sen kanske kanske kanske jag ska med Tessan och hennes mamma ner till Rättvik på nån typ, raggarmojs hela vecka 31! Och jag ska jobba vecka 27 eller 28, plus vecka 30 och 32. NICE!

Jag är på grymt bra humör och jag är grymt taggad för SOMMAR!!! Iiiiiiiiiih! PUSS PÅ ER HJÄRTEGULL

En till lista.

Jag har tråkigt så här kommer en till.

ÄR DU ETT RIKTIGT FYLLESVIN?

1. jag drog min första fylla när jag var yngre än 15 (x)
2. jag har spytt för jag har druckit för mycket (x)
3. jag har gjort saker på fyllan som jag ångrar (x)
4. jag har druckit öl vin cider och sprit (x)
5. jag tycker att alkohol är gott (x)
6. jag har behövt åka till sjukhus för att magpumpas ()
7. om jag inte fått tag på nått att dricka så tar jag av mina föräldrar()
8. jag dricker ofta()
9. jag har druckit mer än 10 ggr (x)
10. jag har varit på krogen (x)
11. jag har suttit på en buss/tågstation och druckit (x)
12. jag har blivit kallad alkis (x)
13. jag har kört motordrivet fordon på fyllan ()
14. jag har köpt hb (x)
15. jag har däckat på fyllan ()
16. jag drack så mycket att jag spydde på min första fylla ()
17. jag har åkt polisbil ()
18. jag har gjort något olagligt på fyllan (x)
19. jag har druckit mig full med mina föräldrar (x)
20. jag tycker det är kul när folk är fulla (x)

TOTAL: 13

0-5 ? du dricker för att ha kul och du vet hur mycket du tål
5-10 ? oj vad du dricker, ta det lugnt innan det är för sent
10-15 ? du är ett riktigt fyllo
10-19 ? det är för sent för dig, du är ett riktigt fyllo
20 ? du är ett riktigt fyllesvin

lista

Jag är halvt beroende av listor så här kommer en!

Lovar du att vara ärlig?: Yeees.
Du heter: Malin Kristina Sundberg.
Smeknamn:  Mallan Brallan, Snuttan, Sweetie.. Många :P
Låt just nu: Jason Mraz - If It Kills ME
Om du röker: Yes
Beroende av: Mycket
Favoritkaraktär(er) i bok:  Hm, jadu
Vem behöver du mest just nu: Vem tror ni?
Vad tror folk om dig:  Att jag är bortskämd kanske?
Vad säger du för att imponera på någon:  Säger inget spec, är mig själv liksom.
Hur imponerar man på dig: En som vågar vara sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Hahaa, jaaa.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hm, "Ja då  det kommer du hinna. Men då ses vi i tunneln prick? Eller väntar du inne?"
Vilken är din favoritmålning?: haha, jag o konst går ii-i-inte ihop
Vart bor du: Söderhamn
Trivs du där:  Njae.
Äger du några converse: nix.
Festar du mycket: inte för mycket, men när jag festar brukar det bli för mycket.
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk mot något:  POLLEN -.- enda negativa med vår
Har du haft sex idag: nix.
Nästa mål i ditt liv: Hm, bli grön i svenska.
Hur svarar du i mobilen: Yes, hej, eller nåt liknande. Beroende på vem som ringer
Vem ringde du senast: Tuomas.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mycket, pratade i över 40 min
Antal sömntimmar inatt: 5 kanske
Sov du ensam: Med hunden?
Tycker du om din pappa: inte min biologiska men min plastpappa är loveli
Brukar du komma i tid: Fint folk kommer alltid sent.
När mår du bra:  När jag umgås med vänner, i stallet, pratar/umgås med T.
När blev du fotad senast: igår
Vanligaste färg dina kläder: Svart eller grått
Vad tycker du om fötter: Mina egena, sure. Men inte andras
Är du aktiv i skolan: Så gott jag kan
Vem/vilka saknar du just nu: Tuomas! Johanna och Issa.

Söndag kväll.

Min dag har bestått av slapp, slapp, steka på balkongen, övningsköra och ännu mer slapp. Även ett par stycken telefonsamtal från Tuomas, mys. Han talade om att han lagt om sitt arbetsschema lite så att han är ledig när jag kommer ner vilket betyder att jag får spendera 4 hela dagar utan avbrott med honom, yey.

Imorgon är det skola igen, efter 4 dagars sjukdomsledighet. Jag är grymt otaggad men, that's life. Jag är "ledig" på tisdag, eftersom jag inte är riktigt frisk än så får jag inte vara med på idrotten och eftersom jag bara har idrott på tisdagar så blir jag hemma.

Nu ska jag lägga morgondagens outfit till rätta. Det blir mörka jeans (typ stuprör), vit blus med blombroderi tillsammans med ett rött band i midjan och vita pumps som pricken över (under?) i. Bild kommer såklart imorgon.

Btw, jag ska på 18-årskalas på lördag, hos Therese Deverud (en Therese fyller den 27 och en annan den 28.) Jag har inte en aning om vad jag ska köpa på Tess och Tessans har jag ju redan fixat. Nåt förslag? Presentkort, blommor? (Vi var nära vänner, bröt kontakten och nu börjar vi bygga igen.).

Nu ska jag ta min krassliga hals och sova. God natt! Puss

partymood.

Ge mig party så jag kan skaka rumpa till den här låten!



Mums!

Matt Pokora ft. Timbaland - Dangerous

Söndag.

Godmorgon kära ni, eller nåt. Jag har tillbringar min lördag uppe i Trönö och satan vad skönt det varit! Jag började gårdagen med en långpromenad tillsammans med Truss i skogen så han fick springa av sig lite. Sen var det bara att gå tillbaka och börja med städningen. På eftermiddagen tog jag mig en långpromenad till, också i sällskap av Truss och sen vart det grillning och filmmys och jag avslutade kvällen med en tredje långpromenad, denna gång i sällskap med världens hetaste röst i telefon, nämnligen Tuomas. Sammanlagt var jag ute och gick i 3,5 timme igår, ri-i-i-iktigt skönt. Nu ska jag kila iväg och äta lite, hann inte äta innan vi for ifrån Trönö. Sen så ska jag ut till stallet och rida lite, tror jag får sällskap av Helena idag också.

Sna-a-a-art åker jag till Uppsala och kramas i ett par dagar, mihi. (Det tåls att tjatas om, jag mår ju bra, right?) PUSS

Fredagkväll.

Och snart dags för sovning. Dagen har innehållt mycket, bla en lättare matförgiftning. Usch.

Jag vaknade vid ett, klev upp för att äta frukost sen vandrade jag ner mot mamis jobb. Vi for och handlade och bestämde oss för en pizza till middag. Tro på fan att jag inte tål pizzadeg eller liknade (kan inte ha varit matförgiftning så mami åt samma pizza) för efter ca en timme började min mage krångla och jag hängde över toalettstolen. Sen bar det av till Trönö för att knäppa på värmen i vagen, vi ska dit imorn. Sen nu ikväll så har jag slöt framför tv'n, tagit en längre promenad med Truss och sådär. Nu väntar jag på att T ska ringa sitt utlovade fyllesamtal sen ska jag sova! Vi far vid kl 8 imorn bitti såatt. Jag kommer inte hinna blogga och jag kommer inte hem fören på söndag eftermiddag.


Förövrigt börjar min externa hårddisk bli full, dags att köpa en till/ny snart. Sponsra mig tack? :)

God natt på er och ha en underbar helg! PUSS


dagens

Frukost ; Fullkornsmackor med leverpastej, flingor med mjölk och jordgubbs sylt, ägg och apelsinjuice.

Outfit (bara för att man är halvsjuk så behöver man väl inte springa runt i sunkiga myskläder + att jag ska iväg och handla och dona);
image75
Ursäkta den dåliha bilden; mobilhelvete.

Oversize Tee från Gina Tricot
Grått linne - JC
Skärp - från en kjol i mammas garderob
Leggins - HM.

Nu ska jag kila ner på mammas jobb! PUSS

Fredag

Nu är det fredag och ja, jag är hemma från skolan för 3de dagen. Min förkylning börjar släppa, tack gode gud. Jag och mami ska iväg och handla lite sen, blir väl köpa hem en massa godis så jag kan tröst äta för att vännerna får göra nåt kul ikväll, typ festa och Tuomas är ute och lirar Paintball och ska dricka bärs ikväll. KUL, jävligt kul, blir inte nå avis.

Jag somnade inte fören kl 2 inatt, satt och snackade massa skit med Ems på msn och i telefon med Tuomas. Det är typ 10 dagar kvar till jag åker, mys. Mihi, och jag längtar mer och mer för varje dag.

Nu ska jag kolla på tv en sväng, och knarka halstabletter. PUSS på er.

Presentation.

Jag fick lite insperation av Emelie, så här kommer en liten "fin" och ocensurerad presentation utav mig.

Jag heter Malin Sundberg, är 17 år och bor i dödstråkiga Söderhamn. Jag är grym på att slänga ur mig svordommar, jag röker som en skorsten och jag älskar att snacka skit (ursäkta, ren fakta) med mina vänner. Jag hinkar öl som en karl, blir oftast fullast på stället och går oftast hem med fel killar. Alla dessa felsteg har slutat med ganska många partnes, uppemot 20 killar och 2 tjejer. Rent ut sagt är jag en sexgalning. Mitt nuvarande ragg bor i Uppsala och damn vad han är söt (bild i föregående inlägg.) Förövrigt så pluggar jag på JB i Gävle, booring. Tänker utbilda mig till socionom såsmåningom, då i Uppsala. Jag rider också, på en varmblodsvallack vid namn Gobbe. Tro't eller ej, men jag är ganska insatt i politik (SOSSE FOR THE VIN!) och extraknäcker och ska sommarjobba inom facket, The Union you know. Jag tycker själv jag är hyffsat snygg, men det är jag det. Tack för mig och ursäkta, men det är frivillig läsning. CIAO

sweet

image73

Inte så himla smickrande bild men. Detta är då Tuomas, kände för att visa honom här, haha. Sötnos, right?

Och Emelie, jag V E T att du läser min blogg. Börja kommentera då förihelvete kvinna! ;)

happy

Jag kommer falla för den här killen, bara så att ni vet. Glöm allt jag sagt om vänner, han är så fucking underbar. Det går inte en sekund utan att han talar om för mig hur söt och underbar jag är. Och inte heller går det en sekund innan han påminner mig om hur mycket han längtar till att jag kommer och hur kul vi kommer ha. Förlåt V, om du läser det här. Jag vela inte såra dig för fem öre, men man kan inte rå för vissa saker. Och han har faktiskt inte ett jävla dugg med mitt beslut att göra.

Sen har jag fått lite goda nyheter. Idag fick jag beskedet att jag ska jobba en vecka i början av juli och 2 veckor i slutet, alltså 3 veckor sammanlagt. Jag kommer jobba hos Transport (ett fackförbund) och jag kommer tjäna ganska bra, ca 7000 på dessa 3 veckor, och då jobbar jag 6 timmar om dagen. Sen den 1-2 juni ska jag på Ålandskryssning, får hänga med gratis när LO ska ha sitt VU-sammanträde. Jag slipper vara med, jag ska bara ränna runt och shoppa upp mamis pengar på taxfreen. En sak jag bestämt mig för är Ralph Lauren's parfym HOT. Suktat efter den i 2 år nu.

Nu ska jag kolla på God Luck Chuck och mysa med sms. Btw så blir det ingen skola imorgon heller, fick göra nationella nästa vecka istället. PUSS

Torsdag

God morgon gott folk. Jag har precis proppat i mig en massa frukost! Fil med jordgubbssylt och flingor, kokta ägg, 2 fullkornsmackor med leverpastej och många glas med juice. Nu är jag mätt och belåten och ska snart krypa ner med min snoriga näsa och rostliga hals och kolla på film. Fick ner Förtrollad och God Luck Chuck alldelesnyss såatt. Förövrigt så är min feber borta och imorgon är det Engelska Nationella som gäller, den muntliga delen. Sen åker jag hem, order från mami.

På lördag ska jag till Trönö och vagnen, ska städas lite och sådär sen så ska jag och mami sova där. Sen på söndag ska jag äntligen till stallet! Både han och jag har varit sjuk så det har inte blivit nåt på länge.

Nej nu ska jag kika på film. Ha det kanon idag ni som är i skolan osv. PUSS

Glader.

Åh, nu är jag riktigt varm om hjärtat. Mina spontana komplimanger och så har gett resultat! Eller ja, typ. Jag är en person som alltid alltid alltid ger komplimanger, och är positiv. Jag är inte sen med att säga "Jag är så glad för att jag har dig" eller "Du är så söt" åt nån, dock bara om dom förtjänar det. Jag springer alltid runt och säger "Vad söt du är" till mina vänner, om dom fått mig att skratta eller gör nått sött. Och idag fick jag bevis på att det gör dem glada. Tuomas frågade mig om jag alltid är lika glad och alltid ger lika mycket komplimanger och jag sa "ja" och han sa "det värmer som tusan, det uppskattas. Det är inte alla som gör det. Det är skönt att höra". Det var underbart för mig att höra, jag mår bra när andra mår bra! Åh.

Nu ska jag sova och drömma sö-ö-öta drömmar. Ska luncha med mami imorn, OM min feber släpper. Godnatt sötnosar! Till mina vänner - NI ÄR SÅ JÄVLA SÖTA och jag är så JÄVLA GLAD ATT JAG HAR ER!

Onsdagkväll.

Sitter och sneglar på Sjukhuset nu, det är mystiskt. Inte min typ av serie. Idag har jag uträttat mycket bra saker, eller ja, 2 iaf.

- Lämnat in skorna
- Köpt biljetter till Uppsala (det krånglade ju med betalning på nätet)

Sen har jag sovit, ätit en kebabrulle och nu har jag feber igen. Ingen skola imorn heller, däremot ska jag ringa till Hälsocentralen och boka tid, ska kolla om jag har körtelfeber. Vilket vi hoppas att jag I N T E har! Smart som jag är så glömde jag biljetterna i bilen, ska springa ner och hämta dem nu.

Tog en promis ner till mamis jobb förut och shiet vad mycket tussilago det fanns! Plockade en liten bukett åt mamma och vad glad hon blev, mihi.

Nu ringer det också! Puss!

Onsdag

Fyfan, 39,4 i feber, ingen röst och ont som satan i skallen. Så ni får ursäkta om det inte blir nåt mycket bloggande idag.

Jag vaknade av ett mysigt sms i imorse (men vad det står i det får inte ni veta, mihi) men somnade om så jag vaknade typ nyss. Ska alldeles snart gå upp och äta, hoppas mamma ställt fram matlådan med wookgrytan jag gjorde i måndags. Annars får det väl bli fil eller nåt liknande.

Jag längtar mer och mer till Uppsala, Tuomas överöser mig med söta och gulliga sms hela tiden. Jag brukar alltid vara den som överöser andra med söta sms och telefonsomtal, det känns underbart att vara den som blir överöst istället.

Nej nu ska jag äta nåt, sen ska nog jag knäppa på en film. Förövrigt blev det inte The Eye igår, fyfan. Vågade se ca 15 innan jag självdog. Skrev även det till T och fick "Du skulle ha väntat med att se den till du kom ner hit så kunde jag hålla om dig hårt". Gullunge nr, 1. MAT! - PUSS

Gulligt.

Helt, för mig, okända människor hälsar krya på dig, på blogg som på msn! Ibland tror jag att världen är god, rakt igenom.

Mamma tvingar mig att stanna hemma imorgon, vilket jag dock kan förstå. Såatt imorn ska jag vara hundvakt på eftermiddagen, vilket innebär att Truss kommer ligga bredvid mig under täcket och sova, riktigt mys! Sen på eftermiddagen ska jag lämna in mina skor på omklackning (ena klacken gick AV det första den gjorde, hann ta ett steg) och hämta ut mina U-a biljetter.

Jag somnade, och sov till kl 17 då Tuomas väcker mig med ett sms där det står att jag må-å-åste krya på mig, för han vill inte ha mig sjuk därnere. Sen utbyttes det sms ett tag innan det var dags för mig att hänga med mamma och hämta Esbjörn vid tåget. Väl hemma så ringer Tuomas och vill snacka lite skit, sagt och gjort, ett mysigt samtal på 20 min vart det. Lite planering och sådär. Vi ska tydligen hinna med ganska mycket! Plus att han jobbar. Två saker har helt bestämda iaf. Sen en dag ska jag kidnappa Jennie och springa på stan.

- Mysmiddag (som jag ska laga) och filmmyskväll
- Utgång på sista, dock ska jag vara nykter. (Tydligen så är det massa folk ute på stan under kvällen)

Sen är det bara en kväll kvar och jag gissar på att det blir hemmamys då också, kommer väl över lite polare eller nåt.

Nu ska jag knäppa på skräckisen The Eye med Jessica Alba. Synd att man inte har nån att krypa in i armarna på nu, suck.

Och tack Tessan, som förstår mina tankar. Ingen annan verkar göra det. "Men Afla då? har du glömt han. redan gått vidare" och blablabla är frågor jag får dagarna i ända. Och nej, jag har inte kommit över honom, det kommer jag nog aldrig riktigt göra. Han var min drömkille på många sätt och vis, men det blev som det blev. Och nej, jag tar inte Tuomas (om jag ens "tar" han, vi är vänner) för att läka sår. Jag börjar bearbeta och gå vidare, i sällskap av en bra vän som förstår och lyssnar. Och för er som känner mig så vet ni att jag är en människa som gärna myser med mina vänner, och bara för att jag råkar ha många bra killkompisar som jag myser med så betyder det inte att jag är kär i dem, tillsammans med dem eller har sex med dem. För mig är tjej-och killkompisar samma jävla sak, man kan mysa utan förplikterser. Jag Ä L S K A R att kramas med mina vänner, låt mig då får göra det med mina killkompisar också, utan att jag ska behöva få höra en massa jävla skit om det. Ni som inte känner mig och tror en massa saker, ta reda på fakta innan ni drar en jävla radda med sårande ord. Tack.

tisdag.

Daniel, min idrottslärare, skickade hem mig idag. Hm, han tyckte jag var idiotisk som var med på idrotten trots min förkylning. Och han har rätt. Men jag med alla andra i klassen trodde att det skulle vara dans med det var ett stenhårt boxercisepass. Nu sitter jag hemma med en ännu värre förkylning än tidigare, halvt tappat rösten och huvudet håller på att sprängas. Tänkte krypa ner i sängen ett tag och invänta samtal från Tuomas. (Värst vad vi pratar i telefon) Men jag kommer somna.

Mammi betala mina biljetter igår, via internet och jag skulle få bokningsnumret på mailen? Men det har fortfarande inte kommit ju. Suck. Hoppas det ramlar in snart.

Än en gång, ursäkta tjatet, jag längtar som fan till Uppsala! Mihi. PUSS på er.

låttips;

Jason Mraz - If It Kills me. SÅ FUCKIN UNDERBAR! Nästan varje ord förklarar mina tankar. <3

Förövrigt så har jag gjort lite nytta idag. Jag har lagat mat, städat, pluggat, SOLAT, badat och donat. Till o med packat ner ridbrallor i väskan. Men det B Ä S T A jag gjort på hela dagen är köprt biljetter till Uppsala, mys på det. 146 kr tur o retur, inget snack om saken.

Dessutom har jag fått en liten föreläsning av mamma. En massa tjat om att Tuomas är för gammal för mig, att hon har fått intrycket av att han super mycket och hon är rädd för att han ska supa sig redlös och lämna mig ensam mitt i Uppsala. Men ja, det mamma inte har fattat än är att jag ska ner och hälsa på som VÄN (med förmåner, haha) och vi ska bara ta det lungt, träffa folk och vara N Y K T R A. Men jag får iaf åka och det var tillomed hon som köpte biljetterna. Tuomas skulle ringa henne imorn om nåt som rör medlemsutbildningen så jag antar att det kommer vara lika mycket förhör där, haha! Aja, whatever. Jag ska ner och ha det mys då iaf (man kan faktiskt mysa i soffan med en vän också!).

 Nu ska jag krypa isäng, imorn är det idrott och STALLET som står på schemat. MYS. PUSS på er.

måndag kväll.

Nu sitter jag här, mätt och belåten efter en minst sagt utsökt wookgryta ala Malin. MUMSIGT! (Hemligt recept, men ni bara måste prova. CALL ME!) Ska snart pallra mig ner till solariet, ska bara se till såatt cykelpump och diverese tillbehör finns hemma så man kan ta fram gamla Bettan igen.

Tuomas ringde mig när jag satt på bussen hem, nyvaken och mummlig. Men vi bestämde lite vidare, smorde några planer och sådär. Biljetterna ska jag iväg och boka imorn, eller nåt. Åker den tisdagen 29/4 och kommer hem fredagen den 2/5, riktigt mys alltså.

Jag har börjat överkonsumerat 2 ord, mys och vafan. Helst ska dom vara i samma mening, men det är inget måste. Dessutom har jag börjat snacka Uppsalamål, det skyller jag på herrarna från U-a från förra veckan. Liiiiiksom, tiiiiisdag och huvudEt. (snygga betoningar va?)

Nu ska jag smörja in fejan med lite innan jag ska ta tag i cykelpumpningen. PUSS

hem ljuva hem.

Nu ska jag hem, jag får sluta tidigare. NICE! Fick även låna en kamera av skolan, så nu ska jag ut och fota i det fina vårvärdet. Förövrigt är jag på bättre humör, fick ett samtal av Tuomas som peppade mig till att på bättre.

Vi hörs säkert sen, eller nåt. Kanske begraver mig i sms och film. Mys. PUSS

tankar

Suck. Jag hatar verkligen dethär. Du V E T att jag vill ha D I G men jag orkar inte vänta. Allt gör bara så jävla ont. Skulle du komma nu och säga att du vill ha mig, jag tar dig. Mitt hjärta håller på att gå i tusen jävla bitar av väntan, vet du hur ont det gör? Jag vet inte vad jag ska göra? Såra mig själv i flera veckor i hopp om det blir du&jag eller ska jag släppa, såra dig och gå vidare och kanske hitta nån annan? Jag håller på att släppa taget, men när du har såna där fina ord överallt så tvivlar jag. Jag vet fan varken ut eller längre. Allt bara snurrar. Jag borde ge upp allt med kärlek, allt bara strular till sig. Kärlek är inte riktigt min grej, helt enkelt! Can you make up your mind?

Nu vill jag bara ner till Uppsala, få umgås med en bra vän och bara ta det lungt och lämna mina bekymmer hemma. Bara få släppa allt i några dagar (blir nog 4 närmare bestämt).

Bara för att inflika att jag faktiskt mår bra utöver allt annat. Under de dagar jag spenderade i Bollnäs förra veckan så mådde jag verkligen bra, (om man inte räknar med bakfylla). Jag har fått umgåtts med människor som tänker, tycker och har samma humor som mig. Oavsett om de vart 6 år äldre eller 25 år äldre. Jag har trivats så jävla bra i deras sällskap. Jag har skrattat mig igenom hela veckan! Jag tror seriöst att jag inte mått så bra på jävligt länge. I miss you guys! (Jag får träffa en av er när jag ska till Uppsala iaf, ska ju liksom bo hos dig!)

Nu ska jag förvirra mig vidare med Info och Layout-lektion (som jag förövrigt redan läst, vadihelahelvetegörjag här?

Tatuering

I september så blire, det är klart. Ska ner och prata med några tatuerare nåt tag framöver och se vart det är billigast och om jag kan boka in tid nu. Jag är trots allt ute i 5 månader i förväg så jag vet inte om jag kan boka nu. Men vissa ställen är det ju aslång kö. Lika bra och kolla. Jag har bestämt motiv och plats iaf!

Det blir denna i nacken/bakom örat. Typ såhär; . (Bilden är tagen av http://abstinence.blogg.se/) Jag läääängtar som tusan. Miihii.

skolan

Så, nu sitter man i skolan och ja, har UF. Vi ska göra årsredovisningar, bokslut och balansräkningar. Trök, men det måste ju göras. Kanske har folk som vill beställa med mig, Tessan och hennes mamma, kulkul. Så kanske jag kan få mina klänningar, mihi.

Efter skolan så är det övningskörning som gäller, ska ratta mot Trönö och kolla till vagnen och lite sådär. Sen ska jag hem, plugga in talet och så.

Förövrigt så håller min dator på att dampa loss, den tjuter, ja helt allvarligt så tjuter den. Och den är grymt överhettad. Kanske dags för att kolla till den? Såsmåningom, kanske.

Nej men nu ska jag skriva årsredovisning. PUSS

forever21.com

Jag har hittat 4 sötnosar för under 500 kr som jag bara VILL ha! Någon som vill beställa med mig eftersom frakten går på 250 :- (som dessutom kan betala med Kort via nätet?).



Jag tycker bä-ä-äst om klänning nummer 1 och nummer 3. Men alla är U N D E R B A R A!  Som sagt, vill du beställa med mig, HÖR AV DIG!

UPPSALA!

Kan bara tala om för alla att det blir Uppsala på sista! Ruggigt kul ska det bli. Dock så jobber Tuomas förmiddag, men det gör inte mig så mycket, jag sover ju iaf, plus om Jennie är i Uppsala kan jag ju umgås med henne. Vi får se hur många dagar jag bli borta, men åker nog redan på tisdag eftermiddag och stannar ett par dagar. Myspys. Ska kila ner och boka biljetter nåndag, bara vi har bestämt när och hur länge.

(För er som tror att jag har känslor för denna karl så är det inte så. Han har blivit en skitbra vän och är en riktigt go kille! Sen får vi väl se vad framtiden spår. Men han är 23 och bor i Uppsala, tänk på det. Som sagt, en riktigt go vän.)

Mys på vänner, sådetså.

Söndag kväll.

Sådär, nypoppade popcorn står i en skål framför mig och luktar gudomligt! Ska om ca 10 min kolla på 40 years old virgin, ägd film.

Jag har även under kvällen städat lite, tvättat lite och plockat fram outfit för imorgon. Har även duschat, lockat håret

Ännu mer;

Nu har jag besällt ännu mer från ellos! Ett par skor och ett par trosor till BH'n jag beställde sist. Köpte även en födelsedagspresent åt Tessan, men den kan jag ju inte visa här! På precis en vecka har jag shoppat för mer än 1000 :- (tur att jag får lön den här månan!) på ellos. Slänger in vad jag köpte idag och det jag köpte sist så ni får se!

Idag;


Bild 1; Pumps, vit/metallic. 10,5 cm klack. 349 :- (hade erbjudande, dyraste varan för halva priset, så det blev 175 :-)
Bild 2; Lila trosor med spetsdetaljer 59:-
Köpte ju även födelsedagspresent åt Tessan, den gick på 59 :-

Förra söndagen
;

Bild 1; Lila BH med spets (matchar trosorna!) 149:-
Bild 2;
Ljusrosa tunika (kommer passa perfa med brännan och gråa leggins i sommar!) 99:-
Bild 3;
Beige/Vitt linne med rosett (skitsöt partytopp!) 179 :-
Bild 4;
Vit klänning (perfekt tillsammans med skorna till skolavslutningen) 199 :-

Nu ska jag bara införsaffa lite leggins i diverse färger (gråa, svarta och vita), nå par mysiga mönstrade strumpbyxor, tygskor och ett par ankelhöga högklackade boots. Det får bli i maj, iaf nåt av det. Vår och sommarkläder kan man inte få för mycket av!

Tips på vart man kan köpa billiga och snygga tygskor och ankelhöga högklackade boots? Släng in en kommentar då! Helst svarta eller vita, kanske gråa. PUSS på er.

Söndag

Och gissa vad? Jag är KLAR med mina arbeten, riktigt skönt. Då kanske jag kan bli grön i allt igen? - Jatack.

Igår somnade jag vid 23, men lika fort blev jag väckt av Jimmy som ringde ett rejält fyllesamtal. Han svammlade nåt om att jag skulle hjälpa han att hjälpa sig själv. Ja, haha! 10 minuter senare så får jag ännu ett fyllesamtal, fast denna gång av Tuomas. Vi svammlade på om dittan och dattan ett tag innan jag ville sova igen.

Idag vaknade jag av att Truss stog och slickade mig i ansiktet vid kl 12. Bara att kliva upp och äta och dona. Så nu sitter jag här, kikar på tv också. Senare ska jag skriva PM till talet och öva in det så det sitter.

Imorgon är det dags för skola igen, och efter skolan så är det övningskörning som gäller. Sen på tisdag ska jag först ha idrott och sen ska jag till stallet! Saknar min lilla Gobbe vafan.

Nej nu ska jag slänga mig tillbaka bland mina kuddar, kolla på tv och smsa med Tuomas. PUSS

blondie

Som jag har nämnt ett par gånger förut så blir jag blond i slutet av maj! Har funderat fram och tillbaka om hur jag vill ha det och har kommit fram till att jag vill ha det precis så som jag hade innan jag färgade mig mörk igen. Eftersom ingen fattade nåt av det där så slänger jag in en bild;

image53

Jag tycker personligen att jag passar bättre i blont? Vad tycker ni?

note;

Bara för mig egentligen, så jag kan hålla koll på vad jag ska göra!

- Svenska tal - klart
- Bokanalys - på G
- Webdesign 2 uppgifter
- Plugga matte (funktioner)

Så, bara att sätta igång. (Jag vill hellre vara nere i Uppsala nu, Tuomas vräker gulliga sms över mig om att vore jag där skulle han pyssla om mig ovs!) PUSS


lördag

Nu har jag alldeles precis kikat klart på She The Man, oh usch så het Channing Tatum är. Ge mig den karl tack! Nu ska jag sätta igång med svenskatalet som jag ska ha på onsdag. Nationella dessutom såatt. Jag får väl göra det bästa av saken, ska bara komma fram till vad jag ska skriva om. Brainstorming, here I come.

Dessutom har jag feber och skit, blä. Inte min dag idag inte. Dessutom skriker Carolina Gynning på tv, haha! PUSS

kudden ropar på mig

Kvällen börjar lida mot sitt slut, och detta blir mitt 5e inlägg idag. Sitter och smsar med Tuomas med, mysgubbe. Han är bra full, men riktigt go. Det blir Uppsala på sista, och kvällen är ganska planerad redan? (kalla mig nörd!). Tänkte inleda kvällen med middag (som jag fick i uppdrag att laga, om vi inte äter ute?). Sen bara ta det lungt, kika på film och sådär och sen dra ut och träffa folk. Nyktert vafan!

Jag orkar verkligen inte prata om V, och jag vet att många är nyfikna. Jag kan bara tala för mig. Och under denna vecka har jag förstått vem jag verkligen är, att jag sitter inne med mer kunskap än jag vet och att jag behöver diskutera den med vuxna (eller lite äldre) människor för att bli tillfredsställd. Och jag kan ju säga att Tuomas har fångat mitt intresse rejält.

Dock har detta inte alls med mitt beslut (som jag tog idag) om att ge upp hoppet om V att göra. Jag har tänkt ett bra tag nu och jag kom fram till att jag orkar inte ha ont. Varje gång jag ser V, pratar med V och ja, så vill jag bara slänga mig om halsen på honom, kyssa honom, mysa, kelas, kramas. Vara kär och lycklig. Men vetskapen om att det kan dröja veckor, månader tills det gör ont. Och smärtan tillåter mig inte att vänta. Tyvärr. På ett vis är det fruktansvärt smärtsamt, det är ändå min drömkille jag släpper iväg men samtidigt så är det skönt. Jag har någon slags klarhet i det hela och ja, det gör inte lika ont längre. Och jag vet att V alltid alltid kommer vara min vän! Han vet mer om mig än mångra andra.


Förövrigt så är det en råmande alien på tv och jag sitter och läser på tjuvlyssnat.se. Grymt jävla kul saker folk har kläckt ur sig. Tur att ingen var och dokumenterade i Bollnäs under veckan, det vart en hel del roliga saker. Bla när någon ramlade in försent till förfesten, och ja, den r a m l a d e in, så kläckte nån ur sig "Sent folk kommer alltid fint" istället för "Fint folk kommer alltid fint". Kanske inte låter så hysteriskt kul i era öron, men hade ni vart på plats så!

Nej nu ska jag ge upp, jag gissar på att jag kommer få ett trevlans fyllesamtal om nån timme? PUSS och godnatt på er.

Universitet?

Jag sitter och fördriver min fredagskväll med att planera min framtid. Jag har bestämt mig för att skippa specialpedagogiken då jag kände att 6 år är för mycket direkt efter gymnasiet. Men jag vet bestämt att jag vill jobba med utsatta barn och ungdomar, så varför inte socionom? Jag och mamma satt och diskuterade och med tankte på min, och även många utav mina vänners, bakgrund så skulle det passa mig som fisken i vattnet. Närmaste Socionomutbildning är Uppsala Universitet, men jag funderar starkt på att flytta till Gävle i höst och man kan ju pendla från Gävle till Uppsala, tror bestämt att det blir en aning billigare än att bo i Uppsala. Om inte annat så kan man pendla i nått år sedan flytta ner, när man vet om man trivs i standen Uppsala eller inte.

Jag såg även att det inte var särskilt höga behörighetskrav, utan bara grundläggande plus Ma A och Sh A och jag läser ju det plus lite till obligatoriskt. Plus att min mamma kommer bekosta högskoleprovet (både det i höst och det nästa år, hon propsar på att jag ska skriva båda!) Så då har jag alltså två chanser att komma in eftersom de tar in ca 60 % på behörighet och 40 % på provet. FATTA NICE! Dessutom ligger utbildningen på 3,5 år, lite lagom sådär. Då är jag, hm... Ca 22 när jag går ut, med andra ord i helt rätt ålder!

Jag är taggad som fan på universitet nu alltså! (Plus att jag kan börja leta lägenhet i Gävle!). Jag saknar att bo själv, så innehelvete mycket. Friheten, tystnaden och veta att jag kan klara mig själv! Känslan att kunna städa, tvätta och laga mat när man vill, hur man vill utan att få skäll. Att få ha allt som man vill utan att någon ska vara där och störa (jag skulle inte passa som sambo märker jag, haha!). Dock kan det bli hemskt ensamt, men om man har vänner och pojkis så har man ju tillfälliga sambos när man vill och man kan bara säga nej så får man vara själv. Åh. Underbart!

Nej nu ska jag börja leta lägenhet, haha! Lika bra och spana vafan. PUSSHEJ

fredag; kväll.

Sådär ja, nu har jag varit hemma i 1,5 timme och satans vad mycket man hunnit med då! Handla, packa upp en massa, städa en massa, bytit sängkläder, slängt in tvätt i maskin och nu ska jag alldeles snart gå och laga lite mat.

Jag har pratat vidare lite med Tuomas, och jag hoppas verkligen på Uppsala på sista! Fick ett sms för en stund sedan;

Hej hej. Ville bara säga att vi har kommit hem nu hela och rena.
Ville också tacka för en jätte rolig vecka. Allt berodde ju på sällskapet.
Om du har vägarna förbi Uppsala så kan du ju höra av dig. Puss o kram.

Ska slänga in bilder på kläderna jag shoppade i onsdags med, dock vart det ju bara 3 plagg. Smyckerna kommer en annan gång! Ni får ursäkta de grymt dåliga mobilbilderna men jag har tappat bort batterierna till kameran (fyllesvin).



Nej som sagt, nu ska jag kila och laga mat! Puss på er!

fredag; skola.

Nu sitter vi och går igenom Nationella Engelska, som går av stapeln den 28 april. Skitsaker, suck. Blev inget V ikväll, känns som att jag kommer ge upp det här snart. Orkar inte anstränga mig själv, vi ska vara två om saken.

Anyhow så blir det förmodligen Uppsala på sista April! Tuomas vill att jag kommer ner, han bjuppar vafan. Grymt kul kommer det bli om jag åker, wiehi.

Jag slänger iväg en tanke till Johanna vars farmors begravning är idag. :'/ Jag saknar dig gumman! Söderhamn när ni kommer hem från Mallis? YES! <3

Nu måste jag väl lyssna på Åsa igen, usch. Appråpå ingenting så har jag så fuckin' ont i vänster axel, vettefan vad det beror på. Dela på en 90is med en karl kanske? Aja, måste lyssna. Ciao

Fredag

Förlåt förlåt för min dåliga uppdatering! Men jag har verkligen haft fullt upp. Kan ju sumera onsdag + torsdag i korta drag.

Onsdag; Kom hem hit till Folkhögskolan o Bollnäs vid 5 och då var det bara att sätta igång med dusch, smink och allt vad sånt heter. Vid halv 7 var jag klar och då sprang jag ner till Tuomas och började festen. Halv 8 rullade taxin in och hämtade oss och sen var vi på Tranan hela kvällen. Jessica var ju också där och satan vad vi dansade. Fredrik och Jessica kom och hällde Jäger över mig när jag stog och dansade med Tuomas, mysigt. Kvällen led mot sitt slut, och lika så alkoholen (och min vakenhet) så jag och Tuomas tog första bästa taxi hem och vi tänkte förfesta, men det vart gå in till Tuomas, lägga sig på sängen och poff så sov jag. Då var klockan alldeles för mycket. Jag vaknade kl 5 av att min klocka ringde, suck. Märkte även att jag och Tuomas hade delat på en 90is säng, inte allt för kul. Men myspys (nej, det hände inget mer än att vi dansade och delade säng) och kul var det.

Torsdag/igår;
Man mådde som man förtjänade, allt jag har att säga. Framåt kvällen beslöt jag och Tuomas oss för att kolla på film, sagt och gjort. Kl 22 lämnade jag sällskapet för att gå upp och sova. Nu sitter jag här, ska snart springa bort med en lapp åt Tuomas (står lite om nummer, msn och sista April) och sen ska jag bege mig mot tåget.

Hoppas på MYS med min V ikväll! <3 Ciao

Onsdag

Sorry gott folk, men jag har inte haft tid fast jag sagt det! Måndagskvällen bestog av fest, likaså gådagskvällen. Och ikväll ska vi ut på Tranan och käka sen festa loss. Mitt tåg hit till Gävle går dock 06.44, så vi får se hur pass bra jag mår imorgon, men mamma tvingar iväg mig, oavsett hur bakis jag kommer vara.

Jag tror att vissa uppfattade Tuomas som nytt ragg eller liknande, men icke. En kille från Uppsala på 23, görhet bör vi lägga till, som är astrevlig. Jag raggar inte (I'm in love you know), men vi umgås flitigt. Samma musiksmak, intressen osv. Han har blivit en bra polare helt enkelt.

Förövrigt var jag på stan och shoppade lite innan jag drog iväg till skolan. På 1 timme lyckades det försvinna 650 spänn från mitt kort (vilket betyder att jag har mindre än 500 kr kvar att leva på fram till den 25). Jag handlade en del; kort kommer sen. Men ni kan ju få veta ungefär iaf.

Gina Tricot; Vit lång oversize tee och en stickad brun skithärlig kofta (som förövrigt var på rea, fick pynta ca 200 kr!)
HM; En skitsöt knälång LILA vippkjol, strumpbyxor och ett nytt puder
Glitter; 2 "oversize" armband i guld + ett par skitsöta guldörhängen.
Kicks; Hårspray.

Anledningen till min shopping (helt impuls var den!) är att jag är i Bollnäs denna vecka (eller fram till imorgon iaf) och smart som jag är packade jag endast 2 linnen, ett par mjukisar, ett oar baggyjeans och två par hoodtröjor. Och det hade jag tänkt mig att det skulle räcka måndag-torsdag. Tji fick jag, kom jag på när jag landade i Bollnäs i måndagskväll så jag skickade iväg mamma att köpa lite underkläder och som sagt så har jag shoppat kvällens outfit (vippkjolen!) och morgondagens bakismysoutfit (oversize tee'n och stickad kofta).

Nu ska jag kila och borsta tänderna, hann inte det innan jag drog till tåget. Det blev mycket snack inne på Tuomas rum, och sen en liten jäger. Så man smakar (och luktar) sådär jättemys. - inte.

Jag ser fram emot ikväll (fest på Tranan), fredag (mys med V, förhoppningsvis) och slutligen lördag (vinpimpling med Jännu!). Sen så ska jag ha nån vit vecka, kanske. Haha!

God förmiddag mina kära läsare
(om jag ens har några såattsäga, ingen som kommenterar ever ju!)

Måndag.

Vi var lediga idag, mums. Så jag har spenderat min dag i Bollnäs med mammi och hennes lilla medlemsutbildning. Trevligt gäng, särskilt Tuomas [ moha ;) ]. Jag och mamma ska alldeles snart åka tillbaka till Bollnäs och sen så ska jag spendera min morgondag där också då jag bara har Idrott och min sabla förkylning (och mamma) förbjuder mig att vara med. Spenderar onsdagen i skolan, sen så ska jag ut och äta med gänget i Bollnäs, blir väl 25an på Tranan på kvällen, moha. (Bakisdag i skolan på torsdag?). Och appråpå onsdag så blir det en liiten shoppningsväng innan skolan. Tygskor + puder ska införskaffas. Tips på bra puder kanske ni har? Använder en halvtäckande foundation.

Nu ska jag stresspacka lite behövligheter (ska ändå bestämma kläder för ONSDAG IDAG!). Men bärbara hänger med, likaså kameran. Tror jag, om jag hittar mina batterier. Om inte annat så har mami kamera med sig.

Många kanske undrar hur det är med Gobbe, min medryttar häst. Jag har inte vart där på ca 1 vecka pga av att han har fått en hovblöd såatt jag kan inte rida. Förhoppningsvis är han bra till helgen (dom skar upp den i fredags!) så då blir det full rulle i stallet igen, mys!

PUSS på er gott folk.

Ellos.se

Jag nämnde tidigare att jag skulle beställa lite kläder från Ellos, sagt och gjort.



Ljuslila BH - 149 :-
Ljusrosa tunika (perfekt till brännan i sommar!) - 119 :-
Vit/bieget linne - 199 :-
Vit klänning (skolavslutningen, here I come!) - 199 :-

Sommarkläder behövs, yey. PUSS på det.

Söndag.

Främst. Grattis Elin Johansson till första platsen!! <3

Mina päron är i Trönö och kollar till hudvagn och jag sitter här. Tårögd och med gåshud. Kollar på klipp sen Körslaget igår och har konstaterat att Brolles och Jocke Cans körer är bäst! Shit. (slänger in adresserna längst ned!)

Nu ska jag ta och beställa lite kläder från Ellos, och lite åt mamma med (utan att hon vet om det!). Sen så ska jag bränna en film åt mamma sen så ska jag äta upp mitt överblivna godis sen igår.

Och till helgen ska jag på bio med V, och sen sova där. Vi får se hur allt artar sig nu framöver. Jag vill inte ta upp allt här på bloggen, såatt. Det är mycket som diskuterats och kommit fram till mycket har vi. Vi får som sagt se hur allt artar sig, men vi kan ju bara hoppas på det bästa.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.365954 - Brolles Kör, Körslaget 08-04-05
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.365939 - Jocke Cans Kör, Körslaget 08-04-05

Brolle Jr.

ÅH, karln är så fuckin' jävla snygg. Han kan dessutom sjunga, spela gitarr och charmar mig av stolen. Jag sitter och kikar på Körslaget och jag lovar, jag drunkar i hans ögon. Haha! Jag ska gifta mig med denna karl, mohahah.

image43image44

Lördag.

Puh, förlåt om jag varit en aning inaktiv men det har varit UF mässa och så.

Och appråpå UFmässan så var det faktiskt riktigt kul! Kl halv 9 rullade vi in på Höghammarhallen i Bollnäs och lastade ur alla dessa monterdelar. Kl 9 var vi klara och fit for fight, fight med den där jävla monterjäveln. Det var bystigt och krångligt, många skruvar som skulle i och tung var den, men fem minuter innan allt skulle vara klart stog den där, på plats nummer 64. Då var det bara att fixa allt med bordet, och plocka fram resten. Och såklart byta om. Sen flöt dagen på skitbra, vi sålde en heeel del, sålde slut på vissa varor. Sen var det dags för middag och Elin kammade hem andra plats i Bästa Säljare (utav 24 tävlande!) och Lojsan och Carro kammade hem Bästa Logotype! Även jag kammade hem ett pris, nämnligen respekt från både klass och mässa. De andra i klassen ropade på mig och bad mig säga åt DJ'n att vi ville sjunga för Kalle som fyllde 18, och sure visst, det gjorde jag. 2 min senare kommer DJ'n fram med en mick åt mig och poff så babblade jag på att Kalle fyllde år och vi skulle sjunga, så hela 700 pers ställde sig upp och sjöng för Kalle! Det var cooooolt fan, haha! (Och jag är mäkta stolt som fixade det!)

Efter middagen så kilade jag iväg till systeryster, för att bättra på sminket och ta nån öl innan Marie ringde och det var dags att bege sig mot Tranan. Vi skakade rumpa som aldrig förr! Dock så svek mina ben mig på bussen hem, jag fällde många tårar av smärta. Smärta över att på 16 timmar fått suttit ner i SAMMANLAGT 1 timme. Mina ben och fötter är lagomt slitna idag kan jag lova, och jag ska bara sitta hemma och dega. Vicor och gänget (för att allaska vara uppdaterade så har jag och V bestämt att vi bara ska vara vänner ett tag, och ja, det gör ont!) ska på bio, utan att fråga om jag ska med. En film som jag dessutom vill se! Så nu är jag lite sur, men that's life.

Nu ska jag och mami iväg och köpa godis och jag hoppas att Apoteket är öppet, jag behöver Strepsils åt min hals. Ciao

Onsdag.

Jag kommer nog vara inaktiv ett tag nu. Dels så har jag inte orken eller lusten, allt går åt helvete just nu. Jag trodde jag skulle få vara lycklig denna gång, men. Och sen så har jag absolut inte tid, har en massa saker jag kommer göra. Såatt ja, vi hörs och ses. Vill ni ha tag på mig så är det bara att ringa. Ciao

Tisdag kväll.

Jag har lugnat ner mig nu, har kommit till insikt att allt kommer lösa sig, inom en snar framtid. <3

Efter mycket om och men så är blogg.se tillbaka, fungerande. Min söndag bestog av jobb nere hos Lina sen en mysig kväll hos V. Vi var ute och gick och sådär, riktigt mysigt. På måndag morgon var jag tvungen att kliva upp 06.15, och då sprang jag näst intill upp till frukostbordet hos V och slängde i mig frukost. Sen for vi till skolan och avverkade första skoldagen och då planerades lite inför lördag, mihi.

Ska ta en snabbisdusch efter min promenad idag, kom nyss hem från en 1,5 timmes prommis. Riktigt skönt må jag säga. Tredje dagen i rad som jag är ute och går en längre bit. Duktig Malin. Snart är det SYTYCD - Scandinavia, såg jag nu. Blir dusch efter det, yes.

Ciao

Tisdag.

Allt S K I T E R sig. Jag vill ha dig, okey? I'll wait, but not forever.

Det är tisdag, jag är hyper förkyld, har svullna ögonlock och ont i huvudet. Jag hatar att gråta. Solen skiner utanför fönstret och egentligen vill jag ut och gå, men tror inte att min kropp tillåter det just nu.

På fredag är det UF mässa och jag är grymt otaggad. Med min förkylning, vafan. Hoppas den går över, lite iaf. Efter mässan som slutar vid 23 så ska jag in mot Tranan och möta upp brudarna sen så ska jag skaka bort alla min bekymmer för att på lördagskvällen supa bort dem, om jag får sova hos V (i soffan isf).

Nu ska jag lägga mig i sängen igen, först proppa i mig några Alvedon. Ciao

Allt jag vill är att du ska må bra, men jag kan inte såra mig själv. Det är nu, nån vecka eller aldrig, typ. I really like you, you make me smile like no one ever done before. <3

RSS 2.0