Tisdag

Jag sitter nere på mamis jobb och ja, sitter. Är trött, efter ca 4 timmars sömn sammanlagt. Vid kl 3 inatt så fick jag ett sms, Tuomas pappa hade fått åka in akut på sjukhus med in infekterad bukspottskörtel som blödde och läkarna fick inte stopp på blödningen. Jag låg sömnlös, hjälplös och med tårarna rinnade större dele utav natten, och jag känner mig fortfarande hjälplös och tårarna bränner bakom ögonlocken. Jag vill åka ner, NU men det är absolut ingen mening med det, bara de närmaste anhöriga, alltså inte jag, får besöka honom. Men senaste updaten jag fick, vid 8 imorse, var att det ser lite bättre ut och älskling ligger hemma och sover. Jag tog även ledgit från jobbet imorgon (jobbar ett extra pass nästa vecka istället) för att åka ner om läget är samma, men Tuomas kommer hit om läget är bättre, han vill komma bort ett tag. Har en känsla av att Sthlm inte blir av i helgen, men vem kan vi klandra? Vi får se hur vi alla mår och vad vi orkar med, men en stillsam lung helg med massa mys och sol låter bättre en en fartfylld helg i Sthlm.

Lite roligare nyheter är kanske att Midsommar var perfekt! Underbar mat (min hemmagjorda marinad ÄGER!!), trevligt sällskap och en solig och varm kväll hos Sabina, åh. UNDERBART var ordet ja. Jag ramlade in innanför dörren vid 3 tiden på morgonkvisten och gissa vad, min mage som jag misstänkt länge tål inte ren sprit, typ vodka. Jag drack två helt underbart goda groggar med vodka och krusbärsdricka, och på en gång fick jag magknip, men jag höll ut. När jag väl kom hem så vände sig min mage ut och in, med milda ord, så jag fick inte en blund i ögonen fören fram emot 5-6 tiden.

lördagen vaknade jag vid 12, och mådde precis som jag förtjänade, shiet. snurrig, illamående osv så pallare jag mig upp för att städa, tvätta och dona. Senare under eftermiddagen så fick jag för mig att jag bara MÅSTA åka ner till Tuomas och så blev det. Nathalie skjutsade ner mig till Gävle där jag sedan satt mig på tåget ner mot Uppsala. Kom dit vid 12 tiden, och då bar det av till Micke där vi fick oss en öl, snacka och så. Men fyllan tog överhanden för värden så vi fick bära upp honom i sängen, klä av honom och se till så att han somnade. Vi var väl hemma vi 3 typ.

Hela söndagen låg vi bara hemma, gick även över till Maza (T's storbror som han typ bor granne med), spelade lite rock Star (typ, som Gitar Hero fast med ett helt band), lite WII och sen slog vi oss ner med en varsin pizza och kikade på Superhero Movie, riktigt grym var den.

Igår måndag så jobbade jag mitt första pass på Call Up, gick sådär. Förstår inte hur folk kan vara så otrevliga och otacksamma, fyfan! Men fick några sålda och några riktigt goda skratt med vissa kunder, ojoj. Satt länge och väl och paratde med en kund, om att det borde finnas semestererbjudanden, om husvagn, sommarvädret i Sverige osv. Trevlig dam, haha.

Idag som sagt, har jag inte mått sådär himla bra. Jag längtar efter mat, kunde inte gå ner nåt till frukost. Usch... Jag är orolig, fan. Jag vill vara där och stödja, inte bara Tuomas utan hela familjen. Hoppas han mår bättre snart, att dom får stopp på blödningarna och sådär. Nu kommer iaf maten, vi hörs nångång, om några dagar. Sms och telefonsamtal är uppskattade! PUSS

Torsdag och utbildning

Puh, förlåt för den väldigt inaktiva veckan, eller veckorna. Jag har helt tappat lusten att blogga, jag umgås med älskling och njuter av sommarvädret, ja faktiskt regnet också! Häromdagen tog jag en lång promenad i somarregnet, och det var blött men myys.

Idag är det Gävle och utbildning på Call-Up som gäller, KUL! Njae, sådär. 5 timmar med en massa människor jag inte känner för fem öre?! Aja, jobb betyder pengar vilket betyder att jag kommer kunna åka på min efterlängtade utlandssemester, med tjejerna och en med älskling.

Appropå att åka nånstans med älskling så åker vi förmodligen till Sthlm nästa helg! 2 nätter (eller ja, fredag-söndag) på hotell, dagarna på Grönan, Skansen och annat mys. Bara åka ner och ta hand om oss, riktigt skönt. Vi behöver det, fast jag varit där så har vi liksom inte varit med oss. Vi har i princip bara sovit tillsammans, eftersom han jobbat. Och när det vart ledigt så har vi rännt på stan och träffat människor. Så en liten "kärlekssemester" på tumanhand.

Imorgon är det midsommarafton och den kommer tillbringas i Änge med Sabina, Marie, Anna och Natta (och Sabinas lillesyrra och hennes polare). Det är grillning, fest, mys i Hönan Bar (deras egna lilla bar på gården!) och övernattning som står på schemat. MYS!

Nu måste jag rusa om jag ska hinna till tåget. PUSS

Söndag

Jag är sjuk och har lyckats laddat in bilder från kameran på T's dator. Jag har inte så mycket att skriva men, några bilder kommer iaf, på bilddagboken dock. PUSS

Torsdag.

Puh, nu har jag sommarlov. Skippar som sagt skolavslutningen imorn, orka? Nej.

Jag och Tuomas kom på att vi friade en månad som ett officiellt par igår, så vi drog till med buffé på n¨n thaireastaurang och sen gick vi på bio, såg Dumpad. UNDERBAR film, haha!

Idag har jag varit en sväng i skolan, fixade det sista med företaget. SKÖNT. Sen vart det fika på stan, hem och somna på soffan innan T stack iväg och lånade bilden, han fick för sig att äntligen köpa utemöbler till balkongen. Kom hem med det, en spegel och en del annat smått och gott från IKEA. Så nu är han och lämnar tillbaka bilen, och jag sitter här. Hoppas han kommer snart. Tänkte krypa ner i soffan med film, popcorn och massa mys. Det vaknas snabbkryssning till Åland imorn, så vi hoppas på bra väder!

Vi hörs folk, PUSS

Tisdag

Jag sitter nere i U-a hos älskling (fast han jobbar dock!) och satan vad det blåser och åskar ute, shit. Jag kom nyss hem från en vända på stan, shoppade lite. Har även handlat mat till ikväll, det vankas tacos som jag snart ska sätta igång med, ska vara klar till älsk kommer hem.

Helgen och veckan hitills har varit kanonbra. Hunnit med massa sol, och har även tagit mitt första dopp för i år.

Imorgon ska jag hem och vända en sväng, hämta cellofan som jag behöver till företagets sista beställning som ska göras på torsdag. Det blir alltså en kort sväng till skolan på torsdag för att fixa detdär, sen skippar jag skolavslutningen på fredag (orka, bara tårta typ) och åker med Tuomas och Micke på en snabbkryssning till Åland. MYS liksom.'

Nu ska jag kika på televisionen en sväng innan jag ska börja med maten. Vi hörs, som sagt, jag vet inte när jag planerar att åka hem härifrån, men det blir kanske till veckan, eller nåt. PUSS


Torsdag

Ah, jag är ledig fram till nästa torsdag och då är det mentorsdag som står på schemat, typ glass i nån park? Sen på fredagen så äre skolavslutning, och tro på fan, jag drar direkt ner till älskling och vi ska ut och äta och mysa, orka festa liksom?

Jag kommer vara inaktiv i många dagar nu för mitt "schema" ser ut som följande;
Idag - Träna och packa, försöka hinna ner på Hardcore Superstar
Imorn - Drar jag till Borlänge
Lördag - Tävling + 50-års firandet
Söndag - Åker jag med älskling till Uppsala
Måndag till torsdag morgon befinner jag mig i Uppsala.
Torsdag åker jag till skolan en sväng för att sedan åka hem och sova i Söderhamn för att sedan åka på skolavslutningen och sen direkt ner till Uppsala där jag inte vet hur länge jag stannar.

Nu dör mitt batteri! PUSSPUSS

Tisdag

Nu är jag hemma efter några dagars vila. Eller hemma är jag ju inte riktigt, är i skolan för tillfället. Ska ha Idrott nu, utvärdering och dona. Sen kl 1 ska jag befinna mig på ungdomsmottagningen för att få bedövningsplåster och kl 3 byts den ut.

Helgen har varit bra, finns så mycket att säga! Men orken finns inte. Ska väl sammanfatta lite kort.

Fredag; Mös vi hemma med What Happens In Vegas och massa popcorn och mys. Sen somna vi helt utslagna vid 12?

Lördag; Vaknade vid 10, åt frukost och kilade ner på stan. Åt glass, fikade, shoppade och åt på Burger King. Hem, fixa GARDINER åt älskling och sen vid kl 8 ramlade Kri, Stina, Helen och T's bror in och förfesten började. Vi drog ner på stan och nån krog, där vi tydligen stog på listan (?) och blev bjuden på champange och sådär, riktigt kul hade vi. Träffade Micke och Fredrik med, haha. Micke fick vi sätta i en taxi hem, frun hans hade dragit. Haha.

Söndag; Upp vid 10 igen, mitt tåg mot Sthlm rullade iväg vid 12. I Sthlm sprang jag på stan och sådär innan bussen plockade upp oss för att ta oss till båten. Vid kl 16 fick vi kliva på båten, och halv 18 la vi ut. Vi satt på soldäck fram till kl 20.30 då buffen vart framdukad. Sen flöt kvällen på och jag gick och la mig vid tolv.

Måndag; Gick upp vid 7, åt frukost sen satt jag på soldäck heeela dagen till vi la till i Sthlm igen, vid halv 4 tiden, riktigt bränd är jag nu.

Jag, eller mamma, handlade på tax free'n självklart! Paris Hiltons nys parfym, Can Can (DEN ÄR UNDERBAR!!) och en ny mascara och så.

Nu börjar vi, PUSS!

RSS 2.0