Söndag

Åh, älskling har precis åkt hem och jag är ensammen hemma, blä. Det har varit en underbar helg, som alltid med älsk.

Imorn börjar allvaret på riktigt igen, men jag klarar inte på mitt schema direkt!



Måndag 13.00-16.00 Företagsekonomi B
Tisdag 09.00 - 12.00 Historia, 13.00 - 16.00 Webdesign
Onsdag 13.00 - 16.00 Projektarbete (rätt mycket hemjobb)
Torsdag 09.00 - 12.00 Webdesign, 13.00 - 16.00 Samhällskunskap
Fredag 09.00 - 12.00 Religon

Jag menar, kan det bli bättre än sovmorgon på måndagar och sluta tidigt på fredagar? Nej. Ha!

Nu - Bädda ner mig och ja, göra nåt typ tv. PUSS

Tatuering

Just ja, har jag berättat att jag ska tatuera mig den 17 decemer? Den blir i nacken/mellan skuldrorna, ska knäppa ett kort på det sen och photoshoppa lite ;)

Det ska iaf stå detta (som även står på min header *peka* och betyder "inget är omöjligt")




NU ska jag åka och hämta hjärtat mitt. Puss

Fredag

Det är fredag vilket innebär ledigt i 2 dagar. Om nån timme rullar älskling in på station och då ska vi bara mysa hela helgen!

Förlåt, men jag har ingen ork alls att blogga idag. Puss

Hoppsan.

Jag var tvungen att skicka tillbaka ett par utav skorna från Ellos, vilket gav mig pengar till att klicka hem ett par apsöta tygskor från LaRedoute (som min mamma förmodligen kommer att betala som födelsedagspresent).

Kolla in vilka söta;

179 ;- (eller ja, ja med alla mina rabatter överallt, 97 kr blev det + 100 i frakt)

Torsdag

Första dagen i skolan var stressig, stressigare än jag trodde. Det första man får höra kl 9 när vår metor ramlar in i klassrummet är att senast IMORN ska våran APUplats vara bestämd och fixad. Sure, New Yorker i Uppsala blir det för mig, riktigt schysst klädbutik. Sen var det bara att ringa AJ Ericsen om studentmössutprovningen, prata med rektorn och spika datum. Allt klart nu! Fick även tipset av rektorn att ha hela studenten (middag, studentveckan osv) som projektarbete, och vipps så hade jag med mig två bruttor till, Tessan och Elin J. Det kommer bli SKITKUL!

Resterade skoldag (typ 4 timmar) gick åt att bryta ihop, torka tårarna för att sedan gråta glädjetårar och hoppa omkring som en annan idiot. För er som inte förstår så ska jag ta detta från början. Vi börjar med år 1 på gymnasiet.

År 1;
En superglad Malin anländer till John Bauergymnasit i Sundsvall, hittar goa vänner i klassen och läser en massa kurser. Jag flyttar i oktober upp till egen lya, men bestämmer mig i februari att flytta hem igen (skolan var inget för mig). Sagt och gjort, hade lägenheten till maj och gick klart första året. Enda kruxet är att ingen lärarde registrerade mina betyg i systemet så dom låg på vift i 7 st kurser.

År 2;
En ännu mer superglad Malin ramlar in på John Bauergymnasiet i GÄVLE och blir glatt emottagen. Från första dagen börjar kampen om att få till mina 7 kurser som jag VET att jag läst, men inte har några betyg om. Storpampar från ledningen samt rektor och annat ströfolk tar också upp kampen och jag lägger det på is eftersom jag litar på dom. Går klart 2an utan att höra något mer.

År3;
En supertrött och superglad Malin får sin studieplan i handen och upptäcker att inget har gjorts. Tar upp det med lärare, SYV, studierektor osv som alla säger att jag måste LÄSA OM kurserna, vilket skulle innebära 7 + 6 kurser att läsa i trean vilket är stört omöjligt och alla säger att jag aldrig kommer klara skolan. Och Malin bryter ihop, får näsdukar av SYVen då rektorn plötsligt ramlar in med en liten söt lapp där intyg från Sundsvall på mina 7 lästa kurser finns och poff så byttes tårarna mot glädjetårar och tjut och skutt.

Utöver det så har jag varit på körskolan idag, skrev in mig och köpte teoripaketet. Och jag har varit på banken och sat över pengar till resan till Tuomas. Appråpå honom så kommer han imorn kväll! Mys, jag har saknar honom. Och jag går til kl 12 också, perfekt!

JUST JA! Viktigast av ALLT, den 17 december kl 12 så ska JAG TATUERA MIG! AAAH

Nu - kika igenom kärskolesakerna. Puss

KAOS!

ALLA ni som tänker komma när jag fyller år (den 27 sep, endast tjejer!) skriv ett mail eller något till mig, så jag vet hur många som kommer, ska nämnligen göra välkomstdrinkar, så jag måste veta hur många som kommer. Endast inbjudna av mig! Det blir inte heller någon middag lagad, utan vi köper hem ett par tre familjepizzor och delar på kostnaden!

Onsdag kväll.

Jag har ägnat dagen åt tågåkande, och massa uppackande. SHIT vad kläder jag har nu, ändå rensade jag garderoben för nån månad sen. Äsch, skitsamma. Var även till min bror och fikade, dom gillade sina presenter, tur det, för jag valde ut dem! Nu på kvällskanten har jag färgat min utväxt (som var gigantisk) och nu ska jag måla min tånaglar, svart för den som undrar.

Imorgon kl 05.45 ringer min klocka igen för försa gången på, hm 11 veckor typ, mer. Då är det bara att kliva upp, äta frukost, fixa sig och fara iväg till station och sätta sig på det där fördömda tåget.

Nu - tånagelmålning. PUSS

Onsdag

Vaknade i skaplig tid idag, halv 10. Imorgon börjar skolan igen, känns docks om att det inte var nå seriöst, ska bara ha APU info och sånt. Dessutom så har vi bytt mentor, då våran förra slutat. Det blir säkert bra..

Igår var vi ut och åt tillsammans med hans föräldrar och hans bror då föräldrarna firade 30 år som gifta. Grattis till er! Grekisk mat blev det, och det var riktigt gott. Muuumms.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska få åka hem, men bussen ner till tåget går om 1 timme. Sen är det "bara" 2 timmat tågtid med 40 min väntetid i Gävle. Väl hemma så ska jag och mamma hämta ut mina paket, yey! Och sen bär det av till bror för födelsedagsfika. Han fyllde dock i söndags men ändå. Hittat perfekta presenter åt både han och Anneli, flickvännen.

Och helvete vad svårt det var att få ner allt i väskan.. När jag åkte hit var den proppfull, och jag har shoppat en massa jävla saker nu också, så den var svår att få igen. Plus att jag har en relativt stor handväska där det ligger en massa saker och en pappkasse med grejer. Undrar hur fasen jag ska klara mig på och av bussar och tåg, men det löser sig..

VI fick även bokningsbekräftelsen till Egypten idag, åh vad underbart det känns. <3


Ooops.

Oj, kollade nyss min bank. 3300 :- har jag lyckats shoppa upp under 2 dagar. Dock en del dyra saker, som en klocka för 400 och ett par byxor för 600, presenter till bror och Annli för 300, tröjor till hjärtat för 200. Sen en massa småsaker, typ, tröjor, kofta, skor, saker till skolan (2 supersöta pärmar och en kalender), några baslinnen, leggins, tunikor, en klänning. Ska försöka knäppa kort på allt imorgon, det är en hel del.

Nu - fixa mig till middagen ikväll. PUSS

Resa

ÅH, jag och älsk har precis bokat resan til Egypten! Den 8 januari åker vi, och blir borta en vecka. Dubbelrum med all inclusive för 5500 :- var, alltså 11 000 :- tillsammans. SCHYSST!

Vi ska till El Gouna, en liten stad med massa laguner och massa dyk och snorklingsmöjligheter, som vi självklart kommer göra. Och vi åker nog även på en liten ökensafari också. MIHI!

Bilder på stället och hotellet;


Jag har hittat en massa snyggt på stan idag också! Orkar inte knäppa kort på allt, det kommer på onsdag när jag kommer hem. Nu - läsa SOLO och sen sova.

Måndag

God morgon... Jag är fortfarande sjuk, men har iaf haft en kanonhelg i Stinas stuga. Orkar inte gå in på detaljer, men lägger upp nått kort.

Vid 2 ska jag kila ner på stan och möta upp Emelie, och då ska det shoppas. Ska shoppa lite åt mig själv, behlver pumps, nya jeans, nån ny klänning, kofta och sånt. Och sen behöver jag köpa en födelsedagspresent åt min bror, som fyllde år igår. Fika på onsdag, så jag har några dagar på mig att hitta den. Sen kommer T ner på stan och joinar mig för middag, som jag ska bjuda på.

Bilder från i helgen;

Fredag

Om ca en timme rullar vårat tåg från Uppsala mot Falun, där vi sedan ska bege oss mot Hofors tydligen för att ha en mysig helg med trevligt sällskap. Jag har inte en aning om vilka som kommer vara där, mer än jag, älskling, Kri, Stina och hennes syster. Vi ska snacka mycket skit, basta, dricka alkohol och käka kräftor i stora mängder. Jag skippar allt vad Strömmingslek heter i år, känns som att jag klarar mig lika bra utan. Visst, det är alltid lika kul att festa med brudarna, men det kan jag göra annars. Och jag har en känsla att dom kommer försvinna in på öltältet, och vore jag med, lämna mig själv. Nej, usch. Jag har det bättre här med älskling.

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem, vilket bör vara snart. Vi läre ta bussen om 30 min.. Jag har packat, diskat (en heeeel hög med disk!) och snackat skit med mami i telefon. Den stackarn har fått en stor böld på ena skinkan, haha! Det är faktiskt synd om henne, hon kan inte sitta eller så, men det låter så sjukt roligt.

Nu ska jag kolla vart älskling har tagit vägen. Puss, och ha en bra helg. Kameran hänger med också, bilder kommer väl sen.

Torsdag

Blä, jag har gått och blivit überförkyld. Feber, ont i halsen, ont i öronen. USCH! Tur att jag har en snäll älskling som snart kommer hem från jobbet och har lovat att pyssla om mig. Fast han har jobbat sedan kl 5 imorse.

Jag klev också upp nyss, har sovit sedan kl 8 igår kväll. 17 timmar, häärligt.. Trodde jag kunde sova bort förkylningen men icke. Men får hoppas att den är borta till imorgon, för då far jag och Tuomas till Falun och Stinas sommarstuga för att ha kräftskiva och mys i 2 dagar, snacka om välbehövt!

Sen på måndag får jag mina efterlängtade pengar! Då ska jag ner på stan och shoppa lite, innan jag far tillbaka till Söderhamn. Dock läre jag lägga undan en massa pengar också. Till resa, körskola och ellos-paketet.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen. Puss

Tisdag

Förlåt för dåkig uppdatering, men min karl har varit ledig så vi har njutit av den lediga tiden. I söndags var vi ut till hans föräldrar och åt god mat. Sen igår så bara var vi hemma och slappade. Dock så har han jobbat idag, men han var hemma vid 3 tiden, så då fick vi för oss att lensa han sparhund, inte gris, och skramlade ihop 630 kr! Vi for ner på stan, växlade in pengarna på banken och sen åt vi ute, pasta blev det. Hans mor ringde mitt i allt också, hon skulle minnsan köpa de där köksstolarna åt honom, för att hon hade tråkigt. Så det blev en sväng på IKEA också, kom hem med köksstolar, en matta och en tillbringare. Allt för hans mammas pengar.. Karln är 24 och mamma betalar.. Det stör mig lite men, haha, whatever.

Dessutom så sa han typ sötaste saken ever igår, enligt mig. Vi satt och pratade om hans lägenhet och sådär. (han lyssnar på mig när det gäller inredning!) Och så sa han "Jag orkar inte just nu, för än så länge är det ju bara jag som bor här." och tittade länge på mig och log. Jag tog det som att han vill att vi ska flytta ihop, men inte än. Och han är jätteorolig över att jag ska ångra mig och inte plugga här. Men det ska jag, och bestämmer jag mig för att inte plugga kommer jag iaf bosätta mig här i Uppsala, för jag trivs tokbra här.

Just ja, jag ska skriva in mig på körskolan nästa vecka! Aaah, teorin börjar vi med, den kostar 1000 :- och det är ungefär vad jag har råd med just nu. Sen om nån vecka ska jag boka in lektioner. Jag SKA ha körkortet innan jul, sådetså! *Tänka positivt!* Det ska bara gå. Det är 4 månader. Natta klarade sitt på 2, och hon körde inget hemma. Så, jag ska!

Oj vad mycket det blev. Hm.. Ska fortsätta tugga på mitt godis medans älsk sover, ska väl göra han sällskap om nån timme. Tror iaf att min blogg får vila lite i ett par dagar.

Lördag natt.

Jag är äntligen hemma efter en kväll med mycket bravader och prat. Av nån anledning åkte vi flak ca 3 mil ut till nån ute på vischan för att festa. Hm, ja. Inga kommentarer.. På vägen tillbaka till stan proppade vi in oss 8 pers i en liten BMW, och jahapp, lovordat att vi skulle in till stan så jag kunde ta bussen gick åt helvete så jag, ensam, fick hitta min egna väg i Uppsala. FAN, det var inte kul... Mörkrädd som jag är, så mycket våldtäcksrykten som går och en sur pojkvän gjorde inte saken bättre.. Fick lov att stressa hem då T sa att vi skulle på nån fest nånstans när han kom hem från jobbet, så jag halvspringer för att hitta vägen, kommer till en busshållsplats där jag ser att min buss går ifrån, lycka. Träffade även på världens skönaste bög där, och där drogs mitt humör upp lite. Väl hemma så stressade, bytte kläder och donade. För att sen veta att vi INTE ska iväg. SUCK! Och jag har fortfarande en lika sur pojkvän...
 
GOD NATT! (nu är jag så jävla less så jag vill bara gömma mig under täcket)

Lördag

Jag är trött. fast jag klev upp vid 11. Proppade i mig en massa frukost, sen fick T för sig att han skulle sätta upp sina nya högtalare, fast han får förstärkaren i september. Suck, karlar?

Nu ska jag fara in i duschen, och sen fixa mig lite. Ska möte upp Emelie vid 3 på stan, då blir det lite alkoholdrickande och kikade på bilar, är ju American Car Show. Mhm, nice. Kameran ramlar med tror jag. Puss

Havgregrynsgrötsbröd

Eller Tobbes Frukostbröd som receptet jag hittade (på receptomaten.se) heter!

Receptet;
(jag fick ut 24 st rätt stora bullar, 1/per pers räcker gott och väl till frukost om man delar på den!)

Ingredienser:

Gröt:
4 dl havregryn
8 dl kallt vatten
1 tsk salt

Deg:
50 g margarin eller smör
2 dl vatten
50 g jäst
2 tsk hel kummin (de hade jag inte i!)
2,5 liter vetemjöl

Pensling: (och jag skippade penslingen, det kostade multum ju!)
ägg
blå vallmofrön

Så här gör du:

Mät upp havregryn, vatten och salt i en gryta. Koka upp och låt koka under omrörning cirka 5 minuter. Låt svalna av.

Stöt kummin i en mortel.

Smält matfettet i en gryta. Tillsätt vatten och värm eventuellt, vätskan ska vara fingervarm, cirka 37 °C.

Smula sönder jästen i en bunke. Tillsätt degvätskan och rör runt tills all jäst är upplöst.

Tillsätt havregrynsgröten, kummin och 1,5 liter av vetemjölet. Kör i assistent eller med degkrokar tills du har en smidig deg som inte klibbar. Du behöver tillsätta mer mjöl, gör det med 1-2 dl åt gången tills degen får rätt konsistens. (jag blandade förhand, kladdigt men minder disk)

Låt jäsa under duk cirka 40 minuter.

Stjälp upp degen på mjölat bakbord och arbeta in mjöl tills den åter är smidig utan att klibba.

Dela degen i 4 lika stora delar. Dela sedan varje del i 5-6 lika stora mindre delar. Rulla varje del till en rund boll och lägg på bakplåtspapper på bakplåt.

Låt jäsa under duk cirka 20 minuter.

Vispa upp ägg och pensla bröden med det. Strö över vallmofrö.

Grädda mitt i ugnen cirka 15-20 minuter vid 225 °C.

Ta ut och låt svalna på galler under duk.

SUPERGODA dessutom, speciellt varma.Och billiga! De flesta har ju både vetemjöl (dock inte 2 liter kanske) och havregryn hemma, och bakmargarin. Bara jäst som fattas, som kostar runt 2 kr. Sätt igång och baka därhemma. (För er som har barn, låt barnen kladda med degen när den blandas, så slipper du kladda ner dig själv!)

Bilder - klickbara!


ENJOY!


Matbrödsbakning

Åh, det luktar nybakt bröd i hela lägenheten, mmmmhm! Dom var superenkla att göra, inte mycket ingredienser alls. Lägger ut bilder + recept när jag ska har tagit ut dem, om sisådär 5-10 min.

Fredag

God morgon, eller ja. Gick upp vid tio för att T fick ett sms av sitt ex, om att hon skulle komma om en halvtimme. Det gick bra, trodde dom skulle prata en massa och så, men dom var hår max 3 min, hälsade inte och snackade en jävla massa finska. (För er som missat det är så är T's föräldrar helfinska, men T är född i Sverige men pratar flytande. Och så även hans ex.) Jag fattade inte ett dugg, hörde mitt namn ett par gånger dock.

Såg även att min gulliga mor satt in 200 kr åt mig, puss på det! Dock kommer dom gå åt till mat, och lite annat. Ska nämnligen baka lite bröd, sånt där som man gör på havegrynsgröt. Behöver mjöl och jäst, resten har jag! Ost, juice och middag till mig behöves också inhandlas. (Suck, det tär på ekonomin att "bo" här...)

Jag har även börjat fundera ut vad jag ska önska mig när jag fyller år.. Bla en make up kurs på Make Up Store, men det tror jag att jag kommer få. Sen skorna som jag visade igår, de rosa. Sen så ska alla som kommer på min fest, 12 pers only, bjuda mig på minst en drink på korgen den kvällen. Jag tänkte visst inte innan jag kom på det, nej. NÅN får bjuda på förfestdrickat helt enkelt.

Imorgon är det precis en månad till jag fyller, nice. Och igår var det precis 2 veckor till skolan börjar. Ska bli skönt med fasta rutiner och sådär, men kommer dock inte kunna träffa hjärtat lika ofta, tror jag. Får se hur många sovmornar jag har helt enkelt. Dessutom kostar busskortet för Uppsala (då åker jag både tåg och buss) 990 :- i månan.. Njae, ååh.

Nu ska jag kila till Willys! Puss

Pyssel

Ofta när jag får tråkigt så börjar jag pyssla i T's lägenhet. Plockar där, flyttar på det, bäddar, plockar ihop kläder, puffar kuddarna i soffan. Men värst av allt var nog sovrummet idag! Puh. Som ni ser är varken han eller jag särskilt duktiga på att hålla reda på saker, och det var knappt en vecka sen jag städade hela lägenheten! Haha

Före;


Efter lite plockling;


Efter det så tog jag mig en låååång varm dusch, ni vet en såndär då man rakar benen läängre, låter balsamet sitta i läänge, ååh. När jag kom ut så satt jag mig ner med min pincett och fickspegel och noppade mina igenväxta ögonbryn, som akitroliga ut eftersom jag blekte dem samtidigt som håret, och då var dom noppade. Sen så växer det ut svarta strån, ja ni kan ju tänka er själv.

Rosa självklart!

Sen så tog jag fram mina absoluta favoritkrämer, en för ansiktet och fötterna och en för kroppen och gned in. Så nu är jag mysig, luktar apgott dessutom.

Till ansiktet och fötterna använder jag Niveas hudkräm på burk! kostar väl sisådär 30 kr på ICA, är dryg som in i helvete och fet, som återfuktar mycket och passar alla hudtyper. Perfekt att ha i ansiktet, speciellt innan du smetar på en massa smink. Den jämnar liksom ut huden så foundationen sitter perfekt, låt dock sjunka in 5 min innan. Sen om du har torra och naviga fötter så är den underbar, undvik dock att gå innan den har torkat riktigt, kan bli ofrivillig skridsko åkning.


Till resten utav kroppen använder jag Paris Hiltion Can Can body lotion. Den är underbar! Den går att köpa på de flesta ställen dör dom säljer hennes parfym Can Can, (som jag har!) men jag köpte min på Ålandsfärja (precis som med parfymen). Där kostade den 250 kr, vilket är billigt jämfört med i butik. Anyhow så luktar den gudomligt, är dryg och man blir underbart len av den. Jag som är överkänsligt mot parfymerade body lotions kan ha den, jag vet inte om det är nå speciella ämnen i den. Men ett tips, ska du köpa den, var ute i tid. Be om att få prova lite i armvecket när du är i butiken och låt den sitta där i 2-3 timmar innan du köper den för att se om du kan ha den.


Nu ska jag ägna mig åt tv'n och kika på Animal Planet, dubbla avsnitt av Djurpolisen, dock i olika städer. Jag älskar dessa program, och vill så gärna försöka göra nått liknande själv. För det finns grymt mycket djurplågeri i Sverige med, fast det syns inte lika väl som i USA. Men jag ser dagligen en hund eller katt som är undernärd och/eller är illa behandlad. Det är sällan polisen tar dessa iaktagelser seriöst, för jag ringer om det varje gång. Som tur är har min mamma är bekant som jobbar på djurskyddet, dit jag skänker pengar varje månad, och därmed så får jag lite hjälp på traven med snuten. Aja, den som nappar på idén kan vara my partner!

Yey, jag får pussa på min karl igen om ca 2 timmar, jag gillart. PUSS på er

Chips

Åh, jag är sådär fruktansvärt sugen på chips. Men saldot på mitt konto ekar Noll noll noll noll. Det SUGER! Jag skulle även behöva handla ost, alla behöver ost på sina frukostmackor och våran tog slut imorse. Det luktar, som min karl så fint uttrycker det.

Jag behöver chips, och ost. Övertrassera (heter det verkligen så?) kontot med en hundrig kanske? Plus att jag verkligen skulle behöva mig en prommis, oavsett om det så bara är till Ica 500 m bort. Det älskar jag med Uppsala, det är nära till både ICA och Willys. Och min karl hatar mig för att jag vill bidra med mat och sånt, men det är väl klart, jag bor här på halvtid, och jag hatar att snylta.

Jag har dessutom gett mig skälv shoppingförbud, och bara därför hittar jag 1000 saker jag vill ha. Skor skor skor skor! Massor med skor! Jag dör snart, för dom är verkligen SKAHABEGÄR, alla som jag hittar. Äsch, jag får boka resan ,som vi ska göra om TVÅ veckor, och vi vet inte ens vart vi vill. Jag tjatar om Egypten men han låter inte så sugen. Hittade en perfekt resa dit. Till El Gouna, 4-stjärnigt hotell i ett fint område med All Inclusive för runda 10 000 för båda. Ehm, vad finns det att tveka om?! - Just det, inget. Sen ska jag göra resten, som betala tillbaka pengar och hämta ut det jag har löpt, vilket blir sammanlagt 3000, då kanske jag kan unna mig nått par skor? Jag fyller ju år om en månad också, hoppas på att jag får beställa några skor då, mihi.

Äsch, nog om mina villhabegär. Jag får klara mig utan chips, och ost. Eller nåt. Suck. Nu ska jag återgå till min kära tv. Kanske ska ta och springa ner och kika om det finns nån tvättid, om jag bara kunde komma underfund med vad det är för nummer på tvättklossen. För jag, och Tuomas, har massa tvätt, och det suger.

Förresten, vi låter fan mer och mer som sambos. Vilken hemsk tanke, faktiskt. Eller ja. Jag trivs här det gör jag, jag älskar att kunna gå och lägga mig med mannen i mitt liv, att kunna laga mat åt någon. Men nja, på heltid? Knappast. Eller kanske? Sen undrar jag hur det ska bli när skolan börjar. Hur ofta vi kan ses? Visst skulle jag kunna tillbringa nån natt här, när jag har sovmorgon typ, men det kostar som sagt 80 kr resa. Får kolla upp det där.

Nu - kolla upp tvättid.

Torsdag

Nu sitter jag här själv, igen. Dock jobbar han kortdag så är väl hemma vid en 22. Trist, ja..

Imorgon kommer Tuomas ex oxh hennes mor hit för att hämta deras köksstolar som min karl av nån konstig anledning har.. Vi har varit oense om jag ska vara här eller inte, eftersom vi inte vet vad reaktionen kommer bli, eftersom vi blev tillsammans strax efter dom hade gjort slut.. Det löser sig, hoppas jag.

Anyhow så har jag hittat världens sötaste skor, från Stalj.nu. 495 kr går dom lös på, dock så är det 30% rea på hela deras sortiment så ja. Bara pengarna kommer in på kontot så, jatack!


Ellos.se

Som jag har sagt så många gånger förut så älskar jag ellos! Nu har jag klickat hem en del saker, självklart visar jag dom här.

Alla bilder är klickbara.




Jag orkar inte skriva ner vad varje sak kostade men allt tillsammans gick på 1700 inkl frakt.. Och jag är sugen på mer. men nej, ska åka utomlands med älsk och dessutom är jag skyldig mami 1300, för min Ipod.

Och jag ska pierca min nipple och tatuera mig. Ah, pengarna rinner iväg vafan. Anyhow, det går säkert bra. Jag får ju dessutom 2500 kr i månaden nu fom augusti, ska dock spara 1000 kr i månan till utomlands, till fickpengar. Vilket alltså bli sep+okt+nov, 3000 kr. Plus att ca 6000-7000 utav mina 12 000 som ramlar in om 1,5 vecka kommer läggas undan till det också. PLUS att det kommer vara jul innan vi åker vilket betyder pengar från släkten. Yey, planering is the shit. Ska nog ta och göra upp en budget... Jag åker ju ner till Uppsala några gånger per månad och varje resa kostar 80 enkel resa... Ska kolla om det finns nå sorts stämpelkort eller så.

Äsch, nog om mina pengar nu, det behöver ju inte ni veta nåt om egentligen. Jag har ont i ryggen dessutom. Börjar ångra att jag inte fortsatte med min sjukgymnastik för några år sedan som alla läkare sa åt mig att göra. Är huvudet dumt får kroppen lida sägs det ju, och det stämmer nog. För min rygg blir värre och värre dag för dag, kanske ska ta och kolla upp mig igen. Men jag hinner liksom inte gå på sjukgymnastik heller... Och jag vill I N T E gå i Söderhamn. Trampa omkring i deras äckliga pool o deras äckliga baddräkter... USCH. Det läre ju finnas fler saker att göra än det? Äsch.. Jag SKA ringa läkarn, snart. Sen, nångång. Först och främst ska jag skämma bort mig med en massage, tur att en av mammas bästa vänninor är massör.

Nu ska jag kolla på SYTYCD, och sen krypa ner i sängen och vänta på att älsk ska komma hem.

Puss på er.

Köttfärs & Spaghetti alá Malin

Mhm, jag är en duktig kock om jag får säga det själv! Hoppas min karl gillar det lika mycket, för han har matlådor för några dagar, haha! Och det är tur att han älskar vitlök lika mycket som mig.



Recept? Javisst, dock endast för vitlöksälskare.

Ett halvt kilo köttfärs, räcker till 4 pers som är matglada.
4 vitlöksklyftor
500 g finkrossade tomater med vitlök (ICA's egna använde jag)
En lätt creame fresch
Chilisås, smaksätt som du vill
Spaghetti, så mycket som du tror behövs

Gör såhär;
Hacka vitlöken i små bitar och fräs på i olja innan du tillsätter köttfärsen. Låt köttfärsen bli riktigt stekt innan du tillsätter de krossade tomaterna. Låt koka upp på svag värme, tillsätt sedan creame fresch och chilisåsen strax innan spaghettin är klar. Blanda sedan allt i spaghettikastrullen (glöm inte att tömma ut vattnet först bara). Servera med grönsaker.

Denna mat passar även till barn har jag märkt. När jag jobbade som barnvakt åt mina grannungar (3 stycken bråkstakar som var uppfödda på Donkenmat och åt inget annat) så lagade jag detta och dom älskade det. Det är inte starkt och har en väldigt söt smak, kan dock bli kladdigt!

Enjoy.

Onsdag

Åh, min karl åkte precis till jobbet, och kommer inte hem fören halv ett inatt. Så I'm on my own.. Jag har inte en aning om vad jag ska göra. Den ända som jag känner här nere svarar inte i telefon. Jag ska iaf ta och laga mat om nån timme, köttfärssås med creame fresch, chilisås och krossade tomater med vitlök. Mums!

Jag har inte så himla mycket att berätta, det händer ju inte så himla mycket mena jag. Ska väl poppa mig en påse med popcorn och bänka mig framför Canal+.

Puss på er.

Tänka sig

Ooops fel av mig! http://kotteby.blogg.se/ som jag nämnde i föregående inlägg pluggar till byggingenjör. Jag ber om ursäkt!

Nu ska jag dra på mig mina glasses och glo på Parlamentet innan min karl kommer hem och då jävlar, då blire action!
(Jaja, mitt sexliv tycker ni självklart att jag kan hålla för mig själv men vafan! Var hymla om mänskligt beteende som är SÅ FUCKING underbart?) Och action med min karl är ohmygod, jag svävar alltid i det sköna blå efter tredje omgången (läs orgasmen). Haha, sorry guys, but I'm not shy!

Puss på er.

Bloggar

Jag har idag fått två nya favoritbloggar!

Bloggkommentatorerna
En härlig blogg där det är två helcoola brudar som tar sig friheten att kommentera kända som okända bloggares bloggar. Klockrent! Dagens skratt ägnar jag åt dessa. Jag lyckades hitta dom via Storstadspojken, som är den löjliga men ack så underhållande Blondinbellas ärade pojkvän och sambo.

Genom dessa Bloggkommentatorer hittade jag även http://kotteby.blogg.se/. En 2-barnspappa som pluggar, riktigt till vad har jag inte fått grepp om ännu, läkare tyckte jag att det stod någonstans? Eller är jag ute och cylkar? Anyhow så är han grymt underhållande och verkar ha ett fartfullt och roligt liv, som han delar med sig av till sina läsare. Värd många besök!

Enjoy, gott folk.

Tisdag

Älskling begav sig precis till jobbet och lämnade mig med godisresterna sen vi var på bio igår. Vi var och såg Mamma Mia, och den var apbra! Sen for vi hem, tände en massa ljus på balkongen, kokade en varsin kopp te, kollade på stjärnorna och pratade i nån timme. Mys! Vi fjantade oss med kameran också, haha!

Idag kommer älskling hem sent, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag får lön om typ 2 veckor, så jag ska kika runt lite och se vad jag ska beställa hem för saker, mihi!

Lite bilder sen igår, klicka för att förstora.


Söndag

Här i Uppsala är det grymt dåligt väder, och har varit hela veckan. Men mig gör det inte så mycket, jag knarkar alla Canal+ filmer dagarna i ända.

Middagen med Micke och Mia igår var riktigt mysig. Micke är Tuomas arbetskompis och var på kursen samtidigt som Tuomas, så vi känner varann allihopa. Vi var och åt en gigantiskt Kinabuffé som dessutom var apgod. Synd att man inte kan äta hur mycket som helst, åh. Det vart öl och vin för de andra medans jag höll mig till cola pga av att min mage krånglat tidigare under dagen. Vi kom hem vid tio då det var bums i säng.

Jag har faktiskt lite hemlängtan, eller ganska mycket. Eller ja, haha. Jag är van att bli ompysslad hela tiden, matsen serverad på bordet varje dag och sånt. Dock så har jag alltid tvättat och städat själv, men ändå. Här nere så blir man ju liksom "sambo" korta svängar och hjälps åt med allt, städning, handling, matlagning. Man får sig en försmak av sambolivet i små doser, iaf jag. Tuomas har ju redan hunnit med sambogrejen, han hade ganska precis (några månader) avslutat ett 3 års samboskap innan vi blev tillsammans. Det är väl både positivt och negativt. Det negativa är väl att jag känner mig så ung, det skiljer ändå 6 år mellan oss. Visst, jag bodde själv i ett år, men samboskap är sååå mycket större. Men sen finns det positiva saker om det. Jag har en känsla av att vi hade rusat in i ett samboskap om det hade varit annorlunda. Eller så hade det varit bråk om det, för jag vill inte bli sambo, inte än. Som jag har sagt så många gånger förut, kanske, fast bara kanske, när jag ska börja plugga här om ett år om vi fortfarande är tillsammans (vilket vi är, haha.) Ähsch, jag har hemlängtan, men jag klarar mig. blir här i nån vecka till, skolan börjar ju om 2,5. Och nästa helg så ska hans päron ha födelsedagsfika och sånt, lika bra man är där och helgen efter det ska vi till Falun på kräftmiddag hos Stina.

Nu ska jag fortsätta glo på Canal+ och invänta älskling som kommer hem vid halv 4, suck. PUSS på er.


En lördag i Uppsala

Består inte av så himla mycket, mer än matförguftning (som har gått över), kolla på SYTYCD repris och vänta på att älskling ska komma hem från jobbet. I övrigt denna vecka har vi bara myst, rännt på stan, kikat på massa film då det regnat i stort sett hela veckan. Igår var vi en sväng på IKEA, köpte gardiner och lite sånt, skulle egentligen köpa köksstolar, men dom han ville ha var slut såatte. Men men. Vi for även upp till Gävle på CF, där vi träffade flickorna och gamla gänget. Jag köpte en ny handväska och älskling köpte en åt mig, mihi. Så nu är jag 2 apsnygga handväskor rikare!

Ikväll ska vi ut och äta med Micke och Mia, mysmys. Blir väl Thaibuffé och nån öl, innan älsk måste hem och sova igen, jobbar kl 5 imorn bitti.

Jag och Tuomas firar 3 månader på måndag också, shit. Grattis oss vetja ;)

Tiiiiiisdag

Nu drar jag till älsk, men innan tåget avgår ska jag och min kära chauför Natahlie mumsa i oss Donkenmat. Ohyes. Vi hörs om nån vecka eller så, kanske längre kanske kortare. Jag kommer nog försöka uppdatera så ofta jag kan, men jag ska spendera varje ledig minut mid hjärtat. Men vill ni bara snacka skitsnack i fonen nån dag, give me a call! Puss

Måndag kväll.

Jag mår lite bättre nu, efter 1 timmes telefonskitsnack med min karl. Det är fan helt sjukt, vi har typ samma åsikter om allt. Iaf när det gäller familj och sånt. Ingen har någon brådska med barn (inte för att vi planerar barn tillsammans!!), och om vi någonsin skulle gifta oss (inte nödvändigtvis med varandra) så ska det vara ett LITET bröllop, men familjen och kanske allra bästa vännerna. Ingen större tillställning, utan vigsel i kyrkan med smoking och riktigt klänning och nån timmes underhållning efteråt med tårta och mingel. Sen dra på smekmånad på engång liksom. Haha..

Anyhow så efter fiaskot med ungdomsmottagningen så åkte jag och mami på en liten shoppingtur. Jag fick en ny plattång (eftersom min förra gick sönder, jag klev på den, inte med flit dock) och ett par nya skor. Har tyvärr inga bilder men det är ett par vanliga gympadojor typ, svarta med bruna mönster och en silverpaljettrad på sidan och kardborreband. Riktigt söta faktiskt. Sen åkte jag hem, la mig i ett skållhett bad innan jag började packa. Och shit vad saker jag har med mig. Stannar ju i 2 veckor typ, om inte mer. Och den här veckan ska det vara rusk och regn och nästa ska det spricka upp igen. Så jag vet inte, jag har med mig jeans, tjocktröjor, linnen, kjolar, shorts. En massa!

Och sen så är jag bjuden på kräftskiva 22-24 augusti i Stinas stuga (Stina är en polare till Tuomas), och det är samtidigt som S-leken. Shit, jag vet inte vad jag ska göra. Hm, sånt som märks.

Nu ska jag prata med mami en sväng i telefon, sen sova. PUSS

Måndag

Jag har inte så himla mycket att säga, mer än satt jag hatar Söderhamns ungdomsmottagning. MASSA JÄVLA KRÅNGEL och jag får vänta ytterligare 1 månad på att få sätta in den där jävla staven. ARGH! Ciao

Kvällen

Den har inte varit sådär särskilt bra, nej. Tårar, oro, besvikelse. Men det är löst nu, hoppas jag. Det känns så, det känns bra. Men det finns saker vi måste prata om, hur vi ska undvika dessa ständiga småbråk så fort vi inte ses. Det är dom som tär på förhållanden. Okej? Jag älskar dig, alldeles för mycket för att fucka upp det.

Dock har jag kollat på film, Grease 1 & 2 och Cry-Baby. Jag Ä L S K A R musikaler. Dom gjorde mig iaf på lite bättre humör.

Nu ska jag invänta ett god natt samtal från hjärtat mitt. Puss & God Natt.

Heting

Min karl är på bröllop som ni kanske vet, och se hur fruktansvärt läcker han är i kostym.


Lördag

Suck, jag mår inget bra idag. Jag saknar min mamma tokmycket. Hon kommer hem imorn, men ändå. Har inte träffat henne på över en vecka, jag som är van att ha henne runt mig jämt. Att prata med jämt, om allt mellan himmel och jord. Jag tycker inte om att vara ensam hemme, usch. Det är en sto lägenhet och det spökar här, ja det är seriöst. Usch.

Min karl är i Götet på bröllop, och vill att jag ska vara där. Jag vill vara där, mer än gärna. Jag hatar att sakna människor, man känner sig så himla skör. Och patetisk.

Jag kan inte låta bli att undra hur det ska gå sen, när jag flyttar hemifrån igen. Hur kommer jag klara ensamheten? Sure, jag klarade mig bra i Sundsvall, jag fick nya vänner. Men jag kan inte låta bli att undra, om jag håller på att bryta ihop efter en vecka ensam hemma. Dom kvällar jag ugmåtts med mina damar har varit bra, men resten då? Såna här dagar som idag, då jag bara legat inne, i min ensamhet. Samtidigt så vet jag inte om jag skulle vilja bli sambo med någon, inte nu. Jag vill liksom ha my place. Jag skulle kunna umgås med Tuomas 24/7, men sen då, den dagen man har världens PMS, inte vill träffa nån och blir apförbannad om nån så mycket som piper, den dagen vill jag ha mitt eget att stänga in mig i, i ensamhet. Hm.

Och jag borde egentligen inte klaga på vårat distansförhållande, det faktiskt bara 15 mil, 1,5 timme med tåg. Det är liksom inget jämförelse med andra, som har 150 mil eller 15 land emellan sig. Och jag flyttar ju faktiskt dit om ett år, mindre. Det går max en vecka, 1,5 kanske, mellan gångerna vi ses och andra får vänta månader. Men saknad är saknas oavsett avstånd, right? Och kärlek är kärlek, oavsett avstånd. Eller?

Nej nu ska jag poppa popcorn och krypa ner framför tv'n. Imorgon ska jag tokpacka och städa innan jag åker till Trönö och bor där till på tisdag innan jag åker till älskling. Dock ska jag in till stan på måndag, den där jävla p-staven. Anyhow. Ciao.

<3

Ord kan inte förklara hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag älskar dig.



Sleeping to dream about you.

Fredag.

Kom precis hem från jobbet, och gissa vad jag hittade där i ett hörn. Jo mina högtalare som varit spårlöst försvunna sen i april, ih. Nu kan jag äntligen poppa musik igen, dock nästan bara Arash nya Suddenly, jag har blivit beroende. Och resten av hans album, grannarna måste tro att jag är värsta turken, haha!

Jobbet idag har varit slappt, vart ute på turne med försäkringstavlor. Sen har jag bara suttit typ, kollat på skor. Jag ska köpa ett par nya skor, ett par svarta tygskor. Men jag vet inte vart jag ska få tag på dem. Dom fanns på ett ställe, men dom hade bara kortbetalning. Damn liksom.

Aja, nu ska jag duscha och dona. PUSS

RSS 2.0