Klippning.

Min karl har klippt sig, vad tycks? Det lång lockiga eller det korta? Jag föredrar det långa, det var mysgt att dra händerna igenom!

                             

Love story.

Ursäkta, men jag måste bara få skriva av mig om min kärlek till Tuomas. Egentligen är hela historien rätt komisk.


Min mamma hade en medlemsjurs för nyindrädda medlemmar i Transport, och jag var där för att hjälpa henne. Det var i Bollnäs, v 15, vi träffads första gången. På måndag morgon klev han in med ditt resesällskap i receptionen, och jag stog på andra ändan av rummet. Vi hittade genast varandras blickar! Dagen gick och vi fick allt bättre kontakt. På kvällen så blev det dricka, bad och prat. Egentligen började inte det romantiska fören på onsdagen! Kursdagen flöt på, och vi pratade och pratade. Efter eftermiddagspasset så var det dags för middag och fest. Alla gick till sitt och gjorde ordning sig. När jag kommer ner till rummet där vi ska förfesta så kollar han på mig med värsta blicken. Jag lovar, vi raggade sönder, haha! Han kommenterade hur gott jag luktade osv, och jag använde inte ens parfym! Vi gick mot Tranan där vi skulle äta middag, och han propsade på att jag skulle sitta bredvid honom, han drog ut stolen och var en äkta gentleman. Middagen flöt på innan vi sedan förflyttade oss mot en fotöljgrupp och beställde in mer dricka. Kvällen flöt på, vi kunde inte sluta titta på varann och alla, jag menar ALLA som var med oss påpekade detta och sa hur söta vi var tillsammans. Vi kramades och så, innan jag fick med karln ut på dansgolvet. Väl på dansgolvet så gick allt som jag planerat, jag fick min kyss. Kvällen flöt, och det var dags att åka hem. Vi delade taxi med ett par andra och det bestämdes att det skulle vara efterfest i hans rum. Jag hängde på, slängde mig på sängen och somnade direkt, eller ja, låtsades, haha! Alla gick, och ensam kvar blev jag. Det slutade iaf med att jag somnade, på riktigt, i hans armar med hans näsa inborrad i min nacke. Lovely! På torsdagen hade jag tyvärr skola, men när jag kom tillbaka på kvällen så skulle det tydigen festas igen, dock bara 2-3 av alla. Det var inte så bra stämning mellan oss, då vi visste att det säkerligen var sista gången vi skulle träffas. På fredagmorgonen innan jag skulle till skolan så tog jag mod till mig och skrev en lapp! Ja, faktiskt, en lapp. Om att jag gärna ville träffas igen och lämnade mitt nummer osv. Redan på fredagkvällen var det bestämt att jag skulle ner på sista april. Mihi.

Visst, det kanske inte är så komisk, men man får inte ner själva poängen här. Anyhow, jag älskar denna människa grymt mycket, han är min andra hälft. Vi har exakt samma humor och sånt, har underbart sex (jaja, to much right) och mår skitbra i varandras sällskap. Jag älskar alla de småsaker som jag aldrig tidigare haft i ett förhållande. När vi myser i soffan och ska äta popcorn så låter han mig alltid ta sista näven. När jag står och bostar tänderna innan vi ska sova så kommer han och kramar om mig bakifrån och pussar mig i nacken. När jag kommer ut dyblöt och osexig naken ur duschen påpekar han hur vacker jag är. När vi ska sova så lägger han armarna om mig, pussar mig på ryggen (som jag ä-ä-älskar) och säger "God natt älskling, jag är så glad att du är här". När vi träffar hans vänner så presenterar han mig "Det här är Malin, min flickvän" och pussar och kramar på mig helt öppet. Jag älskar det där sättet han jävlas med mig, nyper mig i rumpan, slickar mig i örat och är allmänt busig. Jag älskar att vakna upp av hans pussar på morgonen. Åh. Jag är kär!

Nu ska jag på donken! Puss

Torsdag.

Äntligen hemma från jobbet! Har dock hunnit med lite saker, som vaxat mig down there och noppat ögonbrynen, vilket verkligen var dax. Nu väntar jag på att klockan ska bli halv 7 så brudarna kommer och hämtar mig för mat på donken, sen berget och sen bad. MYS.

Nu ska jag, hm. Proppa i mig godis och vänta med spänning på att älsk ska höra av sig, han sitter nämnligen hos frissan! Mihi. PUSS

Home alone.

Sure, det är en stor lägenhet (95 kvadrat!) som ska städas och donas. Och nog fan går det undan bara man vill! Nu har jag städat, diskat, dammsugit, torkat golv slängt in tvätt i maskin, så nu ska jag bara vattna blommorna, och allt detta sen jag kom hem från jobbet för mindre än en timme sedan! Ska även slänga fram köttfärsen ur frysen, för imorgon kommer mina damer på besök och ska äta innan vi drar till berget. Pasta med Dalminopastasås, mhm.

Ikväll ska min myndiga damer på Tranan, 25an ikväll ju. Anyhow så ska jag umgås med dom till deras buss går, och det kan ju bara gå på ett vis, kaos! Haha, jag älskar mina damer och deras humor.

Nej, blommorna skriker praktiskt taget efter vatten nu! Puss

Dåligt uppdaterad.

Okey, det händer mycket inom kändisvärlden och man ska väl inte begära att alla ska hänga med jämt. Men en sak jag bör ha hängt med i är att Lindsay Lohan gått och skaffat flickvän? Liksom, woho! Hur gick det till? Och hon kunde väl ha valt nån snyggare? Lite knäppt, om jag får säga mitt. Och NEJ, jag är inte homofob eller något, jag är själv bi. Men mhm, man kan inte låta bli att undra om det är ett PRknep eller real love. Vad tror ni?

Onsdag

Min sjuka har inte lagt sig än, men nog fan är jag tillbaka på jobbet. Jag är så illa tvungen ju! förlorar närmare 1000 kr för varje dag jag är borta, och det räcker med en. Nog för att jag ska jobba igen den senare, men ändå.

Gårdagen spenderades i sängen, men massa film. Kommer inte ihåg alla jag såg, men Step Up 1 och 2 står högst på listan. Sett båda filmerna ett x antal ggr och jag blir fortfarande helt amazed när jag ser dom. Jag fick även värsta ångestattacken igår! Det ser ut som jag vet inte vad hemma, kläder överallt, disk. Jag måste städa, vattna blommorna, diska och dona när jag kommer hem idag, och ja, jag håller på att säcka ihop redan nu ju! Jag läre fan tvätta också, åker till Uppsala om en vecka och stannar, hm, lä-ä-änge!

Det blir iaf inget Gävle för mig i helgen, men aja. Ems skulle nånstans o jobba, såatt. Men jag ska iaf ner med Natta på lördagkväll och åka runt lite, träffa Nikki (hennes ragg, thanks to me lix).

Imorgon är det sista trivselkvällen också, hon lilltjejen som vann Talang 08 ska uppträda! ska upp med twinsen och Marie, får se om jag bjuppar dem på middag hemma innan, har så himlans mycket mat i frys och kyl såatt.

Och som sagt, på tisdag drar jag till Uppsala på obestämd tid. Sa bara mysa och umgås med älskling när han inte jobbar. Jennie ville ha shoppingsällskap nåndag också, och får se om jag umgås lite med Emelie när Tuomas jobbar. Nästa fredag är det ju cityfestem i Gävle också, jag och hjärtat ska åker dit över dagen och kika.

Men nu läre jag sätta igång, med vad vet jag inte men nåt. Ciao

Tisdag

Jag är sjuk, punkt. Orkar inte skriva nåt idag, jag är på uselt humör och självkänslan i bott. Ciao

Vilken kväll.

Det var egentligen tänkt att jag skulle åka hem och sova bums efter jobbet, men så blev icke fallet. Jag fick gå hem ett par timmar tidigare, och kl halv 5 mötte jag Natta nere på parkeringen för att åka och plocka upp Jessica och Marie. Och vi begav oss först mot Donken och sedan mot Bollnäs och Grillnatta. JAG SÅG BROLLE, och jag måste säga att den karln, den karln är den snyggaste och har det absolut bästa rösten ever! Shiet. Vi gick runt, skrattade så mycket att folk gick omvägar runt oss och planerade min 18års fest (detaljerat sen!). Vi for hemmåt vid 22, in på Statiol på Gärdet och flummade, folk trodde vi var höga eller nåt, fan haha. Halvvägs hem kläcker jag ut mig idén om ett nattbad, och så blev det. Tuffa runt och hämtade badkläder, som sen visade sig bli onödiga. Vi for ut till Färssjön, där det till en börjar var iskallat, men sen blev det värsta varmt. Vi bestämde oss för att näcka, och det gjorde vi. Så ett x antal bomben hopp och dyk näck, det är så typiskt mig, Natta och Marie! Men kul hade vi, och jag har ganska precis kommit hem.

Jag har turen att ha en timmes sovmorgon imorn, skönt. Men jag läre faktiskt sova nu, men ska köra en lite mer detaljerad beskrivning om vad som händer på min födelsedagsfest!

ENDAST TJEJER! Klädkod; Svart känning, leggings alternativt bara ben. Alla MÅSTE ha kaninsvans och kaninöron i rosa. Jag kommer ha vita!
Lördagen den 23 september samlas vi hemma hos mig för att börja med att laga mat, och dela på en flaska vin. Sen drar förfesten igång, och senare blir det krogrunda för oss som är 18. Jag ska fan heller ha nån födelsedagspresent, utan alla får bjuda mig på en drink eller två på krogen! Och nån på diverse inträden. Så, hör av er om ni ska komma! Gärna en vecka i förväg! NICE!

Måndag, and back to work.

Shit, jag hade gett allt i världen för att få stanna kvar i Uppsala hos älskling. Jag hatar att åka ifrån dig, verkligen! Jag vet inte alls hur det ska gå när skolan börjar igen (om 4 veckor), då kommer vi inte kunna ses alls typ. Hoppas på må-å-å-ånga sovmornar, för dom nätterna kan jag spendera i Uppsala.

Anyhow, i helgen har det hänt lite kul.

Fredag; Jag kom ner till U-a vid 7 tiden, och då bar det självklart iväg till Max på stortorget, där vi slog oss ner i skuggan på uteservingen (ca 31 grader i skuggan) och avnjöt våran mat. Vid 8 ramlade vi in på Filmstaden för att se Kung Fu Panda (i mitt hjärta) i en svaaaaal skön biosalong. Filmen var apbra, dock inte lika bra som jag trodde att den skulle vara, men apbra. Vi drog oss iväg hem och ramlade i säng vid 11 tiden.

Lördag; Vaknade vid 10, duschade och donade innan vi åkte ut till hans päron för att tillbringa eftermiddagen där, med sol, goda baugetter och annat mums. For iväg och handlade, hämtade Maza's tjej Helen och for tillbaka för att fixa oss. Vid 7 tiden kom Sebbe och hämtade oss (vid den tiden var jag sönderbränd på axlarna) och då bar det av till Kri, det vi slog igång grillen vid 7 tiden och det ramlade in folk hela kvällen. Maten var god, Maza's marinad, med en touch av mig, min exelenta grillning (ja, jag fick vara gillmästare, karlarna var för lata!) och nästan 2 timmars väntan på bakpotatisen. Men men, maten var god. Efter ett tag började alla spela Twister, trots att medelåldern är 26 (typ?), även då jag. En hett tips; Spela aldrig Twister i kort klänning med bara ben, det slutar illa. Alla ser allt och inget! Jag träffade även en ny vän, jag kan verkligen kalla henne för vän. Emelie hette hon, 20 år, bor hemma, precis färdigutbildad makeup artist. Vi snackade heeela kvällen (hon kände inte heller nån där, utan var där med sitt ragg), vi fann verkligen varann. Vi satt på en filt på gräset, rökte vattenpipa och pratade om allt vad livet erbjuder. Vi bestämde även att hon blir den kvinnliga vän jag kan gå och fika med, festa med osv i U-a, skönt! Dock hann vi aldrig byta nummer, men hennes ragg är skitbra kompis med Tuomas, så det löser sig. Aja, vidare. Kvällen slutatde med ett bråk, jag hade satans ont i magen och ville åka hem. Tuomas skulle gå och fråga Maza och Helen om vi skulle dela taxi. En halvtimme senare hade han inte kommit tillbaka så jag letar, och finner honom i full gång med Twister. Jag sätter mig och blir ledsen på baksidan, väntar en halvtimme till och han undrar vad som är fel. Men men, det löste sig och vi var hemma vid 2.

Söndag;
Gick upp vid 12, blev hämtade vid 13 av Maza. Åkte och köpte mat på Subway och sen vidare ut mot Lennan/Lännan (vet inte hur det stavas) nån mil utanför U-a. Där solades och badades hela dagen, fram till mitt tåg gick kl 19. En helskön slappbakisdag.

Allt som allt har det varit en kanon helg, synd att jag var tvungen att fara tillbaka till Shamn igår kväll. Jag får inte träffa älskling fören typ, nästa tisdag tidigast. Det luktar (som Tuomas säger)! Men, jag klarar mig. Helgen ska spenderas i Gävle hos Ems, där det kommer mysas, ses på film och det kommer bjudas på en ridtur i skogen. Myspys. Sen ska P-staven in nästa måndag, usch jag längtar då inte! Men, vill man inte bli gravid får man lida pin?

Nu sitter jag på jobbet, håller på att hungra ihjäl. Snart mat! Om en timme, typ. Ensam hemma är jag med, usch. Det började åska och regna när jag kom hem igår, så strömmen slogs ut. Det höll i sig hela natten och jag fick en timmes sömn i natt. Hem och sova sen, det är en sak som är klar. Nu ska jag, återgå till jobbet. PUSS

Torsdag

Usch, jag är heeeelt slut. Så ni får ursäkta mitt icke bloggande idag! Jobbat från 8, vart runt och åkt en massa och sen har jag varit på Berget tills, ja för ca en timme sen. Nu ska jag bara fixa lite tills imorn, sen ska jag sova.

Ni får ha en grymt bra helg! Jag hinner väl blogga en sväng imorn innan jag far till U-a, men sen blir det tyst under helgen, ska spendera varje med minut med älskling, sen får jag inte träffa honom på 1,5-2 veckor, så. PUSS

"Operation städa, rensa ur och slänga"

Puh, jag är heeelt slut efter kvällens slit, och på det så tvingade mamma ut mig på en timmes cykling innan, på en gammak kärringhoj. MEN, nu är det rensat, slängt, städat och riktigt fint här. Fick ihop 1 sopsäck med kläder som jag antingen ska skänka bort eller sälja, allt är i olika skick. Fick även för mig att rota fram mina vita gardiner och byta! Lite före, under och efter bilder kommer här nedan! (Klicka på bilderna för att förstora!)

FÖRE;


UNDER;


EFTER;


Ja, jag vet att mitt rum är en liiten fängelsecell, iaf samma storlek, men betydligt snyggare! Nu ska jag ta och torka håret och sen ska jag dejta kudden i några timmar innan det är jobbet som gäller igen. Imorgon ska jag och Johnny på äventyr, först ner till Sandviken för att hämta nå tavlor som ska hänga runt om på arbetsplatser, och sen ska vi dela ut dom i Söderhamn, Bollnäs, Ljusdal och Hudik.

Imorgon kväll är det ju trivselkväll på Berget, Caracola ska dit. Jag och mami ska upp och kika iaf, får se om det är nåt bra. Nej, håret! PUSS

Onsdag

Idag är det onsdag och helgen närmar sig verkligen med stormsteg, och ingen kan väl vara gladare än jag? När helgen kommer så har jag jobbar en vecka, så har bara en kvar. Jag får hämta ut min söta IPod ch pyssla med den innan jag äntligen far ner till älskling i Uppsala. I Uppsala ska jag bara åh, mysa och slappna av. Fast det blir nog ett par intensiva dagar iaf! På fredag när jag kommer ner vankas det middag ute och sen mys i biomörkret, Kung Fu Panda står på önskelistan. Sen på lördag så ska Maza ha fest, grillfest tom så då ska vi dit. Hoppas att man inte är allt för bakis på söndag, mitt tåg går 14.19..

Förresten, jag har 2-3 veckor ensammen hemma från o med söndag. Dock jobbar jag nästa vecka och nästa helg tillbringas i Gävle, men snälla, umgås med mig! Jag slutar kl 17 om dagarna så det finns mycket tid att umgås! Jag hatar att vara själv! Usch.

Nu ska jag återgå till min planering av transports medlemsutbildning (som mamma håller i varje år). Det kommer hända mycket kul den veckan, och jag är så grymt duktig och pedagogisk så jag planerar skiten.

Btw, sugen på skor? Scrolla ner, säljer ett par underbara där. PUSS

Säljes!

Appråpå skor så har jag ett par APSNYGGA klackisar som jag måste sälja pga av fel storlek. Det är ett par i strl 38, jag har 37 på fötterna.

Naturvita pumps med kryss över foten och öppen tå. Av syntet med foder och innersula i äkta skinn. Träimitationsklack. Klackhöjd 10 cm, platå 2,5 cm. Ord, pris 349 :- , aldrig använda!


Säljes för 200 :- (eller högstbjudande!) kommentera inlägget (glöm ej att skriva in din mail i kommentarsfältet!!), eller skicka ett mail, adress står till höger.



Skor skor skor!

Jag är besatt i skor, och Ellos.se har ett bra utbud när det gäller klackisar till hösten! MUMS på dessa, som jag ska beställa bara jag fått min lön i augusti, oh yes.




Bild 1) Svarta ankelboots i lack, 9 cm klackhöjd, 299 :-
Bild 2) Vinröda ankelboots i lack, 8,5 cm klackhöjd 349 :-
Bild 3) Svart stövel med rynkat skaft, 9 cm klackhöjd 349 :-
Bild 4) Brun stävel med bananklack, 5,5 cm klackhöjd 399 :- (med erbjudandekod 279 :-)

Jag kommer vara snygg om fötterna i höst! Det är en sak som är klar. Men jag kommer ha ont också, haha!

Tisdag

Förlåt, men ingen blogg idag. Ingen ork, och jag är på dåligt humör, så in i helvete med. Och det blir förmodligen ingen blogg imorn heller, ska nämnligen utföra "operation Städa, rensa ur garderober och packning på en kväll", så. Men för och efterbilder lär ju behövas, vill ju se själv vad jag åstakommit.

Men, nu ska jag vräka i mig jordgubbar och melon. See yah!

Måndag kväll.

Jag ska snart krypa i korgs, trött som få. Dagen har flytit på bra, var ut på Albertina och åt, pepparlax, mums! Har även gjort upp planer för mina kommande helger.

I helgen blir det Uppsala för hela slanten, grillfest på lördag och sådär. Och nästa helg så blir det Gävle och EMELIE för hela fucking slanten! Vi ska pimpla vin och prata en massa på fredag, ut och rida på lördag och jag ska ha träningsvärk och beklaga mig på söndag. Sen måndagen då så ska jag sätta in den där jävla P-staven, men men. Vill man inte bli gravid får man lida pin helt enkelt.

Nu ska jag hoppa i korgs! PUSS och godnatt.

Måndag

Sitter nere på jobbet nu, har lunch. Förmiddagen bara flöt fram, shit. Företagsakter som ska sorteras, lika så en massa anställningsbevis. Men men, det är pengar, och det är bra betalt, 100 kr/h plus semesterersättning (13%).

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men vi var ute och åkte hela eftermiddagen och kvällen gick åt till att vara orolig, som tusan. Orkar inte gå in på detaljer, men kan bara säga öl, avstängd telefon och Tuomas. Sen så var mitt internet CP heela dagen igår också.

Nu ska jag kila iväg och äta min matlåda. Fläskfile med pasta - mystisk blandning enligt mig, men det funkar säkert. Puss

Partey

Shit, jag är SÅ partysugen! ALLA mina tjej (och killpolare för den delen) är 18 och är ute och skakar rumpa på helgerna. Okey, jag ska inte klaga, det är mindre än 2 månader till jag fyller nu, men ändå. Just nu i denna sekund är jag SÅ partysugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och det gör ju inte saken bättre att jag ska fira Tuomas bror Maza nästa helg, och heeeela det gänget ska ut efteråt, tom med Tuomas, och jag får snällt vandra hem och bänka mig framför tv'n. BLÄ! Och jag VET att det gänget alltid har skitkul när dom är ut, jag får alltid ett samtal eller flera under kvällens gång. Fy satan, usch.

Nej nu blev jag ju på dåligt humör istället... Plus att min pojkvän vägrar svara på sms. Jag ligger hemma, mår dåligt och saknar honom som en tok han bryr sig typ inte? Blä. Nej nu ska jag gömma mig igen.

Rubiktorka

Puh, jag mår illa, är trött och vill bara gömma mig.. Vilket jag har gjort hela dagen. Och jag ska fortsätta. Jag vill att Tuomas ska vara här och hålla om mig, jag känner mig som tryggast då, mår som bäst. Men det är många dagar kvar, till fredag. Då händer det iofs mycket positivt. Då har jag;

Jobbat en vecka, har bara en kvar.
Jag får min IPod.
Jag får träffa älslking och vi ska fira en försenad 2 månadersdag (vi får ta 2,5 månad då) med bio och middag och sånt.

Nu ska jag kolla på Miami INC. CIAO

Lördag

Nej men god morgon. Jag är innehelvete trött, men inte fick jag förstätta sova heller. Solen skiner in i fönstret, genom persiennerna och rakt ner i sängen, mamma släppte in hunden som ska pussas och dona. BLÄ! Jag kunde inte heller somna inatt, låg och spydde pga av mensvärk, så vid 6 snåret kunde jag sova lite... Usch.

Nu ska jag iaf ta mig lite frukost, sen tror jag att mamma vela ha med mig och handla. PUSS

Ipod Nano

Jag har precis klickat hem en Ipod Nano Grenn 8 gb. Mami var så himla snäll och lånade ut pengar till mig till lönen i augusti, bara för att jag veka ha den tidigare. MUMS! Dessutom så åkte ett par bra hörlurar för 500 :- med, ett par Sennheiser CX 300. Yes.

Nej, åter till tv'n. PUSS

Rökning

För de som känner mig, vet att jag röker. Eller nu ska jag väl säga, rökte. Jag är inne på min, tro det eller ej, tredje rökfria vecka! Jag är grymt stolt över mig själv, med all rätt dessutom. Jag har rökt sen jag gick i sexan, alltså i hm, 6 år. Jag kämpar varje dag när någon runt mig röker, men det går allt lättare.

Jag tror att jag inte har samma sug längre är för att jag trappade ner rejält när jag träffade Tuomas. Det är inte så mysigt att pussas med en ickerökare, smakar bara aska. Så det blev bara 2-3 om dagen, knappt det. Åh, jag är så glad. Min plånbok mår bättre den med, faktiskt. I tisdags kunde jag tex slänga ut ett par tre hundra på nya skor, för att jag hade det till övers. Och jag får inte så väldans mycket pengar varje månad. Jag känner inte heller samma tyck över bröstet, jag kan andas bättre. Det är bara positivt att sluta med rökningen har jag märkt. Jag var anti förut, det var ju så mycket med rökning. På morgonen innan skolan, för att klara av den utan att vara grining. Man intalade sig att man inte klarade sig utan dem. Men jag har märkt att en god lung frukost har precis samma effekt, man blir inte grining. Ah, loveli.

Aja, över till annat. Jag och älskling kommer förmodligen åka till Egypten i vinter! Till ett ställe som heter El Gouna. En vecka, med riktigt nice hotell, All Inclusive (alltså, alla måltider med dryck plus annan dryck under dagen i priset!) vid en underbar strand och nära in till centrum, för ca 13 000 för TVÅ personer. Alltså 6500 var, med försäkring, avbeställningskydd och andra diverse tillval. Åh yes, ska kolla igenom det när vi ses nästa helg. Hoppas på det bästa!

Nu ska jag kila iväg och ta mig ett glas cola (självklart Soda Streamat!) och vänta på maten som står på grillen. PUSS

Ps, har jag förresten nämnt hur fucking underbart det är att ha sin egna dator igen?! ÅH, ni blire bättre update! Ds.

Fredag

Åh vilken härlig dag. Visst, åskan dånar och jag har världens mensvärk men ändå. Det är fredag, vilket innebär god mat ikväll, att på måndag ska jag jobba i 2 veckor (ja, det är positivt, 12 000 spänn vafan!) och att det är en dag mindre tills jag får träffa min karl igen. Men det bästa med hela dagen är att jag fick tag på en ny laddare till min laptop! Min gick sönder i maj nångång, så jag har suttit vid mammas, därav dålig update. Men nu, nu har jag en ny! Mums på det.

Hitills har jag spenderat dagen nere på kontoret. Fått nycklar och gått igenom allt som ska göras. Jag kommer stå för nästan allt som har med det administrativa att göra nu under 2 veckor medans mor och Esbjörn är på semester. Jag blev bjuden på Thimat också, som jag avnjöt innan jag gick hem. Sen jag kom hem så har jag bara suttit här, fixat med nya designen och donat.

Jag får inte träffa hjärtat fören nästa helg, och det är långt dit. Jag for hem därifrån igår och satan vad jag saknar karl. Men men, jag får stå ut.

Jag har hunnir planera lite vad jag ska göra för lönen. Det blir en utlandsresa i vinter med Tuomas, det blir en tatuering (som jag ska ner och boka tid för om 2 veckor), en Ipod Nano och sen lite shopping av skor osv. Men det som står högst på listan är Ipoden, en grön söt liten sak! Mums.

Nej nu ska jag krypa ner under täcket med vetekudden, en kopp the och Gossip Girl. PUSS


Onsdag

Idag har jag suttit och tänkt, och kommit fram till en massa. Onödigt fakta varning, men ändå.

Jag har kommit fram till att om ca 6 veckor  börjar jag i tredje ring. Jag kommer alltså gå mitt sista år på gymnasiet, vilket betyder att min framtidsdröm att plugga till socionom kommer bli verklighet om ett år. Vilket även betyder att jag kommer behöva göra högskoleprovet i höst, och i vår. Jag kommer äntligen få flytta hem ifrån igen, denna gång till en stad som jag verkligen fäst mig vid, Uppsala. Många undrar om jag kommer flytta ihop med Tuomas då, om vi fortfarande är tillsammans (vilket vi kommer, optimist javisst) då. Och njae, jag vet faktiskt inte. Jag trivs apbra i hans sällskap, jag bor praktiskt taget här när jag är ledig. Men ändå, jag är nog inte redo. Visst, jag bodde själv i ett år, klarade mig bra och trivdes med att stå på egna ben. Jag vill uppleva den känslan igen, att stå på egna ben, inte vara beroende av nån. Enligt mig är det dummaste man kan göra när man flyttar hemifrån att bli sambo på engång. Man vet inte hur man fungerar utanför familjens lugna vrå. Men, jag ska inte döma, för jag vet att det finns dom som lyckas. Och jag vet inte alls hur jag kommer göra om ett år.

En sak till är att om ca 1 månad kommer det rulla in mer än 12 000 kr på mitt konto! Det är 13 dagars jobb som gör sig välförtjänt. Jag vet inte ritktigt vad jag kommer spendera dem på, men iaf en Ipod Nano och en utlandsresa tillsammans med Tuomas över nyår.

Ännu en sak är att jag fyller år om 2 månader. Shiet. Det var liksom 200 dagar sen nyss? Det går så jävla fort. ALLT går så fort. Jag och tuomas har varit tillsammans i mer än 2 månader, redan hunnit sag "Jag älskar dig", hunnit planera inför framtiden, diskuterar hur vi vill ha det, med barn och skit (kanske inte tillsammans men för att veta vart vi står), vi är så pass trygga i varandras sällskap att vi springer runt nakna, kan fisa (haha, det behöver inte ni veta kanske) i varandras sällkap och sånt. Det har som sagt bara gått 2 ynka månader men det känns som 2 år. Men en sak som är jobbigt är att han frågar en massa om mitt förflutna, om fd pojkvänner (bara en men ändå) och hur det var att ligga med en annan tjej. Visst kan jag säga ifrån, och det gör jag, men han fattar inte ibland. Men men, det går väl över.

Sen en negativ sak är att jag gått upp i vikt. Jag vet inte om det är för att jag mår grymt bra nu, eller för att jag äter P-piller igen eller en blandning av båda. För jag rör på mig mer än nånsin, jag går och cyklar överallt, är ute och går med hunden mer än förr och donar. Jag äter nyttigare och äter mindre snacks. Hm några ideer gott folk?

Oj, det blev lite mycket, men det var lä-ä-ä-änge sen jag skrev av mig såhär. Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. PUSS

Tisdag

Gissa vart jag är? - Jo, helt rätt, i Uppsala. Hjärtat är och jobbar, och jag sitter hemma. Det är rätt fint väder, funderar på om jag ska fara ner på stan, eller om jag ska läsa ut min bok, Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna. Får se vad som händer.

Jag har ingen ork eller så att skriva, men jag lever än så om ni vill hitta på nåt, RING ffs. PUSS

Onsdag

Första dagen med jobbet, dock "Facket i Sommarland". Skitkul gäng jag hamnat med, shit. Var och varannan minut så håller man på att garva ihjäl sig pga av nåt de säger eller gör. 2 dagar kvar, skitkul!

I övrigt har det inte hänt så mycket, var ner till Tuomas. Det bestämdes även att han kommer upp nu i helgen. Blir lite tjockt med tid men, aja. På fredagkväll ska vi ut till Janne och äta (Janna = min pappa, kallar honom vid namn då jag anser att han inte är min pappa.) på middag, skulle visst grilla och så. Sen på lördag så ska vi ut med mina päron (mamma och Esbjörn) till flygstaden och kolla på nån flyguppvisning och på kvällen ska vi ut till Sabina på myskväll, hon fyller nämnligen år.

Gissa vad som ramlade in med posten idag? Jo Ralph Lauren parfymen HOT. Gissa om jag blev förvånad. Satt ett bra tag och grubblade vem den var ifrån osv, innan jag kollade in i paketet igen och där ligger det en lapp. Från Cosmopolitan! För nån månad sedan hade de en drive tillsammans med Ralph Lauren, en liten tävling. De lottade ut alla sina nya dofter, 30 ml flaksa, och det fanns bara en utav varje. För att vinna skulle man skriva nåt om varför man var just den doften och jag totade ihop nåt (kommer tyvärr inte ihåg vad min var) och tydligen så vann jag! Shit. Jag har velat haft den i ca 2 år nu, och så får jag den GRATIS! Mihi.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, tidig morgon imorn. PUSS

Söndag

Jag har trött, grymt trött. Men men, jag får skylla mig själv.

Umgicka med Nathalie igår ikväll/i natt, åkte runt lite, åt på Donken och var ut till hennes "ragg". Kom hem sent, sov inte så länge. Runt lunch for vi ut till Mohedsmarknaden, jag fick mig två apfina halsband på loppisen för 50 kr st, och sen så inhandlade jag 9 nya filmer (bla, Ciao Bella, Ett Öga Rött, På Smällen, World Trade Center) för 300 kr, fynd. Senare så släppte jag och mamma av grabbarna grus hemma (Esbjörn och hunden) och for ut så jag fick köra lite, vart ute i nästan 2 timmar innan vi beställde pizza och tog med oss hem. Så sen jag kom hem har jag suttit framför tv'n, ätit jordgubbar och sådär. Jag ska alldeles strax bege mig mot tågstation för att tåga ner till älskling, där jag som sagt stannar till på tisdag. Jag hatar faktiskt att åka tåg, först så är det 45 mins tågresa med X-tåget till gävle, sen väntetid en kvart för att sedan åka i 1 h och 15 min mot Uppsala, och till råga på att så snodde nån mitt headset i fredags ner jag åkte hem! Men aja, jag har (eller mamma faktiskt) införskaffat mig en ny bok, Sophie Kinasella - Mina Hemligheter som håller mig sällskap.

Nej nu ska jag fixa det sista innan jag åker, PUSS

Wake up

Bah, förlåt för den grymt dåligt updaten, men ursäkten är som alltid, Tuomas. Som för tillfället verkar vara, hm, sur? Eller nåt.
Förra helgen var vi i Sthlm och mös, fy satan. Jag vill tillbaka till deras relax, den sköna sängen och den minst sagt underbara frukostbuffén. Vi rännde på stan, åt god mat och hann med en heldag på Grönan. Åh.

Resterande utav veckan har vi tillbringat (jag höll på att skriva "hemma i Uppsala") i Uppsala, latandes och sådär. Jag for hem igår för att umgås lite med mami, som jag berättar mer om snart. Jag åker tillbaka imorn kväll, stannar till på tisdag sen ska jag jobba resten av veckan. Han kanske kommer till helgen, hoppas på det bästa. Appopå jobb så beslutade jag mig för att inte fortsätta på Call Up. Inte alls min typ av yrke, jag mådde illa flera dagar innan jag skulle dit. Det känns i plånboken men min mentala hälsa är SÅ mycket viktigare. Jag ska ju jobba en hel del åt mamma, kommer tjäna relativt mycket. Närmare 10 00 på 2,5 vecka, om inte mer. Får lönen i augusti, då kommer det förmodligen bokas en resa tillsammans med Tuomas över nyår, och sen ska jag självklart spara lite.

För att återgå till min dag med mamma, som jag har döpt till "Mor & dotterdag" så har vi haft det grymt mys. Vi va ut på E-center och handlade lite. Jag kom hem med en apsöt klänning får Lindex, ett par ballerina med stjärnor på, lite nya smycken och så. Mami stod för hela kalaset, tack! Hittade även ett par toksöta sandler, ska förmodligen ut och köpa dem imorn, eller nåt. När vi kom hem packade vi upp rasket (vi åkte buss, Esbjörn beslagtog bilen idag) och begav oss sedan iväg på en varsin cykel och handlade. När vi kom hem så började vi med att färga håret båda två. Mamma sen vanliga mörka och jag till ännu ljusare (bild sen). Jag är fruktansvärt nöjd, jag har en blandning på ljusljusask, mellanask och mörkask blond! (Ser rödare ut på bilden). Sedan tiggade jag mami på ytterligare lite pengar och trampade ner till solariet eftersom vädret inte alls vill vara på min sida idag (eller några dagar framåt verkar det som) och pressade i 25 min, och aouch vad jag blev bränd. (kan tipsa om att bivax i bodylotionform är grymt bra om man bränt sig) Men jag blev betydligt brunare iaf. När jag kom hem så vispade jag ihop en hemligtreceptsmet chokladmuffins och mumsade i mig jordgubbar med glass.

Nej nu ska jag rusa in till mamma, mina chokladmuffins är osmakande än. PUSS


RSS 2.0