Fredag

Sitter hemma hos älsk nu, har precis gjort klart näthandeln, typ. Har en PP-presentation kvar, vilket går på ca 15 min kanske? Ska ta en paus nu, kila ut och röka, ringa mamma och tala om att jag lever, bestämma vad jag ska dricka imorn, duscha och sådär. Sen har jag bara svenskan och idrotten kvar, och det ska jag göra till veckan, har liksom inga papper med mig, smartass liksom.

Jag slutade tidigt igår, så tog ett tidigare tåg ner till älsk. Så vi mös med popcorn och jordgubbar framför SYTYCD, och MONA vann! Helt rätt.

Förresten, jag hatar vista! Brr. Tuomas har det på sin dumburk och jag blir galen på det, usch. Nu ska jag kila, PUSS

Torsdag

Förlåt för min dåååliga uppdatering, men bloggen har inte vart största prio denna vecka. Plugg och frissan har varit mina kidnappare. Färgen blev apbra, jag är inte lika mörk och jag är definitivt inte blond. SKITSNYGGT är det. Och pluggandet har gått apbra, faktiskt. Nu jävlar, bara 2 HALVA uppgifter kvar och jag har hela morgondagen på mig att plugga.

Ikväll redan så åker jag ner till älskling. Han jobbar dock imorn och jag är ledig så jag är hemma och pysslar, pluggar bl.a. Sen ska vi mysa med tacos, jordgubbar, glass och vin imorn kväll och på lördag så har han fest, födelsedagsfest. Han fyllde ju 24 igår.. Sen söndag åker jag på kryssning, äntligen liksom. Kommer hem på måndag, med en update om helgen. Sen nästa fredag far jag till Borlänge för att fira avd 88 och ha skyttetävligt, som jag förövrigt måste träna till hela nästa vecka. PLUS att jag ska sätta in en ny p-stav på tisdag eftermiddag. DET suger, jag vill verkligen inte. Men "hormonerna är slut" så jag måste. Skitsaker.

Nu ska jag tvinga Tessan att göra klart kladden till booktalk, så vi kan göra det nångång. PUSS

Hääääärliga tisdag

Sitter på balkongen och steker, ska snart ge upp datorn och byta till en book istället. Kom nästan precis nyss hem, hade bowling med skolan. Riktigt kul! Shiet, jag är REDAN röd som jag vet inte vad! BRÄNNA here I come! (och ja, jag har smörjt in mig!)

Ska plugga lite senare, men inte nu. Usch nej! Inte sitta böjd över nån sketen mattebok nu inte, pfft. Har HEEEELA dagen på mig ffs. PUSS

Måndag kväll.

Efter mycket om och men så är jag klar med en av mina 3 stora uppgifter som ska vara klara till på fredag! Svenskan - check. Idrott - halvklar, göra klart imorn likaså webdesignen. Nu jävlar ska jag ta ut mina sista krafter!! Ska ha ett boktal på fredag på engelskan, men det är LÄTT. Sen är jag kl-a-a-a-ar med allt skolarbete för iår, yey!

Helgen har vart übermysig! Lördagen tillbringades i Valbo med mami, och vi hann även med en sväng i Gävle City. Jag skippade Ems fest, mensmonster 2000 (förlåt Tessan, haha!) och sen var mamma inte så pigg på att släppa iväg med med min fortfarande pågående förkylning, FAST jag har käkat pencillin. Morr. Sen kom Tuomas igår förmiddag och vi har bara myst! Vi var ute och åkte lite igår, släppte hunden i skogen och sen fick han bada i Stenö. Vi kom hem vid en 22, kikade på Beta House och sov. Vaknade väl vid en 12 idag, kilade ner till mormor och satt och snackade skit ett par timmar. Gick ner på stan, inhandlade plåster och en ny tröja åt älsk och nöjt av en macka på Subway. Och nu har han nästan nyss farit hem! Saknar honom redan, suck. Ska ner i helgen, han ska ha födelsedagsfest på lördag såatt. Jag ska iofs på kryssning på söndagen, men tar tåget direkt ner till Sthlm på förmiddagen där. Mys.

Nu ska jag knäppa av den här dumburken innan mitt batteri dör. Hoppas ni haft en lika trevlig helg som mig! PUSS


Visst är vi söta?

Lördag morgon.

Shit, jag är trött! Hemma vid kl 4 inatt och uppe nu, detta är inte bra för min hälsa. Kvällen igår var iag riktigt lyckad! Mysig middag med alla syskon (utom ett plast) och god mat. Sen hem, dricka en massa vin och ha trevligt innan tjejerna kom och vi skulle fara med syster och Daniel till Bollnäs. Där så drack vi lite mer vin och dona innan vi begav oss mot Tranan! Kvällen där var kul, dock S-Ö-G DJ'n. Sen måste jag säga, DÅLIG stil. Ni gjorde slut, hm, inte mer än en vecka sedan, och du håller på sådär. Hon är min vän, och du visste att jag såg allt. DÅLIG STIL HERRN. Men men. Natta kom och hämtade upp oss vid kl 2, och det blev ett stopp på MAX och inta kalorierna man dansat bort under kvällen, sen bar det av hemmåt.

Nu ska vi snart bege oss mot tåget, jag och mamma, och fara ner till Gävle och sedan vidare mot Valbo. Vi ska shoppa lite och jag ska köpa födelsedagspresenter åt Tuomas. Och nåt litet åt Ems som har inflyttningsfest ikväll, som jag förövrigt ska på. Yes.

Just ja, VI KÖPTE EN SODA STREAM IGÅR och jag är lyckligast i vä-ä-ä-ärlden!
PUSSSS på det.

Fredag morgon.

God morgon världen. Jag försov mig imorse så jag läre ta cykeln till tåget, yey. Jag ska väl snart röra på mig, men kan kände för att leka lite här innan.

Har engelska idag, vet inte vad vi ska göra. Jag skulle egentligen göra ett booktalk men jag tappade bort både bok och papper i Fränsta, suck. Så jag får väl göra nåt annat. Antagligen film, plus att vi ska gå igenom Nationella. Fick VG på speaking, G på writing och jag var ett sketet poäng ifrån VG på Reading. Det är nice liksom.

Ikväll händer en massa saker vafan. Direkt efter skolan ska jag hem, ner på jobbet och sen plugga. Sen hem och duscha, fixa mig innan jag ska ner till bror där jag ska placera mitt arsle SENAST (klara order från mamma) kl 17.15. Då kommer skjuts ut till Albertina där vi ska fira min bror ikväll. (Hoppas han inte läser detta). Sen när vi far hemmåt så släpper dom av mig hos twinsen, eller nåt. Och sen är det TRANAN som gäller liksom.

Så ser min dag ut, yes. Hoppas ni får det bra! PUSS

Torsdag kväll.

Klockan närmar sig 23 och jag bör sova. Men jag fastnade framför tv'n, ESC rullar ju på Ettan.

Dagen segaste sig fram, men men. Imorgon är det fredag och jag slutar vid 11, och sen så är det brors 30årsmiddag och sen Tranan! Ska bli riktigt kul faktiskt!

Nu ska jag sooova! PUSS

Torsdag

Nu sitter jag i skolan, har näthandel. Orkar inte göra ett dugg, blä. Men är fast här till kl 17. Har matteresurs kl 16, hatare men det är ett måste om jag ska klara matten.

Det känns dom det händer mycket framöver, shiet;

Imorgon - Brors 30-årsmiddag + Tranan
Lördag - IKEA med mami och sen Emelies inflyttningsfest
Söndag - Älskling kommer
Måndag - Svenskan inlämnad
Onsdag 28/5 - Frissan plus att Tuomas fyller år
Torsdag 29/5 - Näthandeln inlämnad + slutprov i matte B
Söndag 1/6 - Kryssning
Måndag 2/6 - Kryssning
Tisdag 3/6 - Sätta in nya P-staven
Torsdag 5/6 - Skolavslutningen i Söderhamn
Fredag 6/6 - Åka till Borlänge, älskling kommer också.
Lördag 7/6 - Tävling i Falun + 50-års firande för Transport avd. 88 i Borlänge
Fredag 13/6 - SKOLAVSLUTNING
Torsdag 18/6 - Utbildning på Call-Up.
23/6 - Då får älskling semester!!

Bläh, jag är stressad vafan. Men det lö-ö-ö-öser sig liksom.

Nu ska jag ägna mig åt nåt annat, nåt spel på hamsterpaj.net kanske? PUSS

FÖRRESTEN! Jag blev Vice Ordförande i elevrådet.

Kärlek.

Honey, tillsammans är vi oslagbara.
v



Skolavslutning.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Har spanat in några par klänningar, alla för under 500 :-



Bild 4 eller 5 är dom jag är mest sugen på. Båda kommer från Nelly.com, den på bild 4 kostar 249:- och den på bild 5 kostar 499:- Får se vilken det blir!

PUSS

JOBB!

YEY! Jag har fått jobb på Call-Up!! Den 19 juni ska jag på utbildning, sen så kommer jag jobba i snitt 8-10 timmar i veckan med en timlön på 85 kr/timmen. Riktigt nice, woho! Nu är jag glader. Dock måste jag börja betala skatt, men det lö-ö-ö-öser sig.

Nu måste jag ringa hjärtat och berätta! PUSS

Onsdag

Jag har verkligen inte haft lust att blogga de senaste dagarna, vet inte vad det beror på.

Jag har hunnit med en del, umgåtts med Tuomas och pluggat. Vi var som sagt och badade i månsdags och det var riktigt MYS! Sen tog vi det bara lungt, myste framför tv'n med film och popcorn.

Nu sitter jag i skolan, och ja, gör inget. Jag ska göra 3 större uppgifter till nästa fredag, wish me luck liksom. Plus matteproet nästa torsdag. Jag klarar mig, det gör jag alltid.

Nu börjar vi, PUSS!

Pics;

Lite bilder från i helgen; blä.


Söndag

Min helg har varit kanonbra! Och den kommer sluta liiite sämre. Jag och mamma satt och räknade lite sidor i matteboken, och för att jag ska hinna med hela funktionerkapitlet till nästa (v 22) torsdag så måste jag räkna minst 3 sidor/dag. Bara att kämpa! 

Imorgon bär det av till hjärtat, vi ska som sagt bara mysa. Han ska hjälpa mig med matten också. Fick reda på igår att 6-8 juni kommer jag vara i Borlänge. På lördagen då (den 7de) så ska Transport avd 88 ha 50-årsfirade och vi är inbjudna och på morgonen då så har jag skyttetävling! Jag som inte hållt i det där geväret sen i oktober, och har nytt kikarsikte jag måste skjuta in. Sucks.. Men sen så fick jag även reda på att Tuomas är ledig så han hänger med! Kan det bli mer mys? Fint väder (HOPPAS vi på), husvagn, camping, fest och god mat tillsammans med mina bästa päron (som äskar Tuomas) och med Tuomas själv. Ah.

Jag har tråkigt, så detta inlägg blir långt. Här kommer en lista ;)

RELATIONER
Jag har ett fast förhållande (x)
Jag tycker om mig själv (x)
Jag pratar med min mamma om allt (x)
Jag har en bästa vän (x)
Jag har många killkompisar (x)
Jag bråkar ofta med min pappa (jag har ingen pappa... typ)
Jag hatar mina syskon ( )
Jag har husdjur (x)

KÄRLEK

Jag har varit otrogen ( )
Jag har varit ihop med någon jag inte varit kär i (x)
Jag kan "älska" en person jag inte känner ( )
Jag pratar aldrig med mina ex ( )
Jag har varit kär i en lärare (x)
När jag var liten "frågade jag chans" på en kille (x)
Jag gillar någon på rikigt (x)

FAMILJ
Jag har berättat en hemlis för min syster (x)
Jag skvallrar inte på mina syskon (x)
Jag bryter inte ett löfte till mina föräldrar ( )
Jag har någongång smitit ut utan lov (x)
Jag har kommit hem full (x)
Jag tycker mer om pappa än mamma ( )
Jag tycker mer om mamma än pappa (x)
Jag har gråtit för mina föräldrar under de senaste 3 veckorna (x)

MATVANOR

Jag äter frukost, middag och kvällsmat (x)
Jag äter gärna grönsaker (x)
Jag tänker på vad jag stoppar i mig ( )
Jag äter godis & chips mer än en gång i veckan (x)
Jag handlar upp mer än 50 kr på godis då jag handlar ( )
Jag dricker hellre läsk än mjölk ( )
Jag är allergisk mot något (x) - pollen
Jag har fuskat med frukost och svimmat i skolan ( )

DÅLIGA VANOR
Jag röker (x)
Jag festar ofta (/) - gjorde
Jag har skärt mig någongång ( )
Jag gillar att se andra lida (/) - Americas Funniset Homevideos
Jag har sårat en person jag egentligen älskar (x)
Jag har sagt en sak till någon annan så denna person börjat gråta (x)
Jag har sagt "Jag hatar dig" till min mamma (x)
Jag har haft sönder något med flit (x)

BRA VANOR
Jag har sagt "Förlåt" då jag bråkat med en kompis (x)
Jag har kramat någon idag (x)
Jag brukar säga fina saker till folk och mena det (x) - jag öser komplimanger över alla, och jag menar dem ALLTID
Jag pratar hellre än slåss (x)
Jag har aldrig slagit min pappa ( )
Jag har bett om ursäkt för en dum sak jag gjort (x)

VÄNSKAP
Jag har en bästa vän (x)
Jag föredrar fler bekanta än få nära vänner ( )
Jag umgås med fler än 4 personer i skolan (x)
Jag har en bild på en kompis på mobilen som bakgrund (x) - Hjärtat mitt.
Jag har tröstat en kompis som varit ledsen nu på sistone (x)
Jag är ovän med någon just nu ( )
Jag är sur på en kompis just nu ( )
Jag hatar en fd vän ( )
Jag har bråkat med någon på sistone (x)
Jag har slagit någon (x)
Jag ogillar någon i skolan (x)
Jag gillar inte min klass ( )
Jag har sagt något elakt till någon idag (x)
Jag har sårat någon idag ( )
Jag hatar någon jag känner (x) - pappa...

HUMÖR
Jag känner mig glad (x)
Jag känner mig ledsen ( )
Jag ler ofta (x)
Jag skrattar sällan ( )
Jag har ont någonstans just nu (x)
Jag är trött (x)
Jag har sovit mindre än 6 tim inatt (x)

Fredag

Jag började dagen hos läkarn. Fick reda på att mina högra hörselgång är svullen (hur lyckas man) min tonciller är gigantiska och min hals är svullen, har röda utslag och mår inte alls bra. Så jag fick örondroppar (bedövande och kylande?) och pencillin i 10 dagar. Så nu hoppas jag att jag kan bli frisk en gång för alla.

Vi ska snart röra oss mot Fränsta, om mina två segsnören till päron kan duscha och göra klart snart. Jag är inte taggad på att åka bil 2-3 timmar, men. Jag ska ägna min helg åt god mat, trevligt sällskap (vi ska hälsa på några bekanta) och plugg. Jag har med mig matteboken (ska göra sista och slutliga omprovet på Matte B - funktioner om 2 veckor) och en klassisk roman som jag sedan ska analysera och dona. Men läsa dit + hem, och plugga matte på kvällarna. Perfekt! Jag behöver det.

På måndag åker jag äntligten ner till hjärtat. Vi ska iväg på Fyrishov och bada, mysa i bubbelpoolen och tönta oss på äventyrsbadet! Jag lä-ä-ängtar som en tok, inte bara efter det, utan att få somna utmattad i hans armar, åh. Mamma ska köpa ett tåg/busskort åt mig, Gävle - Uppsala, så det blir lite billigare med resorna, jag kommer antagligen bo därnere när jag inte jobbar i sommar.

Jag har en massa annat mys att se fram emot också, bla kryssning 1-2 juni, min brors 30års fest, midsommar som förmodligen kommer tillbringas med Tuomas och hans vänner i Uppsala. Ja, en massa mys och stoj.

Nu ska jag kila iväg och köpa halstabletter innan vi åker, jag mitt smart arsle glömde dem nere på jobbet. SUCK! Puss på er, ha en bra helg!

TESSAN & EMS! ; Hjälp mig att komma ihåg att jag ska till ungdomsmottagningen på onsdag kl 08.30! - Min p-stav har börjar krångla, ska ta ut den om 4 månader. Tror att "hormonerna har börjat ta slut!"

Deppdag

Jag har legat och tyckt synd om mig själv, läst, kollat på Gossip Girl och gråtit i omgångar sedan jag kom hem idag. Jag vet inte vad det är med mig. Usch.. För det första känns det som att det bara är jag som uppskattar mitt och Tuomas förhållande. Jag skickar söta sms hela tiden, om att jag är lycklig och kan inte fatta att han vill vara med mig, svaret jag får är - "Alla får ju tur nångång i livet." Vad i hela helvete menar han med det? Kanske ska vara världens gulligaste fras egentligen, men jag är på världens ickeoptimistiska (HEJ Bitterfitta) humör så jag tolkar allt åt helvete. BLÄ!

Så för eran (och min skull) och alla andras så håller jag mig borta i ett par dagar nu. Kommer hem igen på söndag kväll och åker på måndag vid lunch. I hate this, jag har börjat tröttna på att blogga nu, blir lite mindre ett tag nu.

Vi hörs. Ciao

Torsdag.

Puh, provet gick bra, bättre än förväntat. Nu är jag hemma efter lite handling inför helgen, mami köpte även ett par nya bikinitrosor åt mig, (kunde inte ha de andra och jag & Tuomas ska iväg på Fyrishov och bada på måndag!)

Jag har hittat en tatueringsstudio, i Arbrå. 17 med målsman, nu gäller det bara att övertyga mami också! Damn, wish me luck liksom. Ska försöka luska ut ett ca pris på den också! Kanske blir av nu redan, i maj? Får dock inte sola på ca 1 månad, men SÅ värt det.

Nu ska jag maila mamma, bestämma mått och sådär! Puss

Lite mer nytt

Jag har beställt hem lite mer saker för att förnya sommargarderoben!


Bikinitop, Vit med strass - 90 :-
Bikinitros, blommönstrad - 70 :-
Tunkia, blåblommig - 59 :-

Mihi, ramlar in till veckan! Nu ska jag krypa till sängs iaf, engelska Nationella imorgon. PUSS

Skissat lite

Eller ja, snott ihop i Photoshop iaf.



Vingarna på varsin sida av ryggrader, uppemot nacken. Texten där man har en liten "kulle". Åh. bara 124 dagar kvar till jag fyller!

Tatuering

Okej, ALLA vill ha ett ordspråk i nacken nu, precis alla. Jag med, för den delen. Eller kanske i svanken, eller runt fotleden. Jag har 3 ordspråk jag är sugna på, alla 3 på latin.

Dum spiro, spero - "Så länge jag andas, hoppas jag"
Futurum nobis est - "Framtiden är vår"
Nihil impossibile est' - "Inget är omöjligt"

Det lutar mot den sista, fast alla 3 är så jävla bra och stämmer in på hur jag ser på livet. Dock tror jag att Dum spiro, spero blir på handleden, så småningom. Mamma tyckte Nihil impossibile est', för att det passade bäst in på mig och min livssyn. Jag vet inte, jag har fram till september att fundera! Vad tycker ni?

Furuvik

Jag fick nåt fnatt nyss och kom underfund med hur fruktansvärt mysigt det vore att släpa med Tuomas (och kanske några vänner) och bara strosa runt i Furuviksparken en hel dag! Kolla på djuren, sitta på gräsmattan och sola, kanske åka nån karusell.. Jag känner mig skittöntig som vill det, men fatta vad med mys. Kanske släpa med sig Joel och Tessan och hennes småsyskon?! Åh. Haha, kalla mig tönt, men det vore apmysigt. (Appropå Furuvik, APmysigt)

Nu ska jag poppa popcorn och kolla på film. PUSS

Onsdag

Ursäkta mina väldigt inaktiva dagar, men jag är less på världen just nu. Dock så har jag drängt mig i lite shopping, yes. Jag sa ju i måndags att jag köpt två nya t-shirtar och idag har jag inhandlat ett snyggt linne och ett par nya baggyjeans. Yes.



Bild 1 - Byxorna fam, 500 :-
Bild 2 - Byxorna bak
Bild 3 - Tanktop från Only, 180 :-
Bild 4 - T-shirt från Gina Tricot, rea, 49 :-
Bild 5 - T-shirt från Gina Tricot, rea 49 :-

Lite uppdaterad garderob. Sen kanske jag har nämt att jag beställt kläder frn HM också, dock bara ett par shorts och ett linne.



Nu ska jag lägga mig i ett skönt bad, och lyssna på musik. Myspys på det. PUSS

Saknad

Jag saknar min karl något så grymt. Blä. På må-å-å-åndag! Känns som jag kommer bo därnere i sommar, när jag inte jobbar.. Inte mig emot såatt säga!

Nu ska jag sova, är sjuk IGEN. Skitsaker. PUSS

Lista

Ungefär såhär kul har jag, och jag orkar inte skriva så mycket annat.

HUR ROLIGT LIV HAR DU?
(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
(x) Du har varit full
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
( ) Du har ridit på en elefant
(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
(x) Du har varit uppe hela natten
(x) Du har badat naken
(x) Du har minst en piercing
(x) Du har en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar
(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka
(x) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i svarta havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på internet
(x) Du har gjort en MSN äldre än vad du är
(x) Du har skämt ut dej ordentligt
(x) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
(x) Du har gått på en järnväg
(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
(x) Du har suttit vid datan mer än tolv timmar i sträck
(x) Du har lyssnat på musik en hel natt
(x) Du har köpt ett par försmå byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak
( ) Du har varit utanför Europa
(x) Du har suttit vid datan en hel natt
(x) Du har flygit flygplan
(x) Du har druckit minst 2 liter läsk på en dag

Mina Poäng: 30
0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?
11-17: Du har verkar inte ett sånt roligt liv, men visst.. det kanske duger
18-25: Du verkar ha ett roligt, men inte ett alltför crazy liv.
26-34: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland

Tisdag

Bläuh, jag har ingen ork att blogga idag. Jag har feber, öroninflamation och nästan ingen röst. Så, håll ut till imorgon! PUSS

Måndag kväll

Nu är det måndag kväll och denna dag har flutit på rätt bra. Efter skolan så var jag ner på stan och inhandlade två par t-shirtar från Gina Tricot och även ett par röda leggins.

Nu sitter jag här, nyss bestämt med Tuomas att jag ska ner på måndag (jag har bestämt att jag inte behöver gå på info & layout lektionen) och stannar till på tisdag, eftersom jag inte får vara med på idrotten för mor eller läkare så. Han jobbade nästa helg, så får inte träffa honom då heller. Men han är ledig på måndag och började sent på tisdag såatt.

Imorgon står det endast idrott på schemat, men jag ska ju som sagt inte vara med då heller. Men ner till Gävle måste jag, landshövdingen kommer och våran elevrådsordförande tycker att jag ska näravara, så det är bara att pallra sig upp vid 5 tiden och vidare mot Gävle. Men vad i hela helvete har man på sig när man ska träffa landshövdingen? Pfft. Suck... Aja

Nu vankas det dusch sen ska jag bara slöa framför tv'n. PUSS

Skola

Bah, jag sitter i skolan. Hade tagit fel på lektioner, så med andra ord så kunde jag skitit i att åkt hit, skitsaker. Så nu får jag sitta och klicka runt, blä. Jag saknar Tuomas, får inte träffa han på 2 veckor nu. Men men, sånt är livet. Han fyller även år, han fyller 24, onsdagen den 28, om två veckor det med. Har inte en aning om vad jag ska köpa till honom, men han har den stil som jag tycker att killar ska ha, så kläder vore kanske nåt? Förslag tack!

Idag ramlade det in några hundra på mitt konto, ska kika om jag hittar nån t-shirt/linne och ett par shorts på stan. Vilken dag jag ska hinna det vet jag inte men, nån. Jag är ju ledig på fredag, typ. Ska till läkarn kl 10 och hinner inte med något tåg ner till skolan så. Ska passa på att kila till ungdomsmottagningen då också, min P-stav har börjat krångla. Suck. Anyhow, så ska jag ringa dit nu!

PUSS

Måndag

Så, nu är det slut på helg. Lyckades försova mig imorse så jag missar en hel lektion, men det är Info & Layout, vilken jag redan läst så det gör kankse inte så mycket. På eftermiddagen står det UF på schemat, yeah.

Helgen började med att min karl kom hit, vi gick en lååång prommis runt stan och sen ner och köpte glass i kvälssolen. Riktigt mys. Vi däckade innan klockan slagit 00.00 och lika glada var i för det. Redan kl 9 på lördag morgon blev vi väckta och då var det frukost som gällde och sen ner på avdelningen för att lapa sol och fika och sen på stan och göra, hm, inget. Jo, vi sprang på apoteket - jag köpte pollentabletter och hans ögondroppar. Appropådet så läre jag ta mina pollentabletter! Sen for vi hem, åt lunch sen gick vi ner på stan igen, denna gången för att fika på Furan och där sprang vi in i bröderna med sina respektive och en syster till en respektive. Blev en del surr om ditt och datt sen så drog vi vidare. Var tänkt att jag och Tuomas skulle ta en vända minigolf men jag fick en däng av solsting så vi gick hem och slöade och vi hann även med Trönö en sväng. Sen så gjorde vi oss klara för att gå ut och äta, vi gick på Dragonen. MYS! Sen blev det så att jag följde med han hem till Uppsala och jag kom hem igår. Vi var ut till hans päron och grillade tillsammans med hans bror och hans sambo. Massa folk!

Nu ska jag dricka mitt te och ta mina pollentabletter. Vi hörs sen, PUSS

PS. Vi kilar stadigt, 11/5 - 08, ett datum att minnas <3

Fredag

Nyss hemkommen, vart nere på jobbet och städa nu på eftermiddagen. Har även vart och handlat lite och så. Om nån timme så ramlar Tuomas in, mihi. Jag ska slänga mig i duschen relativt snart, sen ska jag lusläsa nya Cosmo som ramlade in i postlådan idag!

Imorgon så blir det Gävle på kvällen, när Tuomas åker hem. Det vankas fest och crusing med Ems <3 Så jag och Tuomas, enligt mina planer, ska gå nån mysig promenad i solen, ska visa honom östa berget hade jag tänkt. Sen så kanske det blir glass och minigolf med bror och hans flicka. Och ska försöka ragga med min andre bror med flickvän också! Myspys.

Nu - dusch! PUSS


God morgon

Bah, klockan är strax efter sex och jag är klarvaken, som jag vart i stort sett hela natten. Eller varje natt sen kag åkte från Tuomas. Har svårt att sova utan karln!

Tänkte bara slänga in en dagens outfit innan jag ska vingla mig mot bussen!

image93
Sjal - Dollar Store
Orange Tunika - Gina
Hood - HM
Jeans - HM
And I put my high heels on!

Ehm, ja. Engelska och UF står på schemat, ska ner och köpa in lite saker till de sista leveranserna med företaget och sådär.. Sen pluggfika och sen ska jag hem, plocka ihop lite, försöka hinna basta sen kommer min babe. Yes. PUSS


Myspys

Nu är jag här och ränner igen! Nu har jag krypit ner i min, förövrigt nybäddade säng med nya sängkläder, och myser med en maaaaaassa ljus i hela rummet. Dessutom så lyssnar jag på mysmusik i headsetet. Det fattas bara en mysfarbror, men han kommer som sagt imorn.

Kanske ska ta och berätta lite om min dag; som varit ansträngade men kul emellanåt. Dagen började vid 7 då mami kom och tvingade upp mig ur sängen för att åka ner till jobbet. Väl där så vart det frukost och kaffe, sen direkt upp till Trönö med grejor. Och jag, mitt jääävla klantarsle, skulle ratta hem därifrån, och precis brevid husvagn, där vi parkerar bilen, är det en liiiten uppförsbacke. Och gissa vad, jag startar bilen, ställer in sätet och kommer ca en meter när bilen dör och jag FLYGER bakåt med sätet, ahha! Den hade inte hakat i riktigt. Men gryyymt kul var det! Men efter mycket om och men fick igång fanskapet igen och jag rattade in till stan. Enligt mamma lär jag mig jävligt snabbt, redan ute och rattar lite i stan och efter landsvägar, och har kört 4 gånger nu!  Maha! Sen väl nere på jobbet igen så började vi städa ur bilden, suck. Den ska säljas imorn, och den behövdes städas, och det tog ett par timmar. Jag låg på rygg i bakstätet med en roller för att få bort hundhår, haha! Sen så fick vi för oss att städa ur vårat källarförråd, givande och jobbigt. Vid en sådär 5 var vi klar med slitet med källarn, bilden och massa mer så jag for hem, fixade till rummet lite med nya ljuslyktor och så, bäddade rent och slängde in en maskin tvätt.

Sedan dess har jag bara suttit här, tagit det lungt. Duschat också, självklart. Imorgon är det skola, blä, som gäller, men whatever. Inte vart där på 2 dagar nu, känns rätt skönt om jag får säga det själv! Sen efter skolan imorn så blire pluggfika med Tessan och Robin, sen ska jag hem och basta en sväng innan Tuomas kommer rattandes från Uppsala. han rullar väl in i Söderhamn vid nio, halv tio så vi ska bara mysa imorn. Sen på lördag kommer jag tvinga med mig stackarn ut till stallet en sväng, sen ska vi kanske ner till Gävle? Beroende på om jag hittar sovplats där, Tuomas åker hem på kvällskvisten. Annars ska vi ut och äta här i stan, Amidas eller Dragonen blir det då. Mys!

Nu, SYTYCD sen so-o-ova! Puss!

Lite bättre

Tuomas har fått mig på betydligt bättre humör, med en massa söta sms! Jag tycker om dig också! Imorgon kommer han äntligen, saknar honom som en tok. Vi ska bara mysa, rå om varandra och sådär!

Nu ska jag fara in i duschen efter dagens slit med allt! Städat bilden, invändigt och utvändigt. Städat ut och sorterat hela förrådet, hittade en massa fint! Bla en massa snaps, vin och ölglas som jag ska lägga beslag på, dom åker definitivt med när jag flyttar, om typ 1,5 år! Appråpådet så har jag börjat letat och ställa mig i kö, det är fan aplång kö på lägenheter i Uppsala..

Nej, duschen får vänta, Sanningens Ögonblick går före! Puss

Inte min dag.

Förlåt, men jag är verkligen INTE på humör för att bogga nu. BLÄÄÄÄÄÄ på allt. Skitsaker.

Kärleksdoktor

Jag sitter just nu och leker kärleksdoktor åt min älskade Emelie. Jag lider med dig gumman, men ingen annan än du kan fatta detta beslut! <3

Jag och Tuomas la alldeles nyss (nästan) på luren efter en timmes ickegivande samtal. Men vi har kul iaf, och kan prata om allt, right? Och jag blir inte för vånad om du läser min blogg nu! Eftersom du frågade så snällt. Han kommer hit på fredag och jag är överlycklig. Jag tycker om att få vakna bredvid denna varelse, se hans mjuka lockar flyga omkring när han tungt andas ut.. En liten hemlis, varje morgon när jag var där så låg jag och bara njöt av åsynen av honom. Mihi!

Nej nu ska jag sova, har ingen skola imorn såatt ska jobba istället. Eller ja, städa ur bilen (den blir förmodligen såld på fredag) och övningsköra lite grand. Sen ska jag till stallet och min söta Gobbe. Hörs imorn! PussPuss

Miihi

Tuomas kommer hit på FREDAG!! <3

Fräsch

Som ni kanske ser så att det nytt och sommarfräscht här, kanske inte världssnyggt men jag är nöjd, tycker den är söt. Jag kände för lite somriga färger nu, så ljusgult blev perfa! Nu ska jag kila iväg och äta! Puss

Outfit.

Här kommer en dagens outfit. Passade på att fota i den sto-o-ora spegeln på jobbet. Ursäkta kvaliten, mobilkamera.

image84

Sjal med döskallar - Dollar Store
Oversize tee - Gina Tricot
Svart hood - HM
Leggins - HM
Heels - Primo Piano


BAH!

Jag kommer till staion, tåget rullar in, Malin Arvin kommer och säger att de andra ska plugga matte inför nationella idag och jag har redan läst matte b så jag har ledig! WOHO! Så jag tog bussen ner på stan, sprang och köpte fler såna där gelesaker till mina heels och sen kilade jag till jobbet en sväng. Så nu sitter jag här, ska ta och sätta igång med webdesignen snart.

Outfiten kommer sen! Puss

Onsdag

Idag är en sån där dag som jag inte alls orkar nåt. Men Tuomas var gullig och ringde och väckte mig vid 8, gullhög. Det vankas svenska i skolan, inte pepp alls, sen ska jag hem och hm, tvätta och plugga. Jag får även min nya laddare till datorn idag, yey! Nu ska jag kila upp och äta frukost, mami kommer om en timme och hämtar mig så jag hinner med tåget.

Ha en bra dag alla, om jag känner mig själv rätt så blir det fler inlägg! Puss

Heels.

Jag har två par hägklackade (båda har en klack på över 9 cm) som jag har helt kära i. Dock fick jag så ont i fötterna, och sen så är mina fötter så konstiga, när jag provar dem sitter dom som smäck men när jag kommer hem så är dom en halv storlek förstora. Så jag fick tips av någon att köpa såna där gelesaker man lägger under hälen i fram i tårna. Så jag vandrade iväg till DinSko och skaffade mig Kiwi Smiling Feet, och nu sitter skorna perfa och det är mjukt under trampdynorna.

image80
En förpackning med 2 kostar 60 kr.


Mina favoriter
De svarta kommer ifrån Skokanonen för 200 :-
De vita kommer ifrån Ellos för 350 :-

bah

Okey, jag är Söderhamns största tönt, men det skiter jag i. Anledningen till detta är att jag nu sjungit kareoke för mig själv i ca 1,5 timme. Min röst som var sliten innan är ännu mer sliten men jag är på topphumör iaf! Sång/att sjunga är en av de få saker som får mig att glömma alla bekymmer. Sen om jag kun sjunga så att andra kan lyssna, vettefan, men folk säger så.

Nunu, ska jag sätta igång med städningen, först en cigg för att hetsa ner mig, blir ju svettig som en tok när jag sjunger. Inlevelse baby! OHYEAH!

tisdag

Jag spenderar min "lediga" dag med att vara hemma och vara, enligt mig, dödssjuk igen. Fuckin jävla skitsaker. På torsdag eller fredag (beroende på när man familjeläkare har tid, morr) så ska jag in och kolla upp det. Jag kan ju inte ha varit oavbrutet förkyld i 2 månader med bra sömn, bra matvanor, massa tillskott och ingen stress utan att det är något speciellet? Eller? Skitsamma, jag vill bli frisk och det NU!

Jag har även lyckats smittat ner Tuomas, han är sjuk som ett troll och är på jobbet. Smartass. Men men, jag ska pyssla om honom i helgen, sådetså. Han kommer kanske på fredag och sover här, men på lördag är det säkert att jag får spendera hela fuckin dagen med honom! Åh-h, jag saknar honom så! Jag tror seriöst att jag hittat en soulmate, haha!

Det går inte beskriva i ord hur underbar denna karl är! Han är en mig (!!) i manlig version. Samma musiksmak, humor, umgås med samma sorts människor, samma intressen (relativt), samma filmsmak, samma ALLT. I'm fallin' deeper and deeper every day.

Nu ska jag sätta igång med nåt, laga mat kanske? PUSS

god natt

Nu sitter jag hemma hos Emelie, i Gävle. Det blev en oväntad grillning i Bollan och nu luktar vi mysig brandrök. Suck. Ledig imorn, ska hem med 9tåget och jobba, blä. Aja, GODNATT på er. (Btw, jag saaaaaknar Tuomas, mycket!)

SOL

Såhär mysigt har jag det i skolan, i solen. Lärarlös lektion, cigg och sol, kan det bli mycket bättre?

image79

Kan ju slänga in outfiten också då.

Ljus jeans med slitna knän (dom är köpta så) - Tiger Of Sweden
Svart tunika - Gina Tricot
Sjal med döskallar- Trot eller ej, Dollar Store
Röd tröja - Present av mami, inte en aning om vad det är för märke.
Tygskor - Tamila (?!), låg på 300lappen men fick dem för 90 :- thanks so utförsäljning och Tessan
Solglasses - HM's karlavdelning

mitt paradis

Innan jag ska kila ut och röka med Tessan så ska jag visa en bild på mitt älskade paradis ; Sjön på Trönö Camping. Det är det enda stället där jag finner ro, jag blir helt lung när jag kommer ner dit!

image78

Och sen helt appråpå ingenting så kanske jag ska till Sundsvall i helgen, till Johanna. OM inte Tuomas kommer. Annars åker jag upp nästa helg! Mihi, jag saknar mitt Sundsvall. PUSS

skola

Heeey igen. Äntligen så kan jag använda min laptop igen, med hjälp av klasskompisarnas laddare. Jag får min nya på onsdag, yey.

Helgen har varit lugn, saknar Tuomas bara men aja. Igår var jag ut till stallet och precis när jag har sadlat klart och ska bege mig ut så kommer det en mysko gubbe, hög som ett hus och ska sno traktorn. Jag blev skraj, han sprang ju omkring med kniv, yxa och häxsax. Han skulle sno hästen också. Efter mycket om och men, när han lyckats slå igång traktorn så kommer snuten och ja, sen blev det inget rida. Var alldeles för skakis. Så mami kom och hämtade mig och jag åkte hem och sov en sväng.

Idag är det måndag och skola, och ingen lärare är här. Så det känns ganska värdelöst att vara här, men men. Får väl underhålla mig med annat så länge. Nu ska jag surfa vidare, vi hörs sen. PUSS

Äntligen hemma!

Hej igen! Jag är hemma efter en minst sagt mysig och underbar vecka! Jag orkar verkligen inte skriva ner a-a-a-allt jag gjort, men mys det har jag haft det. Vi har bara tagit det lungt och njutit av varandras sällskap jag och Tuomas. Hans polare verkar acceptera mig iaf, det är väl bra? Låter som han kommer hit nästa helg, och jag hoppas verkligen det! Mihi (Malin börjar falla, downdowndown)

Ikväll vankas det grillning med Dunken och kanske DK, my dear DK. (I miss you honey!) och jag ska snart fara in i duschen sen ska jag röra ihop en potatisgratäng, mums. Rosa mysigt linne och tjocka stickade bruna tights, yeah? Kanske kan få med oss fler människor på kubbspel också, hoppas!

Igår vart det "utgång" med Emelie, Tessan och co skulle egentligen ha varit med men dom svek ;) Nejdå, jag och Ems drog till Bilagan, vi var grymt sugna på kareoke. Visst, 50 spänn i inträde, inget legkoll (varken jag eller Ems är ju 18) och väl i baren så skulle vi beställa öl, DÅ kollar jävlarna leg. Så det var bara att kila iväg lite snyggt innan nån kom på oss, haha. Vi är patetiska ibland. Så vi frog till Donken och åt glass sen gick vi hem och sov. Ems slockande direkt och jag låg vaken till 5, halv 6. Dock så ringde Tuomas mitt i fyllan och förgyllde min kväll ett par gånger!

Nu ska jag som sagt fara in i duschen, sen blire matlagning. PUSS på det.

image77

En söt liten bild på mig on my way home idag. Kände mig grymt het i mjukisbrallor, svart polotröja, skinnjacka och en scarf med döskallar. haha

RSS 2.0