Webbdesign

I webbdesignen sysslar jag och Tessan bla med en Tröjbuktik som våran lärare tycker att vi ska marknadsföra, bla genom bloggen. Så här har ni länken, eftersom jag inte hittar någon htm-fil att lägga in.

Student09.spreadshirt.se

Tisdag

Skolan, urk. Men aja, det är bara att bita ihop. Ska skriva prov vid 4, alltså en extra lång dag idag. Förlåt om jag inte orkade lägga in bilderna på jackan igår, men satt och pluggade i flera timmar, missade IDOL! Lägger in dom när jag kommer hem, har inte kameran med mig.

Jag har tråkigt så jag gör en liten söt lista som jag hittade hos Elin.

Vad är hela ditt namn?
Malin Kristina Sundberg (snart Falck, väntar på besked)
Vilken tid gick du upp i morse? 06.00
Är du i ett förhållande nu? JA
Om nej, vem var du tillsammans med sist? -
Får man fråga varför det tog slut? otrohet involverat i mitt förra förhållande.
Har du haft ett seriöst förhållande? ja, har det nu.
Vem vet mest om dig? Min pojkvän och min mamma.
Vad gör du på fredagskvällar? Festar, pluggar, hemmakväll, umgås med hjärtat
Bästa filmen du någonsin har sett? Oj, svårt.
Har du haft sex med fler än 5 personer? Ja.
Har du någonsin varit full? Ja gud ja, men ja, haha. Lite FÖR full också i fjortisåren
Har du testat droger? Nej, förutom alkohol och tobak
Saknar du någon just nu? Ja, min karl.
Hur mår du idag? Rätt bra, huvudärk 2000 bara.
Hur många tabletter tar du dagligen? Inga eller ja nu kanske hals-tabletter
Bästa minnet från från sommaren? Sthlm med hjärtat
Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Hm, Fuerte Ventura - Kanarieöarna 2002.
Är du rasist? Nej.
Har du helt svenskt ursprung? Är 25 % finsk tydligen.
Om nej, vart kommer du ifrån? -
Föredrar du svenska eller utländska killar? Det spelar ingen roll, min karl är finsk, dock född här i Sverige
Ser du fram emot någonting just nu? Egypten och Studenten
Sköter du skolan? Ja & Nej
Vad hade du för betyg förra terminen? Låg väl på VG som medel
Vad är det bästa du fått på ett prov? Alla rätt - i Matte av alla ämnen (ni som känner mig vet att mitt mattesnille är under all kritik)
Har du fått ig på ett prov? Ja
Har du spelat/spelar du i ett band? Jag har haft band
Anser du dig vara intelligent? Ja, eller allmänbildad
Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja.
Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt?
Nej, man kan straffa sig på andra sätt.
Har du haft sömnproblem? Ja, förr.
Hur ofta gråter du? Sällan, men när jag väl gråter så gråter jag mycket.
Vad gör du när du mår dåligt? låser in mig, grinar, äter choklad och dricker te
Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej!
Vilken klass går du i nu?
Entr 3 - Pyret
Vilken skola? John Bauer
Har du varit otrogen någon gång? Nej
Har någon varit otrogen mot dig? Ja
Är du stolt över dig själv? Ja!
Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Oj, jag har hört att jag är en bra vän. Sen kan jag säga att jag skänker pengar till välgörenhet varje månad.
Cider elller öl? Öl. Kan inte dricka cider är så vidrigt ! Fast helst dricker jag Breezer.
Har du några talanger? Ja!
Vet du om någon är kär i dig? Ja, jag hoppas att min karl är det.
Är du bra kompis med ditt/dina syskon? Ja det är jag!
Vad står det i ditt senaste sms? På väg hem till dig.
Hur lång är du? 1.62
Hur mycket väger du? hm 63 tror jag
Vilken storlek har du på kläderna? S-M-L. Beroende på vilka kläder och hur dom ska sitta.
Har du svarat ärligt? Ja. Man slösar väl inte tid på dethär om jag inte var det.

Pluggis

Jag har tokmycket att göra. Engelska C tar livet av mig och historiaprovet imorgon kommer inte vara kul. Men det är bara att plugga. Hela resan hem med tåget vart det plugg på historian och nu ska vi fortsätta. På onsdag är jag "typ" ledig, ska göra skissen på hemsidan imorgon så jag kan jobba åt mamma på onsdag förmiddag och vara ledig för plugg och massage på eftermiddagen. Sen är det äntligen APU fom måndag, skönt.

Hittade übersöta babykläder idag, fick uppgift av mami att köpa sånna då jag blivit plastfaster. Hittade även THE vinterjacka. Lägger upp bild på den sen! Nu ropar historiaboken. Puss

Bilder.

Alla bilder från i lördags ligger ute på Facebook, men för er som inte har så lägger jag ut länkarna till albumen här.

18-årsfest del 1
18-årsfest del 2

Enjoy!

Jag saknar dig.

Hjärtat, Tuomas, min älskling. Jag saknar dig så sjukt mycket. Jag ser par varje dag och tänker på oss. Jag hör mina vänner klaga på att dom inte träffat sin pojkvän/flickvän på 2-3 dagar. Men fan, det är 1 vecka sen och det är 1 vecka kvar. I helgen har det varit extra jobbigt. Alla har pratat extra mycket om sina pojkvänner och alla har pussat på nån om kvällarna. Fan. Det känns, för mycket. Och varför, VARFÖR ska alla komma till mig och fråga om saker och ting med kärlek? Det gör saken ännu svårare. Fanfanfan. Jag vill ner till Uppsala NU, och jag orkar inte höra ETT ord till om förhålladen och saknad.

Ibland så bara brister allt och jag sitter med en kopp te i mörkret och bara grinar. Ringer till älskling och pratar av mig, får höra att jag är världens underbaraste och hur vacker jag är. Det får mig att bryta ihop med för det mesta, för just då vill jag krypa upp i hans armar med en kopp te och bara sitta i ett mörkt rum med tända ljus, det är våran grej. Jag försöker prata med mina vänner, men så fort jag tar upp det så vänder dom det och allt handlar plötsligt om dom. Jag älskar mina vänner, mer än det mesta. Men i Tuomas har jag funnit inte bara en älskare, pojkvän utan också en bästa vän. På 5 månader har han kommit mig närmare än någon annan, han vet mina innersta hemligheter. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa nån sån och nu vill jag aldrig släppa taget. Min Tuomas, min bästa Tuomas. Fan vad jag saknar dig, ditt skratt, ditt underbara leende, ditt sätt att krama om mig, dina pussar. Fan.



Jag måste gå.

Oh my.

Kvällen igår kommer då vara oförglömlig! Tjejfesten blev till gayfest, mer behöver jag inte säga nej. Kvällen slutade vara bra när vi klev in på JH, men aja, thats life. Uppdaterar er med bilder senare, när jag fått dem från Elin.

Nu ska jag snart ut till Sundbo och äta. Thaimat står på menyn och jag är glad, för jag är verkligen hungrig! Tänkte slänga ut en bild på dagens outfit och bilder på den supersöta presenten jag fick av Tuomas i födelsedagspresent.

Dagens;


Tunika - Ellos
Linne - Gina Tricot
Stickade strumpbyxor - HM
Halsband - present
Klocka - Ur&penn

Nu till halsbandet!



Visst är han bara för söt?

Nu ringer bror och ska hämta mig. Puss!

Fredag natt

Satan i gatan, alkoholen har flödat och Malin är packad. Muskan var SJUKT kul och stripporna was all over me! Nu - sängen... Eller ja, nåt glas vatten först kanske. Whatever, jag är för packad för att fatta nåt. Jag har pratat engelska i stort sett hela kvällen, med ett par syskon från USA. Riktigt trevliga, och jag är tydligen sjukt duktig på engelska i fyllan.

Jag saknar min Tuomas, more then ever. Han ska upp om 1,5 timme, vågar inte ringa och störa. Jag älskar dig hjärtat!

Hoppas ni har haft en lika rolig fredagkväll som mig, mina damer är bäst! Puss

PARTY!

Ja nu jävlar hörrni, nu är det partydags! Tänkte slänga in outfit bara ;)



T-shirt - New Yorker
Kjol - HM
Skärp - HM
Leggins - HM

PUSS

Heja!

Jämt när jag städar kör jag en tävling mot mig själv, typ att jag ska vara klar inom en timme och jag vinner den får jag belöna mig med godis/chips eller liknande. Och gissa vad, idag tog det 40 min! En hel påse Dumla väntar på mig och Idol. Pluggandet gick också bra, över förväntan faktiskt! Så, nu sitter jah här nyduschad och ska kika på Idol.

Puss!

Torsdag kväll.

Jag for hem som jag sa, var hemma vid 12. Väl hemma fick jag reda på att jag minnsan skulle vara mammas  hjälpreda idag så det var bara att bege sig mot Ecenter och massa shopping (av mat mest och saker till på lördag). Dock fick jag med mig lite roligt hem (av mami såklart)

En hudfärgad BH (med många axelbandslösningar)
Trosor
Leggings
Mascara
Hårspray
Nyfilmatiseringen av Rambo!

Jag har en snäll mamma, ja-a det har jag.
 
Nu ska jag ta tag i Religionsuppgiften jag har till imorgon sen ska jag storstäda! Shit. Händer en massa saker imorn med, tagga som tusan! Först är det MÖSSPROVNING (studentmössor), sen så ska jag på MUS och ha personlig make up kurs (och även plocka ut varor för 500) och på kvällen ska jag ut med brudarna, Tjejkväll med strippor, tacobuffé och massa annat roligt! Jag längtar. Det känns underbart att vara 18 tillsammans med sina vänner som vart det i flera månader, vi kan äntligen festa tillsammans igen! Maha.

Nej, plugget vare ja. Eller först de dagliga bloggarna! Puss

Torsdag.

Boooring! Jag verkligen HATAR webdesign. Jag fattar nada av Joomla och jag vill ut och röka för att lugna nervera. Snart så. Hoppas den här dagen går fort, ska hem och städa, plugga och hinna sola lite också. Hoppas jag. Suck. Jag orkar inte, mitt huvud strejkar, min mage strejkar (nej, INTE magsjuka utan en djävulsk mensvärk) och min rygg strejkar. Blä.. Jag drar! Åka hem tidigt idag kanske? Ja, tror det, jag gör mer nytta hemma.

Puss

Onsdag

Nu sitter jag i skolan, har gått igenom mina dagliga bloggar och funderar på vad jag ska göra. Ingen är här än, varken klassen eller nån ur min projketgrupp. Kanske ska ta och skissa lite mer på projektplanen, eller? Äsch, jag orkar inte.

Min rygg gör ondare än ondast idag. Om jag inte har berättat det tidigare så har jag en gammal muskelskada i ryggen, som vägrar bli bra. Eller ja, den var bra medans jag gick på sjukgymnastik och medans jag gymmade. Men nu då, när jag inte har tid alls? Då pajjar den ihop igen. Tror att träning får ta sig ett ryck nu när jag ska bo i Uppsala en månad, ett månadskort på Friskis & Svettis kanske? Jag äälskar att gå på pass, hatar att gymma själv. Ja, det tåls att funderas på.

Hm, nu ska jag hm, göra nåt. Puss

Skor skor skor!

Nu är det snart dags för vinterskor, wieho! Har hittat två par läckra kanditader i stövelform, de ena från Halens och de andra från Ellos, så vilka tycker ni är snyggast? (Kommer ha till jeans/leggings under vardagarna, absolut inte till fest eller liknande)

Halens, ursöta för 229 :- (yes, fodrade!)

Eller Ellos, också fodrade (pälsen är avtagbar) för 499 :-


Hjälp mig, puss!

Tisdag

Jag är frisk, eller ja, nåt. Lyckas fått i mig liiite mat idag, och den har fått stannat. Imorgon måste jag iväg till skolan, men ja, har bara projejtarbete så det går fort. Sen är det torsdag, sen är det äntligen fredag med mössprovning och utgång med brudarna på kvällen! Laides Night på Muskan, kan det bli annat än kul? Tacobuffé, bästa sällskapet och strippande karlar, dessutom alkohol? Ohnej! Dock blir det en lung kväll eftersom min efterlängtade fest är på LÖRDAG! Shit, det har gått fort alltså. Jag längar som tusan till helgen, fast mer till nästa helg kanske. Eller nja, faktisk inte.

Nästa helg åker jag ner till Uppsala för att spendera en månad där. Ja, ni läste rätt, en månad. Ska ha APU i tre veckor sen är det höstlov. Mitt i allt kommer jag få massa pengar (vi har sålt tältet till husvagn och jag har jobbat lite) så jag och älsk far ner till Sthlm och shoppar, jag ska ha tag på ett par vinterskor och en vinterjacka. Det ska nog gå bra, hoppas jag.

Helgen har varit sådär. Lördagen och söndagen spenderas i soffan i älsklingens armar, mys. Vart även IKEA en sväng i söndags, måsta införskaffa en bålskål till på lördag. Sen åkte jag på världens magsjuka (jag har inte vart magsjukt på 10 år) i söndagskväll och jag lyckades med nöd och näppe ta mig hem igår.

Var hemma från skolan även idag, få mamma ville att jag skulle vara riktigt fri från magsjukan. Dock har jag fått jobba några timmar nu på eftermiddagen (hemma från sängen, massa saker som ska skrivas och rättas och donas), plus att jag pluggade hela jävla förmiddagen då jag gick upp vid 8 (ja, jag somnade kl 17 igår).

Jag vill tillbaka till Uppsala! Fan.. Jag saknar redan min karl som en tok, jag tycker om att vara där. Pyssla och dona i lägenheten, somna i hans armar, den uppskattning jag får när jag har lagat mat och så. Åh, bara hm, 1,5 vecka kvar nu.

Nej nu ska jag äta lite chips och bädda ner mig med SYTYCD finalen. Btw, nån som vet vart man kan få tag på säsong 2 av Gissip Girl?! VILL HA.

Uuurk

Jag är magsjuk, så jag skippar dumburken ett tag. Ciao

Lördag

Fyfan. Kvällen igår var bra, kanonbra faktiskt fram tills min pojkvän började må illa och jag fick släpa hem honom runt ett. Väl hema fick jag pyssla om honom med hink, vatten och ja, allt. Vi somnade väl tillslut och vaknade vid 8. Jag illamående som ett as och han ska iväg med polarna och lämnar mig själv.

Nu tar jag en liten paus från spyandet, det finns inget kvar. Förresten, har det normalt att spy blod? Och att magen krampar ihjäl sig bara man ligger ner? Och nej, det är INTE alkoholen, drack ca 4 cider och ett glas skumpa. Så vad i hela helvete är det för fel på mig?! Jag mår pyton och min karl är inte hemma, han "måsta" åka för att han lovat polarna. Jag som tog hand om honom igår, svek mina brudar och agerade världens bästa flickvän, och det här får man tillbaka?!

Nu måste jag gå, porslinsguden ropar...

Abba

Jag har precis städat och packat en massa, och diggat ABBA på högsta nivå. Kalla med nörd, men fan, jag är frälst sen jag såg filmen. Dock är orginalet bättre, men ändå. Aaah. Nu ska jag äta lite tror jag. Puss

Sjuka människor.



ANNONSBILDEN FRÅN BLOCKET!!
Någon som känner igen lilltjejen till höger eller vet något om henne?
Snälla hör av er!!

[email protected]
www.thaw.blogg.se

Lägg gärna upp denna bild i er blogg och sprid det vidare

Läs även inlägget, och försök att inte grina. Det är så jävla hemskt. Som sagt, jag fattar inte hur nån människa kan behandla djur på detta viset!

Torsdag

Shit, den här veckan har gått fort som tusan! Det är redan torsdag och just  nu har jag webbdesign, faktiskt kul när man fixar och trixar med Joomla, haha! Vi ska bygga egna sajter med färdiga program, alltså ingen kodning, yey!

Som sagt, fick även min nya fon igår och fan vad jag älskar den! Tangentbord när man skriver sms, enkla menyer och ja, den är underbar!

Imorgon drar jag till Uppsala, stannar till på måndag. Imorgon kväll blir det drag, har massa öl och massa skumpa att dricka och tammetusan vad jag ska fira! Dock så åker jag dit för att träffa älskling, men fest med älskling slår väl aldrig fel? ;)

Nej nu ska jag fortsätta med webbdesignen. Puss

Tele2

Måste säga att tele2 har sjukt bra service! Jag beställde telefonen igår och kl 16 kan jag hämta den på Ok. Sjukt nice, maha! Men abonnemansflytten kommer inte ske fören den 3 oktober men telefonen är inte operatörslåst så jag kan ju använda Halebop som jag har nu. Maha!

Nu ska jag fortsätta kolla på Wanted sen ska jag hämta ut telfonen, kanske ska ta och skriva en liten loggbok på det lilla jag orkat gjort idag med febern och så. Puss

Födelsedag

Jag har haft en kanonbra födelsedag! Kina med tjejerna först, sen hem för att fika med hela släkten och få lite småsaker, typ 1000 i kontanter (mer vankas nästa söndag då jag ska till pappa), två biobiljetter, en bok, en flaska skumpa och massa blommor. Av mamma ska jag ju få en Make Up Kurs på MUS och hon betalar mitt abonnemang på Tele2 året ut. Tänker tigga till mig några hundera för att boka tatueringstid imorgon, för pengarna jag fick ska gå till helgens utgång.

Nu ska jag krypa ner i sängen, har åkt på världens feber och migrän, inte kul såhär på födelsedagen direkt... Puss

LG KU990

Nu är den ÄNTLIGEN beställd! Nu när man är myndig så får man ju tecka abbonnemang, vilket jag precis gjort. Tele2 Kompis.


Grattis på mig!

Idag är det äntligen min fucking födelsedag!

Tiden som gått.

Ojoj, jag har hittat en jävla massa bilder på mig, smickrande som mindre smickrande. HAHA! Here it goes.

2006;


2007;



2008;


Man kan inte vara på topp jämt!

Måndag kväll.

Jaha, här sitter jag som vanligt. Har bakat en massa muffins och badat en väldigt vattenrädd hund, men så är livet ibland. Jag är uppe i varv, jag fyller trots allt 18 imorgon. Den dagen man har väntat på sedan 5 års ålder (typ) är här och liksom, vad kommer att hända mer än att jag kan köpa mina egna cigg (vilket jag gjort ett tag iaf), köpa en telefon med abbonnemang all by my self, ta ut pengar från ett fonsparade UTAN mina föräldrar (som inte ens prata med varann, enkelt då) och äntligen betala med VISAkort på nätet, vilket är typ helt fucking underbart, bland det bästa faktiskt. Jag menar, korgen, woho. Been there done that liksom, men det kanske blir en annan sak nu när man är 18? Man slipper känna nervositeten i kön, nervositeten i baren och nervositeten över att någon vakt ska skicka ut en, utan nu är jag där lagligt så låt mig vara!

Imorgon ska jag kila tidigare från webdesignen, ska in på banken och fixa lite innan jag ska dra mig hemmåt och ta emot halva släkten (mormor, moster, bröderna med flickvänner, syrran) och bjuda på en massa fika och få en massa presenter. Dock så tror jag att det kommer finnas pengar i de flesta paket, då det är det jag önskar mig, speciellt till tatueringen!

Jag börjar dessutom bli förkyld igen, vilket totalt suger! Ont i halsen, snorar och har huvudvärk. Det är hm, 3 dagar sen jag blev frisk. Hejja! Tror jag ska krypa ner i sängen med en stoooor kopp te och kika på tv, vänta på att Tuomas ska ringa. Ja, det låter som en bra plan faktiskt!

Innan jag sticker vill jag rekomendera 2 helt underbara bloggar!

Club Vegas
Ett gäng killar i 20årsåldern (typ?) som inte gör annat än festar och knullar, riktigt underhållande och ibland blir jag lite avundsjuka på deras liv!

D&C - Helt ocensurerat
Tjejligan som hänger med Club Vegaskillarna. Dessa tjejer gör inte heller annat än festar och knullar, härliga kvinnor!

Måndag

Haha, jag är med i Söderhamnskuriren idag. Mamma som skrev texten, lagomt pinsamt. Den framställer mig mycket mer seriös än vad jag egentligen är, eller ja, dessa sidor som samhällsintresserad och insatt i det fackliga märks bara på jobbet eller hemma vid matbordet.



Nu ska jag fortsätta med engelska c, puss på er.

27/9 - fest!

Tjoho, nu börjar min fest närma sig med stormsteg! Och allt är fixat, i stort sett. Nu ska jag bara kolla vilka som kommer, är ni inte med på listan, säg till, är ni med på listan skriv ett "jag kommer" ;)

Jessica
Emelie
Fischer
Mathilda
Tessan
Anna
Marie
Nathalie
Therese
Tuomas
Elin J


MYS! Nu ska jag ta mig en dusch sedan sova. Puss

Hm.

Jag har inte hört av min karl på över ett dygn. Han ringde igår och sa att han hade dåligt med batteri och hade glömt laddaren hemma i Uppsala. Jag vet inte ritktigt vad jag ska tro. Han tar alltid med sig den där jävla laddaren överallt. Fick dock sms inatt när han kom hem från krogen men det var väl det.

Insparken SÖG igår. Artistern SÖG, Dj'n va het men rätt dålig och ja, blä. Inte värt 100 kr (200 eftersom jag bjöd Emelie). Dessutom blev en tjej våldtagen. Det står i Aftonbladet idag, dock bara ett en 15-åg flicka blev våldtagen av två svenska artister på ett gymnasiedisco i en mellansvensk stad. Jag vet vilka det var som gjorde det. Stackars tjej.

Nu ska jag äta varmamackor med svampstuvning och dricka te, och vänta på att hjärtat ska komma hem till Uppsala och kunna ladda sin telefon och höra av sig, klart man blir orolig!

- Ciao

Saknad.

Jag saknar min älskling sjukt mycket. Jag har ont i armen, är förkyld, osams med allt o alla känns det som och jag behöver honom, hans pussar, kramar, armar och fina ord. Fan. En fucking vecka kvar.... Jag vill inte.

Fredag kväll.

Nu har jag sådär sjukt ont i armen igen. Var till skolsyster och frågade vad det kunde vara och förmodligen så är det en liten blödning i amren/muskel. Om jag inte känner bättre till på måndag så ska jag uppsöka läkare tycker hon. Jag som har sjukhusskräck...

Nu ska jag knäppa på tv'n, om det finns nå bra att se på. Det känns konstigt att inte umgås med älskling under en helg då det skett typ varje helg sedan vi träffades.. Jag saknar honom som en tok! Tillbringade precis en lång stund med honom i telefonen, gullmys. Uppdaterar varandra om dagen, planerar framtiden (typ nästa helg) och han fick panik för att han inte köpt nåt åt mig i födelsedagspresent. Gulligt, men jag har sagt att det inte är nödvändigt, han kan överraska mig med en bukett rosor/blommor när jag kommer med tåget på fredag eller nåt.

Nej, tv'n vare. Puss

Fredag morgon.

Good morning sunshine. Nån läre skina som en sol idag nånstans, men det är då inte jag. Sov över imorse, somnade inte fören sent och ja, skitsaker. Orkar inte med skola nå mer nu, tur att jag bara har en lektion idag och sen samtal med en lärare om att jag ska läsa igen en kurs som jag missade iom att jag bytte skola när jag började 2an. Sen ska jag ner på stan, se om jag hittar nå snyggt (får tillbaka 250 kr av ellos för att jag retunerade skorna!) Sen så ska jag hem och gissa vad, SOVA!

Nu ska jag invänta resterande av klassen och ha religion om en halvtimme. Skitsaker, jag är här 40 min innan vi börjar pga av tåget, och alla andra kommer typ tio min innan.

- Det märks att jag inte är på bra humör idag va?

Torsdag kväll.

Min mage vill inte samarbeta, jag är trött och har världens muskelspänningar/kramper i armen så nu går jag och lägger mig. Snart, ska äta min Plopp först! Och berätta lite om dagen.

Vi började dagen med världens bästa Göran Bertils som berättar att vi är inhyrda på ett webbhotell (varje elev) och ska skapa en egen sajt med hjälp av tusentals php-koder. (Fråga inte om ni inte fattar, okey). Riktigt kul tyckte jag, då jag vill ha en ny blogg! En alldeles egen, bara min! Den du! Sen kröp det fram att stylesheetsen som finns är enklare att pilla i än de här på blogg.se men ser likadana ut vilket betyder att jag kan få den att se ut PRECIS SOM JAG VILL. Slutade med lunch 40 min förtidigt och glada i hågen gick jag och deltog i elevrådsmötet. Där kom vi fram till mycket, att vi ska bara göra styrelseposterna 3 st (ordförande, kassör & sekreterare) och alla andra ska vara ledarmöter. Schysst, då slipper jag mitt jobb som vice ordförande (som förävrigt typ höll i mötet idag, fiaxde med dag ordning och renskrev protokoll) men snabbt högg jag platsen som sekreterare.

På eftermiddagen hade vi Samhällskunskap, pratade om politik, fömyndare och anarki som faktiskr var riktigt intressant. Vi fick massvis med beröm från läraren som den ända klass som verkligen vågade diskutera och vrida och vänta på alla argument han kom med och insåg att allt inte svart eller vitt. Riktigt kul lektion måste jag säga, här siktar vi på höga betyg!

Det var väl min dag, tror inte att ni behöver veta att jag åt fisk som smakade tuggumi till middag? - Nej. Bra dåså, finito. Nu ska jag äta min plopp och kolla på tv. Puss på er.

Torsdag

God morgon kära läsare, är ni lika trötta som mig? Jag lyckades väl få ca 4-5 timmars sömn inatt, lagomt mysigt sådär. har planerat the helg lite grand, på lördag ska jag och Emelie skaka rumpa i skyhöga klackar på insparken (ja, vi går fortfarande på gymnasiedisco, men jag fyller 18 på tisdag och hon nästa!) och dricka vin så det står hääärliga till. Jag lyckades muta med en väldigt fattig Ems, om hon följde med så skulle jag bjuda på vin, ganska nice deal sådär va?

Jag har börjat fått problem med ryggen, satans mycket problem. Kan det bero på att jag släpar runt på tusen saker varje dag, bla en tung dator? Jag har tappat bort ryggsäcken och min datorväska har axelremmen lossnat på, så jag vandrar omkring med en handväska, men tusen prylar i. Suck. Kanske dags att uppsöka farbror doktorn och fortsätta med min sjukgymnastik och börja simma kanske, eller nåt. Men jag vet själv att börjar jag planera träning så blir det aaaldrig av ändå, så det är ingen ide.


Allt detta ska trängas i en liiiten handväska.



Nu ska jag kila ut och ta morgonens första cigg (ja, jag har börjat igen, det höll till skolan började). Puss

Vänner.

Vänner är bra och en speciell vän vill jag ge en stor godnatt puss och kram, älskade Jessica, du är bäst!

Ojdå.

Jag lovade att visa ett par skor och en festblåsa för länge sedan, efter min shoppingtur i Uppsala för nån vecka sen. Så här kommer dem;

Klänning från Only för 280 :-
Skor från SthlmDG för 99 på rea (ord. pris 500 :-, och ursäkta mina misshandlade ben, ramlade med cykeln igår och tampan gjorde illa mig)



Onsdag kväll.

Hej på er.

Jag lever, men det är knappt. Inte på bra humör om man ska säga så. Min karl svarar inte i telefon (och har inte gjort det på 2 timmar) och min arm gör ONT! Jag är dessutom trött pga av dåligt med sömn och jag ser inte alls fram emot imorgon, webbdesign och samhäll står på schemat.

Men jag ser fram emot helgen, jag och Ems ska iväg på insparken i Gävle och Jess kanske följer, om hennes andra planer skiter sig. Det ska bli kalaskul!

Nu - sitta och vara orolig för min karl. Puss

Onsdag morgon

God morgon älsklingar! Jag har precis kommit ut ur duschen, ska vira av mig glapacken bara. Får inte blöta armen så slog in den i glapack, såg skitkul ut! Men men, nu ska jag väl försöka få i mig lite frukost och göra ordning mig, ska kika när bussen går för jag tänker då inte cylka i detta regnoväder.

Hoppas ni får en bra dag, för det känns som att min kommer bli rätt jobbig. Projektarbete (studenten) står på schemat och det är massor som ska göras, lika bra att dela ut uppgifter till var och en så inte alla jobbar med samma sak, eller? Vi har även en ny lärare där, som blev frälst i oss förra veckab tydligen och insisterade på att få ha oss, nån Tony. Har inte en susning om vem det är, men det märker jag väl!

Ses ikväll gott folk, för dumburken får stanna hemma idag, orkarinte släpa på den! Puss

Haha

Jag kan iaf skryta med att jag är en av dom få 18åringarna som tar med sig mamma till ungdomsmottagningen, haha. Puss på det.

Kärlek

Både från familj, vänner och pojkvän har förgyllt min kväll! Alla mina syskon kommer hit på tisdag och fikar vid 19 och innan det ska jag och mina tjejer Nathalie och Therese ut och äta på KINA, massa mys! Min pojkvän har suttit och lyssnat på en gråtande flickvän i telefonen länge och sagt hur fruktansvärt bra jag är, hur mycker han älskar mig och saknar mig. Det gjorde att jag grinade ännu mer! När ens pojkvän säger såna saker vill man bara krypa upp i deras famn och pussas, men jag får vänta 2 fucking veckor och DAMN där brast det igen. Fan.

Nu ska jag sova, så det så. Puss och god natt.

Tatuering

Säg hej till Sveriges mest snea axlar, dock med en rak ryggrad. Och hej till sveriges fulaste handled. Jag vill göra bå-å-åda. (Ursäkta de dåååliga bilderna, men det är bara på ett ungefär ju.)


Det är väl nåt sånt jag tänkt mig.

Tisdag eftermiddag

Nu sitter den där, efter mycket onda, för ont, det gjorde det. Satt in den utan bedövning eftersom den vägrade värka. Men men, whatever liksom. Nu sitter den och glad är jag för det. Det gör fortfarande ont när jag rör armen så jag tröstar mig med Dumle, världens bästa godis.

Åh, min fest närmar sig mes stormsteg. Fick nyss veta att Sundsvallsborna sviker mig och inte kommer, men men, det kommer ju en massa andra! En massa saker är redan fixat det viktigaste iaf.
Lokal - check
Tema - chek
Outfit - check
Nytt party makeup - check
Nya partyskor - chek
Välkomstdrink - check
Tjejvänner - check

Massa bra, och jag vill ha den nununyss typ.

Nu - tv och dumle. Puss

God morgon

Eller nåt, har varit vaken sen 7. Har precis kommit hem från ungdomsmottagningen, satt på såna där Emla bedövningsplåster, plus att jag fick nån salva att ha på. Om en timme ca smäller det igen, den ska in, uscha. Sen drar jag ner till mamma på jobbet som sen far med mig till Bollnäs och optikern.

Nu ska jag försöka få mina kläder att torka, wish me luck liksom. Puss

Natti

Sova sig lite kanske? Dock så vet jag att jag att jag inte kommer kunna sova på ett tag, för att sova utan min kramgoa pojkvän är näst intill omöjligt. Självständig - javisst, eller inte? Visst klarar jag det mesta själv, men att sova med hjärtat är det bästa som finns och att inta göra det är det värsta, sådetså.

Jag har hittat en lägenhet i Uppsala som jag vill ha! Dock kan jag inte flytta i december... Bara att hoppas att en liknande finns ledig nästa sommar också! Den har 2 rum, kök och en liten walk in closet, me like, för 3200 i månaden. ME LIKE! Hm, jag vill flytta NU NU NYSS!

God natt.

Måndag kväll

Oj, jag fyller år om en vecka och funderingar på önskelista från släktingar börjar ramla in och jag har inte en aning om vad jag ska önska mig! Pengar, smink, presentkort, hårprodukter osv känns uttjatat men bra saker. Får bli det faktiskt ändå, vad ska man annars önska sig liksom? Ny telefon skaffar jag mig snart själv, av hjärtat vet jag inte alls vad jag ska få ,hoppas på nåt fint litet smycke, och ni läste alla Förlovningsring men det var inte så jag menade, jag om nån är emot förlovning och lika så min karl. Men en fin halskedja eller armband skulle inte vara fel!

Dagen idag har varit tråkig till tusen, dock måste jag erkänna att bokföring är rätt kul ibland, om man får göra saker i böcker och så och inte lyssna på massa föreläsningar. Efter skolan tig jag det där jävla tåget hem och mamma mötte upp mig så jag fick hämta ut mina söta skor! Sen har jag bara legat framför tv'n inlindad i mitt duntäcke med full mundering under (mysbyxor och tjocktröja) och druckit en massa te, för jag är fortfarande tokförkyld.

Imorn är jag ledig från skolan, för att jag ska sätta in min p-stav och sen ska jag till optikern. Jag vill verkligen inte sätta in p-staven men jag vill ha den inne, hur går det ihop? Inte alls. Sist jag satt in den (för 3 år sedan) så gjorde det ONT ONT ONT, och det vill vi verkligen inte vara med om igen.

En annan sak som gör ont är att jag inte får träffa min karl på 2 fucking veckor. Jag menar, hur FAN ska jag klara det? Han ska till sthlm i helgen och därför kan jag inte åka ner. Han ska ner och träffa en polare som han inte träffat på 100 år så det är klart att jag unnar honom det, men samtidigt så önskar en liten del av hjärnan att han inte åker så jag kan komma dit, men nej, det säger vi inte högt. Jag vet själv att vänner är viktigt, fast det inte känns så när man är nykär. Vi firar även 4 månader på torsdag och jag är SHIIT VART TOG TIDEN VÄGEN!? Mitt senaste förhållande varade i 6 månader och det gick verkligen inte såhär fort och jag var absolut inte såhär kär efter 4 månader. HA, har jag hittat the one?

Nu ska jag vänta på att min karl ska ringa och säga god natt och kika på Från koja till slott. Puss

Måndag

Åh, ännu en såndär "kul" måndag. Sitter i skolan, väntar på att få börja och nej, jag orkar inte. Jag har gått 1,5 vecka i skolan och jag är redan less. Inte nog med det, jag får inte träffa min älskling på 2 fucking veckor.

Appråpå älskling så var jag där i helgen, myste sönder. Gick och la oss vid kl 19 i lördags och jag sov aplänge igår. Vi har även hunnit vara på bio, Wall-e, kanske den underbaraste och gulligaste filmen på länge.

Nu - företagsekonomi B, Bokföring. BLÄ

Lördag

Förlåt för att jag inte bloggat på par dagar men jag har försökt blivit frisk, vilket jag inte är än. Jag sitter iaf nere hos hjärtat nu, ska snart ta och äta lite frukost.

Jag har inte sådär mycket att berätta så jag skriver inget mer nu heller. Puss


Onsdag kväll.

Hejsan.

Jag är fortfarande toksjuk, blir hemma i morgon med på mammas order. Värdelöst faktiskt, jag som har min första lektion i Samhällskundskap då, så det suger ju. Men men, bara att lyda.

Mamma och jag har suttit och kollat runt lite på nya mobiler med och utan abonnemang, och det lutar åt den LG KU990 med Tele2 Kompis abonnemang, blir 199 kr i månaden med abonnemang + telefon + det jag ringer och smsar för till andra (smsmar och ringer gratis till alla med Tele2Comviq, som de i Gävle har och Tuomas) såatt ja, det tyckte mamma lät bättre än att tjaffsa med inlämning och skit med den jag har nu och jag kan inte annat än att hålla med. Som det ser ut nu så betalar jag 500 kr för telefon (i 4 månader till) och fyller på med 300 för att få gratis sms i en månad (har Halebop) i månaden så det blir ju faktiskt billigare.

För er som inte orkar kolla upp så är en LG KU990 en näst intill kopia av en IPhone. Touch på hela skärmen och så, men mycket minder buggar och skit. Det är 5 megapixelkamera med riktig blixt och sånt. Och det är väl sisådär med mediaspelarn, men jag har ju en Ipod så det känns lite onödigt. Vad säger ni, är den snygg?


Onsdag

Ingen skola för mig idag, dock hade jag mer än gärna börjat på projektarbetet och inte lämna tjejerna i sticket. Men det kändes som att någon hade släppt en atombomb i skallen på mig och stoppat in mig i en mikro imorse (fruktansvärd huvudvärk och 39 graders feber, inte så kul, plus intäppt näsa och hals) så det kändes inte så himla lockande att fara till skolan.. Tog mig efter mycket om och men mig upp ur sängen hos älskling, lagade en snabbfrukost (gröt i mikro) och begav mig mot tåget där jag sedan har snörvlat, snarkat och sovit som en annan idiot. Bytte tåg i Gävle för att ta mig hem till Söderhamn där jag nu är och blir ompysslad av min söta mor med godis, te och massa tidningar. Dock så ska jag lägga mig och läsa ut SMUTS av Katarina Wennstam (skitbra bok) och koka mig en stooor kopp varm choklad.. Eller det får mamma göra, ha!

Krya på mig Malin! - Tackar.

Puss!

Tisdag 19.02

Puh, nu sitter jag äntligen nere hos hjärtat dock så försvann an iväg på möte alldeles nyss. Självklart har jag gått och blivit überförkyld också, kände att halsen börjde spöka igår och nu idag har det bara byggts på, kan inte andas genom näsan och allt är igentäppt (hals, näsa, öron) och jag har en sån djävulsk huvudvärk. Får se om jag lyckas pallra mig till skolan imorgon, har trots allt bara en lektion, projektarbete, men jag tror att tjejerna behöver mig alltså, eller jag vet inte. Vill inte smitta ner hela skolan och inte riskera att bli ännu sjukare utan ligga hemma och kurera mig (i Uppsala då förmodligen).

Skolan idag gick apbra, skitkul med historia och sen var våran lilla Get-Göran snäll och släppte oss tidigare från webdesignen. Då blev det bums stan för att köpa nåt ätbart innan tåget ner hit avgick. Nu ska jag nog ta och kila till ICA och köpa mig lite kureringsgodis och sen hem och koka mig en stor kopp te!

PUSS

Tisdag 08.36

God morgon världen. Jag kom nästan precis till skolan och här sitter jag nu ensam och inväntar resten av gänget som ska ha historia. Dagen idag kommer nog bjuda på mycket, men inget skoj är rädd för. Webdesign på eftermiddagen, usch, jag hatar det. Dock så åker jag ner till hjärtat så ja, lite mys kan jag väl få en sån här regnig och tråkig dag?

Min mamma var supergullig och satt in pengar åt mig igår, bara sådär endå. Jag har kommit fram till att jag är bra bortskämd alltså, shit. Om min telefon inte blir som den ska när den ska in på lagning (om vi hitta pappren) eller om vi inte hittar pappren så ska jag få en ny, det tycker jag är väldigt gulligt av min mor. Som sagt, jag är nog bra bortskämd, haha.

Nu ska jag, göra nåt. Orkar inte sitta och bara sitta, gå och köpa frukost kanske vore nåt? Puss

God natt

En kalldusch, en kopp te och mysigt kvällsprat med mamma så ska jag ta med hunden (en 50 kg dobermann) och krypa i sängs. Så, sov gott allihopa. Puss

Argh

SKITSAKER! Vi har inget varmvatten! Jag trodde att bodde man i en hyreslägenhet så skulle det finnas varmvatten 24/7?! Eller? Icke sa nicke. Jag vill ju bada, iaf ta en dusch. Får väl ta en snabb kalldusch då, och förvärra mitt halsont en skaplig bit. ARGH!

Måndag

Ah, jag är sjukt trött fast jag gick och la mig vid 22 igår och kvlv upp vid 9 imorse. Tror jag ska krypa ner i badet med en bra bok och njuta lite innan jag ska hoppa i sängs.

Skolan idag har inte bestått av så himla mycket faktiskt, följde med en vän till Ungdomsmottagningen och sen så gick vi och fikade innan det var dags för dagens enda lektion, som inte vart nån lektion utan en 40 mins presentation av nya lärarn i företagsekonomi. Sedan kom vi ju fram till att provkollektionen av studentkläderna kom idag (till skolan, i mitt namn, sjukt) så vi rotade fram skyltdockor från UF verkstan och klädde på dem och placerade dem i montern i ingången. Snart dags för utprovning, ska sätta igång att dela in grupper, sätta tider och informera klasser på onsdag.

Imorgon står historia och webdesign på schemat och efter det far jag ner till Uppsala och spenderar natten med hjärtat. Kunde inte hålla mig till i helgen, det är ju långt dit. Har sovmorgon på onsdag så det passar ju.

Och jag ska inte på skyttetävling i helgen heller. Det skulle ha inneburit att jag hade vart tvungen att ta ledigt på fredag och det vill jag inte då vi startar upp en ny kurs, nämnligen Religon, vill inte missa det faktiskt. Så jag åker ner till hjärtat (som jobbar dock) och spenderar min helg där medans mina päron är i Onsala.

Nu ska jag tömma upp badvatten och slappna av, min hals mår inte 100 %igt bra, den gör ont som tusan. Sen blir det chips, te och tv innan jag förmodligen kommer däcka och sova en sväng (läre upp halv 6 imorn....)

Ja, jag måste bara få säga att shit vad jag har blivit tjejig på senaste tiden. Min garderob har alltid bestått av typiska killkläer som stora t-shirtar, hoodtröjot, baggyjeans och sneakers och nu på senare tid har det byggts upp en helt ny garderob i mitt rum, typ 7-8 par klackisar, massa tajta jeans, massa klänningar och massa ROSA faktiskt. Inte för att jag gillar rosa egentligen, men riktigt ljusrosa färger går an, och jag passar i det. Det är sjukt hur mycket ens stil kan förändras ändå.

Nej, badet vare ja. PUSS

RSS 2.0